- 21 Kasım 2013
- 23.046
- 72.962
Bizde Ağustos da gidecez nasipse bakalımKuzum çok oldu temmuz başı döndük
Teşekkür ederim balım hediyemi aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde Ağustos da gidecez nasipse bakalımKuzum çok oldu temmuz başı döndük
Teşekkür ederim balım hediyemi aldım
Hedefe ulasınca makul ölçülerde ssen de yersin iştahını o günü saklaVallahi ya gözümün içine baka baka yediler
Çok iyi fakat dikkat 25 gün çok uzun kendini zorlama. Sağlık herşeyden önemli1 ay devam edeceğim 25 günüm kaldı işte bugün 8.gunum 6 kilo verdim
Ay gidin gidinBizde Ağustos da gidecez nasipse bakalım
Sagol.Amin canimKızının oğum günü kutlu olsun nice yaşlara inşallah
Buyuk ihtimal reflu kaynakli dedi canimdoktor. Cok sagolKötü bir şey çıkmayacak.
Amin canimYavrum benim çok teşekkür ederim. Hepimiz için olsun dileklerin.
Gecersebir haftada teste gerek yok dedi, gecer belki ilacla. Olurmus cogu insanda lenf bezi sismesi hic duymamistimTatlım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.
Ben de halsizim biraz korkuyorum umarım yoğunluktandır benimki sen de değilsindir♥28.07.2022 tarihli menum adımım 6binlerde 8 bine tamamlayacağız birazdan kizlar bugün çocuk ateslendi hastaydi test verdik bakalım inşallah covid değilizdir herkes kendine dikkat etsin bu ara hayırlı aksamlar
Umarim sadece yogunluktandir canim.Ben de halsizim biraz korkuyorum umarım yoğunluktandır benimki sen de değilsindir♥
Keşke canımmenun cok guzel o sondaki tatlilar olmasa tam super olurmus.
Maalesef o geri geldi…..ne yazik ki o eksi benim degil kuzum, sadece yorum yapmistim. Ama hic belli mi olur belki bu hafta ben de gelirim 1 kilo eksiyle
İnşallah gelirsin canımne yazik ki o eksi benim degil kuzum, sadece yorum yapmistim. Ama hic belli mi olur belki bu hafta ben de gelirim 1 kilo eksiyle