- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
North River bugun leslie yaptin mı yapmadiysan kaldir totosu gel beraber yapalimm
tabi sekerim sabahtan yaptikay bi dk sen yapmistin ben devaammm 40 dk gecerim insa yaaa
kesinlikle öyle son zamanlarda böyle olursun diyolardi doğruymuşDüğün yaklaştıkça uyku tutmuyor canım heyecandan
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
aynen canım heyecan stresoyyy iyi ki doğmuş Rabbim her daim yolundan ayırmasın .
son zamanlar mi boylr olsun canım dügün stresinden olabilir mi
sagol kaptanim
Tutkucugum maşallah daim olsun inşallah rakiben düğünde biraz cuvalladı lakin bugün telafi edeıp yarın eksi gelıcek yğzde bi milyontesekkur ederimmm
aslında uzun zamandır buralardayım ama azimli halimi yakalamak oldukca zor oluyor gecen sene ramazana dogru cok fena kilolar vermistik takimcak tabiki onemli olan istikrar zaten bu iste istikrarli olan kilolari veriyor.. yani bacım daha bu 1.gun amacim bunu hergun devam ettirmek .. nefsimle savasacağim ve kazanan ben olacagim..
bide sen varsin tabi canavar gibi rakipsin masalalh
afiyet olsun ohhh o salatalarr ve ben
afyet olsun gelin hanım
kilitler nerdeee
icetea aciklamis ama istersen 8 temmuz hedefini yazabiliriz bugun tartildim mi yada yarin sabah tartil istersen
Günaydın cnm harikaGunaydin kizlar. Ablamlar geldi malum bi bize bi annemlere pek bakmaya vaktim olmuyor ama diyete ve leslieye devam
Tatlı heyecanlarrraynen canım heyecan stres
Ben de doyamadım etli ekmeklere mısır unlu keklereTutkucugum maşallah daim olsun inşallah rakiben düğünde biraz cuvalladı lakin bugün telafi edeıp yarın eksi gelıcek yğzde bi milyon
Dünkü menüm 12.oo
Kahvaltı 1 dılım beyaz peynir peynir
2 yağda yumurta
Salata chalı
Salatalık domates
Közlenmiş biber
1 dilim karpuz fıstık
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli 1 lokma ekmekle
Ara da peynir altı suyu kahve
Akşam 20.00
2 top patates krOket
1 dilim su böreği
4 kaşık pilav sebzeli tavuk sarma
6,7 patates kızartması
1 bardak limonata
1 dılim karpuz 2,3 erık
3 lt su Tutku44
Teşekkür ederim canimkolay gelsin kaptanım
günaydınn herkeseee
G7naydin kizlar
Teşekkür ederim canımKolay gelsin kaptanım
Günaydın canlar
Afiyet olsun canim
Günaydın hepimize
Afiyet olsun canim
Gunaydin kizlar. Ablamlar geldi malum bi bize bi annemlere pek bakmaya vaktim olmuyor ama diyete ve leslieye devam
Afiyet olsun canimDünkü menüm 12.oo
2 yağda yumurta
Salata chalı
Salatalık domates
Közlenmiş biber
1 dilim karpuz fıstık
Akşam 20.00
2 top patates krOket
1 dilim su böreği
6,7 patates kızartması
1 bardak limonata
1 dılim karpuz 2,3 erık
3 lt su Tutku44
Gunaydin kizlar. Ablamlar geldi malum bi bize bi annemlere pek bakmaya vaktim olmuyor ama diyete ve leslieye devam
tabi sekerim sabahtan yaptik
Bugun sabah kalkamadim ama yapacagim aksama
yaaa ne guzel nasıl hersey tamam mı ev falan tuttunuz mu canımaynen canım heyecan stres
insa daim olsun canim hepimizeTutkucugum maşallah daim olsun inşallah rakiben düğünde biraz cuvalladı lakin bugün telafi edeıp yarın eksi gelıcek yğzde bi milyon
afiyef olsun canım cigerimDünkü menüm 12.oo
2 yağda yumurta
Salata chalı
Salatalık domates
Közlenmiş biber
1 dilim karpuz fıstık
Akşam 20.00
2 top patates krOket
1 dilim su böreği
6,7 patates kızartması
1 bardak limonata
1 dılim karpuz 2,3 erık
3 lt su Tutku44
evet canım eşyalar tamam sayılır evde tutuldu ufak tefek eksikler kaldı onlarida düğünden sonra halledeceğizaksam muhakkak yap kuzum bende simdi yuruyusten geldim ama lesliede yapicam
yaaa ne guzel nasıl hersey tamam mı ev falan tuttunuz mu canım
insa daim olsun canim hepimize
Eki Görüntüle 3093417 Eki Görüntüle 3093418
rakiben orman yuryusunden geldi
afiyef olsun canım cigerim
sana bir hedef hatırlatayım 82 olmak istiyordum demi bayramda
dünü çöpe at bugün dobarlan
eve yerlestirildi mi canımevet canım eşyalar tamam sayılır evde tutuldu ufak tefek eksikler kaldı onlarida düğünden sonra halledeceğiz
evettt yerleştirdiler uzak mesafe olunca onlar halletti ben gittiğimde çeyiz yerlestircemeve yerlestirildi mi canım
Evet canim bu sene birayligina gittim Turkiyeye , gezdik biraz. Cok iyi geldi. Ama tabi sayili gun cabuk gectiÇok iyi geldi kuzum
Yeşillik temiz hava kuşlar çaylar mis
İnşallah olacaksın
Sen de bayağı gezdin di mi memleketini bu yıl
Ne iyi olmuş canım yine gelinEvet canim bu sene birayligina gittim Turkiyeye , gezdik biraz. Cok iyi geldi. Ama tabi sayili gun cabuk gecti
Ama burası çok güzel neresi burası takibenaksam muhakkak yap kuzum bende simdi yuruyusten geldim ama lesliede yapicam
yaaa ne guzel nasıl hersey tamam mı ev falan tuttunuz mu canım
insa daim olsun canim hepimize
Eki Görüntüle 3093417 Eki Görüntüle 3093418
rakiben orman yuryusunden geldi
afiyef olsun canım cigerim
sana bir hedef hatırlatayım 82 olmak istiyordum demi bayramda
dünü çöpe at bugün dobarlan