- 17 Ekim 2021
- 11.332
- 37.607
- 38
İzmirde degisiklik iyi olmustur. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Kizlar yeniden merhaba, söyle eskilerden kimler kalmış diye birkaç sayfa tarayinxa sizleri gördüm.Nasilsinkz?Hedeflere yaklasmissinizdir umarım
Kürkçü dükkanına geri döndüm ben de17.haftagi bitirdik,bulantılarım geçti ama bunca haftanın susuzLugu ve karbonhidrat yükü bir hayli ödem yaptı.Cuma İzmir'e annemlere geçtim, bir de sıcak eklendi, balon gibiyim şu an ben de durumlar böyle sizde ne var ne yok bakalım
Bu kadar sıcak olmasa iyi oldu değişiklikİzmirde degisiklik iyi olmustur. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Cinsiyeti nedir. Degisiklik yok bende
Oyy kız ÇocukBu kadar sıcak olmasa iyi oldu değişiklikama yanıyorum yanıyorum sorma Kız geliyor teyzesi
Nasıl değişiklik yok, hedefe kaç kaldı,şafak kaç
Teşekkür ederim canımNice mutlu sağlıklı güzel yaşlara
İyi ki doğmuş.
Diyetisyende sonuca güzel dedi yağdan vermeye başlamışım diğer haftalar daha çok yağdan gider dedi ..Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Selam canim gecmis olsun simdi nasılsın
Kizlar yazmis 15 temmuza kadar ara verdik ama menu ve spor bildirmeye devam edebilirsin
Diyetisyen sonucun cok guzelmis tebrik ederim canim
Oglununda dogum günü kutlu olsun
Teşekkür ederim canımoyyy iyi ki doğmuş Rabbim her daim yolundan ayırmasın .
son zamanlar mi boylr olsun canım dügün stresinden olabilir mi
sagol kaptanim
Hosgeldiniz hamilelikte sıcaklar her haftada şişiriyor demekki benim son ayim yaza denk gelmişti hiç unutmam çok şişiyordum beni çok zorlamisti oyuzden sizi çok iyi anlıyorum yazmak istedimKizlar yeniden merhaba, söyle eskilerden kimler kalmış diye birkaç sayfa tarayinxa sizleri gördüm.Nasilsinkz?Hedeflere yaklasmissinizdir umarım
Kürkçü dükkanına geri döndüm ben de17.haftagi bitirdik,bulantılarım geçti ama bunca haftanın susuzLugu ve karbonhidrat yükü bir hayli ödem yaptı.Cuma İzmir'e annemlere geçtim, bir de sıcak eklendi, balon gibiyim şu an ben de durumlar böyle sizde ne var ne yok bakalım
Hoş buldum, evet ne yazık ki öyle sıcaklarda durum.Suyu artırmaya çalışıyorum, düzene girerse ödemi de atarım inşallahTeşekkür ederim canım
Diyetisyende sonuca güzel dedi yağdan vermeye başlamışım diğer haftalar daha çok yağdan gider dedi ..Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Hosgeldiniz hamilelikte sıcaklar her haftada şişiriyor demekki benim son ayim yaza denk gelmişti hiç unutmam çok şişiyordum beni çok zorlamisti oyuzden sizi çok iyi anlıyorum yazmak istedim
İnşallah bundan sonrası daha rahat geçer sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız İnşallah
Düğün yaklaştıkça uyku tutmuyor canım heyecandanuyku düzenimin cortlamasiiiii iyi geceler hanımlar
GünaydınGünaydın bebekler
GünaydınGünaydın mutlu pazarlar
GünaydınGünaydın canlar
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kizlar yeniden merhaba, söyle eskilerden kimler kalmış diye birkaç sayfa tarayinxa sizleri gördüm.Nasilsinkz?Hedeflere yaklasmissinizdir umarım
Insallahinsa
ben degil abla sagolsun @North River dusundu bende hazirlayabilirim dedimbirazdan paylasicam sen bir basladin mi masallahin var abla
haydi insa
not ettim
haydi insa
insa canim kurtulalim su 8 lerden
birsey yok kiz
leslici yolda yuruyor insa eve gecince yapicam leslie
haydi insa allahim
supersin sen yaparsin eminim
yazdim kuzum
insa tutar gayret edersek neden olmasin
cok heyecanli gunler yaa
dogum gunu kutlu olsun minigin
neredeyse ikikilo hafiflemis olacaksin insa
tabiki
kolay gelsin canim eglenmene bak
boyun 1.68 tatlim cabalamana gerek yok
dun oyleydim ben cam perde hicbirsey birakmadim ev mis gibi kokuyor bayiliyorum perde yikandi mi boyle kokuya
eminim yaparsin
haydi hayirli olsun insa
tamam canim insa
tabiki ekledim insa hedefimize ulasiriz
Haklisin canim. Gelcem. Amacim en kusa surede duzene girip su 65i gormek ama o zamana kadar mumkun degil zaten15 temmuz da tekrar masterfit start vericek.. ozaman ve herkes enerjisini toparlayıp dönüşümüz muhteşem olucakkesinlikle sende katıl menulerın düzene gırer ozaman arkadaşım
Uzunca bir sure girmedim canim. Nickini degistirmussin, bu da cook guzel olmus
Menunu cok begendim. Hem az hem sIkSIk hem de saglikli olmus. Tam diyetisyen onerisi gibi. Afiyet olsun
Hoş buldum, bir an önce ulaşırsın umarımMerhaba hoşgeldinyaklaşıp uzaklaşıyorum hedefe
Canım dikkat et kendinedaha var doğuma
TeşekkürlerUzunca bir sure girmedim canim. Nickini degistirmussin, bu da cook guzel olmussen nasilsin canim?
İnşallah canımHoş buldum, bir an önce ulaşırsın umarım
Cok sagol canimTeşekkürler
Bi tek ben de değil bayağı kişi merak etti kuzum seviliyorsun bil
Memlekete gittik dün gece döndük kuzumiyiyim valla
Sen nasılsınkilo değil de sağlıktan bahset
Çok iyi geldi kuzumCok sagol canimhersey yolunda sukur. Bir de su 65i yeniden gorsem tam super olacak.
Ohh iyi gelmistir memleket havasi.