Bu benim rutinim. Ben de hep böyleyimAaa nerden anladin hiç mesaj yazmadimgece 3 4 gibi uyuyup sonra 7 bucuk gibi kslkip 9 da trkrar uyuyorum son 1 aydir böyle .çok kötü hiç yaradilisa insan sagligina uygun degil bigün uykusuz kalip degistirmem lazim enerjimi tüketti bu duzen kendimi cok zorluyorum ama 3 ten once uyuyamiyorum haystimda hic 11 de 12 de uyandigim bi dönem olmamisti
Hemen geliyor kaptanım
Eki Görüntüle 3200779
Motive icin atayim dedim arkadaslar. 5 ay 70 lerde, 5 ay 60 larda durmusum.Evlenmeden önce diye baslayayim evlenmeden önce 55 tim ama evlenince 62 civari oldum. 20 kilom hamilelikten gelen kiloydu, hamilelik kilolarimin hepsini verdim şükür. Simdi de evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum, 6-7 yıldır 5 leri görmemisim. Bunu aciklama sebebim, hani cocuklugumda sisman degildim, yapım bu degil, yanlis fikir olmasin diye acikladim e yas da ilerliyor, onun da etkisi oluyor. Kilo verme hikayesi gibi oldu ama cidden 81 den 61 e hikaye yazmaya deger bir zayiflama süreci. Darisi basiniza ve en korktugum insaallah geri almayiz, amin yüruyus yapip annemlere geri gidecegim gece gelirim insaallah
Afiyet olsun kaptanim ❤1 Şubat Çarşamba Menüsü
2 yumurta haşlama
2 parça peynir
7-8 yeşil zeytin
3 çeri domates
1 yeşil biber
1 Dilim çavdar ekmeği
1 kupa filtre kahve
1 parça hindistan cevizi yağı
4 ceviz
1 mandalina
Akşam
1 tabak köfteli yoğurt çorbası
Büyük bir tabak havuç mor marul salatası
3 litre su (daha da devamı gelir)
KaptanımZipzip-
Afiyet olsun canim ❤1.2.2023 Menüm:
10:30 filtre kahve
12:00 3dilim tb ekmegi, 2 dilim jampon salam, domates, 1yk sürme peynir, 1tk cemen, 1 hasl yumurta
14:00 2 cilek
16:30 kahve, yesilcay
18:00 1 kase karnibahar brokkoli corbasi, 2yk makarna sebzeli, 3 cigköfte, bol salata, 1 tursu salatalik
Cay icerim
11.538 Adim
Eki Görüntüle 3200793
Cordelia Zipzip- Jasminium84
2 lt Su
Afiyet olsun canim ❤Hayırlı akşamlar
1 Şubat carsamba
Dün gece sahur niyetine
Bir muz bir elma
Akşam 18.00
Yarım fileto balık
Bir kase mercimek çorbası
Salata ( 2 aydan fazla oldu yemedigim bugün ilk defa yedim yasaktı).
19.30
İki kupa çay az şekerli
4 kare çikolata
Spora baslicam inşallah. Biraz kendimi toparlam lazım.
Afiyet olsun canim adimlarin fotoğrafı var mi01 şubat çarşamba
Sabah
4 dilim sucuklu yumurta
2 kaşık kadar yulaflı karışım
1 tk tahin pekmez
Öğle 12.30
1 avuç leblebi
Akşam 15. 30
1 kase mercimek çorbası
5 6 kaşık güveç
Biraz yufka ekmek
Yoğurt
20. 00
1 bardak kefir
1 madensuyu
2. 5 litre su
7200 adım
Zipzip- Jasminium84 Cordelia
Var kaptanım tabiki unuttum
Afiyet olsun kaptanim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim adimlarin fotoğrafı var mi
Güzel menü afiyet olsun01 şubat çarşamba
Sabah
4 dilim sucuklu yumurta
2 kaşık kadar yulaflı karışım
1 tk tahin pekmez
Öğle 12.30
1 avuç leblebi
Akşam 15. 30
1 kase mercimek çorbası
5 6 kaşık güveç
Biraz yufka ekmek
Yoğurt
20. 00
1 bardak kefir
1 madensuyu
2. 5 litre su
7200 adım
Zipzip- Jasminium84 Cordelia
Gecmis olsun, bence ekmekler rahatsiz edici degl aksam cnkü tek corba var afiyet olsunİyi akşamlar herkese. Bugün maalesef diyetime ekmek sokarak planladığım yoldan şaştım ama gün içinde biraz hafif atlattığım için tolere edebilirim gibi geliyor.
