Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nice mutlu sağlıklı güzel yaşlaraHayırlı geceler
Bugün cok kosturmali bir gündü benim için
Ancak yazmaya fırsat buldum
Oğlumun doğum günü vardı
Sabah diyetisyen randevum vardı 2.1 gram vermişim 1 haftada
Oğlumun doğumgunu için kısır ve pasta yiyebilirsin dedi bende yedim oyuzden şuan vereceğim menum yok sabah pazarada gittim 2 de kolumdan saati çıkardım
Sabah kahvaltım
11.30
1 dilim tb ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Geçen haftaya göre baya azaltmış menüyü ama bu haftada çikolata ve dondurma eklemiş
Tutku44 malatyalim ben baya cosmusum hedefi çok yüksek tutmusum tutturamam ama inşallah yaklaşırim
Günaydın kaptanimGünaydın bebekler
Afiyet olsun canim2 temmuz cumartesi menüsü
10.30 4 ctl tereyagda yumurta domates salatalik 3 zeytin 1 cagal tahinpekmez 2 dilim ekmek
13.00 4 cilek 4 kiraz 4 tane taze kayısı (bu sene ilk defa yedim daha memleketiminkinin yerini tutmaz )
17.00 5 köfte ,4 ctal fırında patates,4 tane kavun ,bolca salata
Su 2lt ye tamamlanacak
1 lt detoks daha bitmedi
spor
152 sn plank 152 p
100 bacak h 100 p
115 karın h115 p
45 dk 5 mil leslie 450 p
300 hareket chole video300 p
10004adim 1000p
160 ip 200puan
toplam2135 puan
Zipzip-
Cordelia
@North River
@Ayyulduz Eki Görüntüle 3093175
Selam fesangim iyi eglencelerSelamlarr canlarım bir selam verip kaçıyorum, bugün deniz sezonunu açtık adalara gittik güzeldi ama fena yoruldum hepinizi öpüyorum
Afiyet olsun canimKızlar merhaba bugün 6000 adım attım sabah bir şey yemedim öğle ve akşam yemeklerimi foto olarak koydum fakat iş yerinde yedik çıktık eve geldik eşim gelir gelmez acıktım dedi ona yumurta filan yapınca ben de bi tane yumurta yedim ya benim eşimle diyet yapmak çok zor, rabbim iştahını sağlığını daim etsin ama şu an beni etkiliyor ben de yumurta protein diye kendimi motive ediyorum
Eki Görüntüle 3093182 Eki Görüntüle 3093183
Bende dun zor tamamladimCanım kaptanım internetim yoktu. Şimdi eşimden bağlanıp yazıyorum
2 Temmuz Adım sayım: 10.573
Bugün yarısını evde yürüdüm, çok sıkıldım. Dışarısı keşke serin olsa da tamamını dışarda yürüyebilsem
Iyiyim canim yorulunca telefonu erken birakmak istedim elimdenİyi geceler Kaptan ben geldim sen
Afiyet olsun canimMenü
Sabah : 1/2 sahanda yumurta, 2 dilim kızarmış ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin , domates-salatalık
Öğlen : 1/2 simit,1 dilim peynir, 3 zeytin, domates-salatalık
Ara : 2 kayısı küçük
Akşam : 2 kaşık Rus salata, 2 kaşık patates salatası, 6 yaprak sarma, 3 mercimek kofte,
1/2 dilim pasta
Dogumgunu vardı halasının balinin hamurlardan değil salatalardan yedim yarım da pasta götürüp yemek yemedim akşam o yüzden yarın full detoks denge inşallah Zipzip- Cordelia @Ayyulduz Tutku44 hllgkchl
Afiyet olsun canimSabah= 2 kuru kayısı (dışarıya gideceğim için yemedim)
Öğlen= Izgara Tavuk Salata
Akşam=3 köfte, salata, yufka ekmek yarım
4 bin adim
Selam canim gecmis olsun simdi nasılsın
Diyetisyen sonucun cok guzelmis tebrik ederim canimHayırlı geceler
Bugün cok kosturmali bir gündü benim için
Ancak yazmaya fırsat buldum
Oğlumun doğum günü vardı
Sabah diyetisyen randevum vardı 2.1 gram vermişim 1 haftada
Oğlumun doğumgunu için kısır ve pasta yiyebilirsin dedi bende yedim oyuzden şuan vereceğim menum yok sabah pazarada gittim 2 de kolumdan saati çıkardım
Sabah kahvaltım
11.30
1 dilim tb ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Geçen haftaya göre baya azaltmış menüyü ama bu haftada çikolata ve dondurma eklemiş
Tutku44 malatyalim ben baya cosmusum hedefi çok yüksek tutmusum tutturamam ama inşallah yaklaşırim
kolay gelsin kaptanımYine bahcede islerimiz var öğlene gelirim kizlar
oyyy iyi ki doğmuş Rabbim her daim yolundan ayırmasın .4 yaşına girdi canım teşekkür ederim teyzesi
son zamanlar mi boylr olsun canım dügün stresinden olabilir miuyku düzenimin cortlamasiiiii iyi geceler hanımlar
sagol kaptanimAfiyet olsun canim
Kolay gelsin kaptanımYine bahcede islerimiz var öğlene gelirim kizlar
GunaydiiiinnnnnnG7naydin kizlar
Selamlarr canlarım bir selam verip kaçıyorum, bugün deniz sezonunu açtık adalara gittik güzeldi ama fena yoruldum hepinizi öpüyorum
Canım kaptanım internetim yoktu. Şimdi eşimden bağlanıp yazıyorum
2 Temmuz Adım sayım: 10.573
Bugün yarısını evde yürüdüm, çok sıkıldım. Dışarısı keşke serin olsa da tamamını dışarda yürüyebilsem
Hedef ama
Canım hoşgeldin
Nasılsın?
Takımlara ara verildi 15 Temmuz a kadar ama her gün bildirebilirsin spor ve menü
Tutku44 de etiketledi hepimizi bak o gönderiye de
Teşekkür ederim canımKolay gelsin arkadaşım
Tespit gibi tespit camlar bitti evin yarısı cam zaten sadece camlar var diye temizliğe bayan alacaktım dünde içimden gelince yaptım gerisini de eşimle bitiririmNe güzel cam silinir şimdi
Bana da arada uğruyorlat işteAhh o periler arada bana da gelse keske kolay gelsin
Teşekkür ederim canımKolay gelsin canim