Lcw Hemen Gel Al

Benim kizim da oyle saniyor:işsiz:
Zanlariniz bosa cikmasin,gokten yagsin da yerden toplayin insallah💝
Ay teşekkür ederim iyi dileğiniz için, aynısını kızınız için diliyorum. Erkek arkadaşıma da aynısını dedim, bir palto 700-800 tl olmuş bu dediğim diğer mağazalarda. Erkek arkadaşım da "ayda 1-2 parça alırsın yine de" diyor, bilmiyorum artık, olmayan paranın da bu kadar hesabını yapmak mantıksız şu an :KK70:

pubG oynarken "beni takımımda birinde hile var diye bir hafta banladılar."

Ceza almam öyle gücüme gitti ki anlatamam. Bu adamlara ben sezonluk 170 TL para veriyorum ve beni haksız yere banladılar diye çok canım sıkıldı. Hem hile kullananı engelleyemiyorlar hem de hile yapmayanı banlıyorlar.

Bende bunların sayfasında şöyle bir kampanya başlatmıştım ; bu adamlara 170 TL verip ayıplı mal alacağınıza ihtiyacı olan bir çocuğun elinden tutun gidin LCW'de giydirin diye mesaj attım sayfalarına bu mesajım rekor beğeni aldı : )))

LCW görünce aklıma geldi sizlerle paylaşmak istedim...
Daha bugün bani bitmiş bir üye olarak üzülemedim 🤗

Lcw’de yetişkin kıyafetlerinin kumaşları pek kaliteli gelmiyor bana.
Çocuk ürünleri nispeten daha iyi sanki.
O nedenle alışveriş yaptığım bir marka değil.
Çok nadir yeğenime tişört, mont, oğluma da iç çamaşırı alıyorum.
Eskiden civil de baya iyiydi.Simdi Allahim fecaat.O kumaslar :olamaz:

Ay teşekkür ederim iyi dileğiniz için, aynısını kızınız için diliyorum. Erkek arkadaşıma da aynısını dedim, bir palto 700-800 tl olmuş bu dediğim diğer mağazalarda. Erkek arkadaşım da "ayda 1-2 parça alırsın yine de" diyor, bilmiyorum artık, olmayan paranın da bu kadar hesabını yapmak mantıksız şu an :KK70:
Ilkokulda okudugum bir kitapta basi sonu olmayan bir beyit kalmis aklimda.
"Kendimiz ednayız emme gönlümüz kal'adadir"
Yani kendi ayagimiz cukurdan camurdan cikmiyor,havamizdan gecilmiyor'un edebicesi:))
Anasi binbir hesapla butceyi denklestirmeye calisiyor,kizi akdeniz ulkelerinde arsa aliyor hayallerde:))
Evlenince,cocuk olunca,butce de eh isteyse,ayda 1 2 parca yilda 1 2 parcaya dusuyor:))

Ilkokulda okudugum bir kitapta basi sonu olmayan bir beyit kalmis aklimda.
"Kendimiz ednayız emme gönlümüz kal'adadir"
Yani kendi ayagimiz cukurdan camurdan cikmiyor,havamizdan gecilmiyor'un edebicesi:))
Anasi binbir hesapla butceyi denklestirmeye calisiyor,kizi akdeniz ulkelerinde arsa aliyor hayallerde:))
Evlenince,cocuk olunca,butce de eh isteyse,ayda 1 2 parca yilda 1 2 parcaya dusuyor:))
Ben de hayallerde babamdan kalacak evlerden birini (iki ev kalacak şu an için) satıp araba alıyorum, telefonumu yeniliyorum, kalan parayı da birikim olarak ayırıp evlendiğimde ev almak üzere peşinata ayırıyorum, babam evin aylık kredisini ödemekte zorlanırken :KK70: Hayaller güzel, kendi parasını kendisi kazanana kadar hayallerde yaşayacak o da annesi, kendisi çalışıp kazanır ev idare ederse öğrenir bunların anca hayal olacağını.

Ben de hayallerde babamdan kalacak evlerden birini (iki ev kalacak şu an için) satıp araba alıyorum, telefonumu yeniliyorum, kalan parayı da birikim olarak ayırıp evlendiğimde ev almak üzere peşinata ayırıyorum, babam evin aylık kredisini ödemekte zorlanırken :KK70: Hayaller güzel, kendi parasını kendisi kazanana kadar hayallerde yaşayacak o da annesi, kendisi çalışıp kazanır ev idare ederse öğrenir bunların anca hayal olacağını.
Olsun iyidir iyi.Bir çin atasozu der ki,agaca cikmak istiyorsaniz, yıldızlara ulasmayi hedefleyin ki basarabilesiniz:))

Kaliteye göre fiyatı çok yüksek bir de reklamlarda uygun yazıyorlar fiyatlarına hiç de öyle değil
Coktandir icine girdigim yok,onunden gelip geciyorum yillardir.Eskiden yegenlerime hediye alirdim,ne guzel modeller,neguzel kumaslardi.
Koskoca magaza buradaki,demek alan var o_O

Ceza almam öyle gücüme gitti ki anlatamam. Bu adamlara ben sezonluk 170 TL para veriyorum ve beni haksız yere banladılar diye çok canım sıkıldı. Hem hile kullananı engelleyemiyorlar hem de hile yapmayanı banlıyorlar.

Bende bunların sayfasında şöyle bir kampanya başlatmıştım ; bu adamlara 170 TL verip ayıplı mal alacağınıza ihtiyacı olan bir çocuğun elinden tutun gidin LCW'de giydirin diye mesaj attım sayfalarına bu mesajım rekor beğeni aldı : )))

Neden hiç bişey anlamadım bildiri var diye tıkladım biri beni aydınlatsın🙄

Rekor beğeni alınca , is gerçekleşmeye mi döndü :KK66:

Lc Waikiki demiş ki gidin kk da konu açın biraz reklam olsun adminlere de demişler ki hesabınıza şu kadar para yatırıyorum bildirim atın üyelere sonra hurraaa bu firmanın satışları artmış :KK70: komediiii
Çok saçma bir reklam olmuş. Buralara kadar düştüler ise Ülkenin Ekonomisi yok demektir. Gerçi insanlarda Don alacak para yok...

X