- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Afiyet olsun ablacim bende hic yemiyorum bu sene evde cocuklar cok sevmiyor bende tek basina alip yemek istemiyorumBu aralar acayip karpuz yiyorum hiç bu kadar yemezdim normalde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun ablacim bende hic yemiyorum bu sene evde cocuklar cok sevmiyor bende tek basina alip yemek istemiyorumBu aralar acayip karpuz yiyorum hiç bu kadar yemezdim normalde.
Sağol kuzum sıcaktanmıdır nedir günde 3 kere flan yiyorum artık,yanınada az peynir iyi gidiyor beraber.Afiyet olsun ablacim bende hic yemiyorum bu sene evde cocuklar cok sevmiyor bende tek basina alip yemek istemiyorum
İki gundur iyi sicak var burda da abla isindi havalarSağol kuzum sıcaktanmıdır nedir günde 3 kere flan yiyorum artık,yanınada az peynir iyi gidiyor beraber.
Buralar yanıyor resmen,neyseki apartmanın mantolaması olmuştu çok faydası oldu onunda.İki gundur iyi sicak var burda da abla isindi havalar
Çok teşekkür ederim kaptanımDogum gunun kutlu olsun canim sevdiklerinle nice mutlu senelere
Ayyyfit olmak hayalim insallahBaşınız sağolsun.
Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu fit yılların olsun :)
Kilonun baya bölümünü verip kendi listem ile devam edeceğim çok teşekkür ederim buaradaAynen net alemi hemen tanıyı koyuyor zaten.
Doğum gününüz kutlu olsun o zaman,sağlıkla huzurla dolu nice mutlu yaşlarınız yıllarınız olsun.
Kolay değildir elbette gün boyu sıvı ile beslenmek,25 günde az değil aslında,olmazsa bir diyetisyen desteği ile devam edin sonrasında.
Tatlım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.sagol canim, sebebi tam belli degiol ama birkac test yapti midedeki bir rahatsizliktan sismis gibi duruyor dedi.
ilac verdi 1 haftaya gecmezse burundan kamera ile girip bakacaklarmis
Yavrum benim çok teşekkür ederim. Hepimiz için olsun dileklerin.ne guzel yapmissiniz canim, askiniz da enerjiniz de daim olsun
Kötü bir şey çıkmayacak.oyle tabi canim, cok cok kucuk de olsa kotu birsey cikma olasiiligi var hic degilse icim rahat eder
Vücut sıvıya daha çok ihtiyaç hissediyor bu mevsimde. Hiç zararı yok kuzum afiyet olsun.Bu aralar acayip karpuz yiyorum hiç bu kadar yemezdim normalde.
Gözün aydın canımAblamlar geldi yarin sabah gelirim kizlar
Canım aynen nick ve tarih yazıp tarti fotosu atıyoruz bu hafta Zipzip- kaptanın sınavı var hem Kaptan hem de _ASTRAL_ anladığım kadarıyla toplayacak verileri onuda etiketlersek kolaylık olsun arkadaşımıza28 Temmuz menüm :)
07.30 2 tane haşlanmış yumurta lor peyniri salatalık hindi füme
10.30 züber protein bar
12.30 sebze çorbası ton balıklı salata
19.00 6 tane minnak köfte zeytinyağlı sebze bol salata
Dün akşam yemek yiyememiştim bugün doydum şükür :)
Bu arada kızlar yarın sabah tartı fotoğrafına nick ve tarih mi yazıyoruz? Akşamdan hazırlayayım sabah 6da çıkıyorum ben evden
Yok ablam ya Ankara'dayim Allah söyletmistir bı iki seneye orada olabilirim nasipTatlım sen Antalya'da misin ?
Feslikan Yaylasi'ndaydik. Her sene tekrarlanıyor. Bir dahakine gidelim.
İnşallah değilsinizdir çok geçmiş olsun cnm28.07.2022 tarihli menum adımım 6binlerde 8 bine tamamlayacağız birazdan kizlar bugün çocuk ateslendi hastaydi test verdik bakalım inşallah covid değilizdir herkes kendine dikkat etsin bu ara hayırlı aksamlar