mükemmel menuSabah: 1 haşlanmış yumurta, 25 gr lor peyniri, 5 yeşilzeytin, domates, kırmızı biber
Öğle: 1 kepçe yoğurt çorbası, 6 yk ıspanak yemeği, salata
Akşam: Patlıcan salatası (azıcık), 90 gr köfte ızgara
Alışma sürecine girdim. Daha da güzel menülerle yakınca bombe gibi döneceğim inşallah
yarin bir 8 bin gelir mi
Yok canım en çok keyif aldığın şey yemek yemek :) obur sadece :)rica ederim kaptanım
afieyt olsun bacım yüzden fazla geldi herhalim
mukemmeeeelll 500 kalori allahim ekler erimistir insa
harika düsünce
kilolara gore bakayım once ama onceligim evet karsilikli canım bu gece uyumadan yaoicam insa
afiyet olsun canım babalar yaparda yenmez mi yaaa aşcı mı peki
Haklısın canımGerçekten yediğin bir şey yok kendini öyle şartlamaben çok yediğimi düşündüğümde kendi kendime şey diyorum ‘Bana yetecek kadar yedim, bu bana kilo aldırmaz’ bi de çok yememişsinnnnn. Aslında bence daha fazla yemen lazım ama senin bedenin tabi sen daha iyisini biliyorsundur
Kinoalihatun
@60kiloyum
@pastelfit
DeryaOnDiet
@DombiliKus
erenmothers
@diyetcigeldihanim
@bestnur
Hedef60kgolmak
hllgkchl
Tutku44
@North River
@_ASTRAL_
@Ayyulduz
YaparsinMinii
zeyneppk
@She-Raa
Elhan
Kizlar bu hafta adımlar hesaplanmayacak bilginiz olsun
Çok kıymetli bu anlar, bu heyecanlarkızlar bugün gelinliğin son provasina gittim harika ilerliyor gerçekten sizlerin sayesinde kilo verdim o kadar güzel oldu ki herkes şoka girdi bileklerim bile nasıl incelmiş şimdi sırada 25 temmuz da uzun yolculuk var nişanlıma kavuşucam birde kuzenimin düğününe katılacağız21 Ağustos da kendi düğünüm var kilomu kontrol haline almam lazım bir kilo iki kilo versem bir şey olmaz ya da sabit olsamda iyi bakalimmmmmmmm çok heyecanlıyım anlamsız derecede
İnşallah devamı da gelirmükemmel menulor,ispanak,yogurt corbasi harikaaa
Merhaba. Ben pacman. Hayırlı olsuuuun. Çok mutlu ol inşallahkızlar bugün gelinliğin son provasina gittim harika ilerliyor gerçekten sizlerin sayesinde kilo verdim o kadar güzel oldu ki herkes şoka girdi bileklerim bile nasıl incelmiş şimdi sırada 25 temmuz da uzun yolculuk var nişanlıma kavuşucam birde kuzenimin düğününe katılacağız21 Ağustos da kendi düğünüm var kilomu kontrol haline almam lazım bir kilo iki kilo versem bir şey olmaz ya da sabit olsamda iyi bakalimmmmmmmm çok heyecanlıyım anlamsız derecede
Senin yolun benden daha kısaymış.. Amaa istersen beni bekle beraber giriş yapak 7 leremasallah süper
tamamdir tatlimm
oh sukur kolay gelsin canim
bende gormek istiyorum 7 leri
kaptanım kücük bir fikrim var . ikili takımlar olustursak ve spor puanimızı gunluk yaristirsak yani haftalik sonuc toplama gibi degilde sayılarla iki kisi kendi arasinda karsılikli yarısacak spor puanlari neticesinde hergun kazanan bir puan olacak digeri sıfır.. mesela ayyulduz ve ben hergun birbirimizin menusundeki spora bakicaz .. pazartesi o benden fazla spor puani var o 1 ben 0 .. sali benim puanım fazla ben 1 o 1 boyle boyle gün gün harika olur bence sonra cumaya netlesir iki kisi arasindasadece masterfitteki arkadaslarla yapabiliriz onlar mecburi cunku
istersnz ben kilolari yakin arkadaslari liste yapabilirim herkes birbirinin sporunu takip eder
amin cumlemizi
masallah sana allah agiz tadini bozmasin canım benimanlamsiz olur mu hic
çok teşekkür ederimMerhaba. Ben pacman. Hayırlı olsuuuun. Çok mutlu ol inşallah
Çok kıymetli bu anlar, bu heyecanlarDoyasıya tadını çıkar Canım. Her şey gönlünüzce olsun inşallah
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 25 gr lor peyniri, 5 yeşilzeytin, domates, kırmızı biber
Öğle: 1 kepçe yoğurt çorbası, 6 yk ıspanak yemeği, salata
Akşam: Patlıcan salatası (azıcık), 90 gr köfte ızgara
Alışma sürecine girdim. Daha da güzel menülerle yakınca bombe gibi döneceğim inşallah
menu super canım sporda harikaBugunku menum
9:00- 1 tane peynirli sandvic, salatalik, domates
11:30- 1 kase yogurt icine 1 seftali
14:00- 1 kase tavuklu sandvic, 1 dilim karanugday ekmegi
17:00- 1 bardak kefir icine 1 tk keten tohumu, 3 dilim ananas.
19:30- 1 tane sebzelive peynirli sandvic
Su:3 lt
Spor: 11900 adim , 11 dk chloe karin hareketi
Zipzip- Cordelia Kinoalihatun Tutku44