- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.990
- 35
evet harika oluyor dene:)Vallahmııııı ayran yapıp üstüne limon mu sıkacaz peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet harika oluyor dene:)Vallahmııııı ayran yapıp üstüne limon mu sıkacaz peki
Bir yıldır menopozdan ateş bastigindan semtime ugrayamiyordu o da şaşırdı üşümek çok iyiymiş bitanemSüper olmuş hocam iyi yapmışsınız ne güzel,tabi çaktırmadan üşüdüm diye enişteyede sarılmışsın yani
Mekânı cennet olsun gülümKızlar tekrardan merhaba, ben dün katılmak için yazmıştım fakat öğlen amcamın vefat haberini aldık. Ben daha sonra katılmak için tekrardan yazayım. Bir süre buraya vakit ayıramayacağım. Herkese fit günler
Tunaydin canimTünaydınlar, hoşbuldum
Tunaydin PastelfitimTünaydın
Yeni nikin hayirli olsun migimselamm nabiyon kızlar.
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesinKızlar tekrardan merhaba, ben dün katılmak için yazmıştım fakat öğlen amcamın vefat haberini aldık. Ben daha sonra katılmak için tekrardan yazayım. Bir süre buraya vakit ayıramayacağım. Herkese fit günler
Allah rahmet eylesin.Kızlar tekrardan merhaba, ben dün katılmak için yazmıştım fakat öğlen amcamın vefat haberini aldık. Ben daha sonra katılmak için tekrardan yazayım. Bir süre buraya vakit ayıramayacağım. Herkese fit günler
Günde kaç kere içilecek aç tok fark ediyormu peki.evet harika oluyor dene:)
Bendede 8 sene oldu hocam,hala arada gelir yoklar ne çektim ilk başlarda varya acayip bir durum resmen,yok yaaa ben öyle kolayına üşümem yaniBir yıldır menopozdan ateş bastigindan semtime ugrayamiyordu o da şaşırdı üşümek çok iyiymiş bitanem
Başınız sağ olsun.Kızlar tekrardan merhaba, ben dün katılmak için yazmıştım fakat öğlen amcamın vefat haberini aldık. Ben daha sonra katılmak için tekrardan yazayım. Bir süre buraya vakit ayıramayacağım. Herkese fit günler
gece yatmadan içilecek..Günde kaç kere içilecek aç tok fark ediyormu peki.
Bendede 8 sene oldu hocam,hala arada gelir yoklar ne çektim ilk başlarda varya acayip bir durum resmen,yok yaaa ben öyle kolayına üşümem yani
Başınız sağ olsun.
Oldum olası sıcak sevmezdim bezdurecek desene uşagumGünde kaç kere içilecek aç tok fark ediyormu peki.
Bendede 8 sene oldu hocam,hala arada gelir yoklar ne çektim ilk başlarda varya acayip bir durum resmen,yok yaaa ben öyle kolayına üşümem yani
Başınız sağ olsun.
Dolabı açıp kafamı buzluğa sokardım o kadar yani,kışın bile ateş basınca yorgan atardım,uzun sürdü bende nedense .Oldum olası sıcak sevmezdim bezdurecek desene uşagum
Hatırladım eküricim ayagimizın birini kışın dışarıya çıkarıyorduk napalim biyolojik saat tik takDolabı açıp kafamı buzluğa sokardım o kadar yani,kışın bile ateş basınca yorgan atardım,uzun sürdü bende nedense .
Kişiden kişiyede değişiyor tabi bu durum,umarım çok kolay atlatırsın
Birde bunun toplumda olanı var surat kızarıyor ne yapacağını bilrmiyorsun çok komik oluyordum o zaman.Hatırladım eküricim ayagimizın birini kışın dışarıya çıkarıyorduk napalim biyolojik saat tik tak
Tamam günde 1 tane gece .gece yatmadan içilecek..
Alttan alttan ateş basıyor derim yanaklarima gelmedi henüz al al yanacagim desene marketten ne aldın bakimBirde bunun toplumda olanı var surat kızarıyor ne yapacağını bilrmiyorsun çok komik oluyordum o zaman.
Aynen alışıyorsun bir süre sonra bunada
Bendede göğüsten girip kafadan çıkıyordu,bildiğin yanıyordum resmen,aradada yüzüm kızarırdı.Alttan alttan ateş basıyor derim yanaklarima gelmedi henüz al al yanacagim desene marketten ne aldın bakim
Afiyetle yiyin canım.Bendede göğüsten girip kafadan çıkıyordu,bildiğin yanıyordum resmen,aradada yüzüm kızarırdı.
Bime gittim oranın aknaz beyaz peyniri var çok güzel oluyor ondan aldım .
1 ay devam edeceğim 25 günüm kaldı işte bugün 8.gunum 6 kilo verdimOoo çok iyi, ne kadar devam edeceksin. Çok uzun yapılmaz herhalde değil mi?
Olur canım sabret
Saatler günler uymuyo aşkitom yaaa.
Pazartesi Çarşamba Cuma 18.30-19.30 çocukları tenise götürüyorum. Zumbayı Çarşamba-Cuma 19.00-20.00 yapmışlar. Çocuklar yorgun yorgun beni bekleyemez yarım saat.
0nu da düşündüm olmazsa kendim yaparım
sagol canim, sebebi tam belli degiol ama birkac test yapti midedeki bir rahatsizliktan sismis gibi duruyor dedi.Geçmiş olsun canım. Lenf bezlerim tam olarak nerede şişse lenf olduğunu anlamayacaktim. Doktor ne dedi? Neden şisermiş lenfler
Çok sağol hocamAfiyetle yiyin canım.
Nsıl gidiyor diyetiniz,okudum geöenlerde su diyeti yapıyormuşsunuz zor olmuyormu hiç sadece sıvı almak adına.1 ay devam edeceğim 25 günüm kaldı işte bugün 8.gunum 6 kilo verdim