Menü
Sabah : 1/2 sahanda yumurta, 2 dilim kızarmış ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin , domates-salatalık
Öğlen : 1/2 simit,1 dilim peynir, 3 zeytin, domates-salatalık
Ara : 2 kayısı küçük
Akşam : 2 kaşık Rus salata, 2 kaşık patates salatası, 6 yaprak sarma, 3 mercimek kofte,
1/2 dilim pasta
Dogumgunu vardı halasının balinin hamurlardan değil salatalardan yedim yarım da pasta götürüp yemek yemedim akşam o yüzden yarın full detoks denge inşallahZipzip- Cordelia @Ayyulduz Tutku44 hllgkchl
afiyet olsun canımMenü
Sabah : 1/2 sahanda yumurta, 2 dilim kızarmış ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin , domates-salatalık
Akşam : 2 kaşık Rus salata, 2 kaşık patates salatası, 6 yaprak sarma, 3 mercimek kofte,
1/2 dilim pasta
Dogumgunu vardı halasının balinin hamurlardan değil salatalardan yedim yarım da pasta götürüp yemek yemedim akşam o yüzden yarın full detoks denge inşallahZipzip- Cordelia @Ayyulduz Tutku44 hllgkchl
Güzel menüSabah= 2 kuru kayısı (dışarıya gideceğim için yemedim)
Öğlen= Izgara Tavuk Salata
Akşam=3 köfte, salata, yufka ekmek yarım
4 bin adim
Canım hoşgeldin
Hoş.b canımCanım hoşgeldin
Nasılsın?
Takımlara ara verildi 15 Temmuz a kadar ama her gün bildirebilirsin spor ve menü
Tutku44 de etiketledi hepimizi bak o gönderiye de
tesekkur ederimmmMenun çok güzel canım afiyet olsun
İyi geceler Kaptan ben geldim sen gitmişsiniyisindir inşallah
Menü spor çok güzel canım maşallah sana
Oh oh karnıyarık pilav mis afiyet olsun canım pek diyet değil ama eksi geliyorsun sen nasılsa dengeliyorsun bence
aslında uzun zamandır buralardayım ama azimli halimi yakalamak oldukca zor oluyor gecen sene ramazana dogru cok fena kilolar vermistik takimcak tabiki onemli olan istikrar zaten bu iste istikrarli olan kilolari veriyor.. yani bacım daha bu 1.gun amacim bunu hergun devam ettirmek .. nefsimle savasacağim ve kazanan ben olacagim..Oha patron çıldırdıkız maşallah tüm gün spor yapmışsın resmen
afiyet olsunMenü
1/2 dilim pasta
afyet olsun gelin hanımSabah= 2 kuru kayısı (dışarıya gideceğim için yemedim)
Öğlen= Izgara Tavuk Salata
Akşam=3 köfte, salata, yufka ekmek yarım
4 bin adim
Hedef ama
icetea aciklamis
Canım hoşgeldin
Nasılsın?
Takımlara ara verildi 15 Temmuz a kadar ama her gün bildirebilirsin spor ve menü
Tutku44 de etiketledi hepimizi bak o gönderiye de
harikaaa 2.1 superrr canimmmHayırlı geceler
Bugün cok kosturmali bir gündü benim için
Ancak yazmaya fırsat buldum
Oğlumun doğum günü vardı
Sabah diyetisyen randevum vardı 2.1 gram vermişim 1 haftada
Oğlumun doğumgunu için kısır ve pasta yiyebilirsin dedi bende yedim oyuzden şuan vereceğim menum yok sabah pazarada gittim 2 de kolumdan saati çıkardım
Sabah kahvaltım
11.30
1 dilim tb ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Geçen haftaya göre baya azaltmış menüyü ama bu haftada çikolata ve dondurma eklemiş
Tutku44 malatyalim ben baya cosmusum hedefi çok yüksek tutmusum tutturamam ama inşallah yaklaşırim
Rica ederim tatlım, geçmiş olsunHoş.b canım
İyiyim şimdi şükür
İyi olmuş ara verilmesi bayram araya giriyor herkes tatilde falan
Bilgi için sağol icetea
Hayırlı geceler
Bugün cok kosturmali bir gündü benim için
Ancak yazmaya fırsat buldum
Oğlumun doğum günü vardı
Sabah diyetisyen randevum vardı 2.1 gram vermişim 1 haftada
Oğlumun doğumgunu için kısır ve pasta yiyebilirsin dedi bende yedim oyuzden şuan vereceğim menum yok sabah pazarada gittim 2 de kolumdan saati çıkardım
Sabah kahvaltım
11.30
1 dilim tb ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Geçen haftaya göre baya azaltmış menüyü ama bu haftada çikolata ve dondurma eklemiş
Tutku44 malatyalim ben baya cosmusum hedefi çok yüksek tutmusum tutturamam ama inşallah yaklaşırim
herkeseee iyi gecelerrr
Yoldan geldik cnm , yorgunluktan uykum kaçıyo bir süre
evet evet canım dogruYoldan geldik cnm , yorgunluktan uykum kaçıyo bir süre
1 saate yatıcam
4 yaşına girdi canım teşekkür ederim teyzesiharikaaa 2.1 superrr canimmminsa canım amacımız bayrama hafif girmek
ogluşunun dogum gunu kutlu olsunkac yasina girdi