1 şubat çarşamba menüler
Sabah 10.00
1 minik boy avokado,
40 gr peynir, 30 gr zeytin,
2 badem salatalık,
1 haşlanmış yumurta.
Saat 15.30
40 gr ceviz içi.
Akşam 18.00
1 büyük kase kelle paça çorba,
3 dilim kadar ekmek.
Su:1,5 lt ancak.
Dün akşam biraz rahatsızlandım, bugün de biraz kırgınlık var üzerimde. Yemek hazırlamakla, hesap yapmakla uğraşamadımZipzip- bilgeyogii
Didoya kadar cok iyiydi afiyet olsunPazartesi menüm
Kahvaltı:11.00
1 yumurta
KK süzme peynir
Yeşillik
4 zeytin
Mantar
Akşam:17.30
4 köfte
Bol salata
Ayran
19.00
1dido çikolata
su: 2 litre
Spor:10010 adım
Eki Görüntüle 3200879
Zipzip-
Cordelia
Jasminium84
Cikolatalar bozmus 2 aksam da yazik güzel menülern varmis halbuki, afiyet olsun.Salı menüm
Kahvaltı:10.00
1 yumurta
Kk beyaz peynir
Bol yeşillik
Mantar
Ara: fındık Trabzon hurması
Akşam:16.00
Et sote
Ispanak
Sarımsaklı yoğurt
17.00 tadelle çikolata
Su:2 litre
Spor:6116 adımEki Görüntüle 3200884
Zipzip-
Cordelia
Jasminium84
Aynen tatlım ya.dayanamadim maalesefGüzel menü afiyet olsun
Gecmis olsun, bence ekmekler rahatsiz edici degl aksam cnkü tek corba var afiyet olsun
Didoya kadar cok iyiydi afiyet olsun
Cikolatalar bozmus 2 aksam da yazik güzel menülern varmis halbuki, afiyet olsun.
Gecmis olsun canim rabbim gonlune gore versinKücük bi operesyon gecirdim canim bi tane daha olacak ama kesin tarih vermediler .Bugûn tartilmaya korktum valla pek bakamadim diyete.Biliyirsun bitane daha bebegim olsun istiyorum önce jinokolojik tüm problemleri çözmeli sonra acil kilo vermeliyim.ama diyet tam tekmil yapsam da istedigim hizda gitmiyor kilolarsordugun icin sogol
Slm canim dogru duzgun giremedim iki gundur bi taraftan hstalik bi taraftan cocuklar
Sagol canim hastaydim.istahim yoktu zatenAfiyet olsun kuzummÇok az bir menü olmuş kendini çok zorlama canım.
Masallah canim tam benim baslama ve bitis kilolarimEki Görüntüle 3200779
Motive icin atayim dedim arkadaslar. 5 ay 70 lerde, 5 ay 60 larda durmusum.Evlenmeden önce diye baslayayim evlenmeden önce 55 tim ama evlenince 62 civari oldum. 20 kilom hamilelikten gelen kiloydu, hamilelik kilolarimin hepsini verdim şükür. Simdi de evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum, 6-7 yıldır 5 leri görmemisim. Bunu aciklama sebebim, hani cocuklugumda sisman degildim, yapım bu degil, yanlis fikir olmasin diye acikladim e yas da ilerliyor, onun da etkisi oluyor. Kilo verme hikayesi gibi oldu ama cidden 81 den 61 e hikaye yazmaya deger bir zayiflama süreci. Darisi basiniza ve en korktugum insaallah geri almayiz, amin yüruyus yapip annemlere geri gidecegim gece gelirim insaallah