Lcw Hemen Gel Al

pubG oynarken "beni takımımda birinde hile var diye bir hafta banladılar."

Ceza almam öyle gücüme gitti ki anlatamam. Bu adamlara ben sezonluk 170 TL para veriyorum ve beni haksız yere banladılar diye çok canım sıkıldı. Hem hile kullananı engelleyemiyorlar hem de hile yapmayanı banlıyorlar.

Bende bunların sayfasında şöyle bir kampanya başlatmıştım ; bu adamlara 170 TL verip ayıplı mal alacağınıza ihtiyacı olan bir çocuğun elinden tutun gidin LCW'de giydirin diye mesaj attım sayfalarına bu mesajım rekor beğeni aldı : )))

LCW görünce aklıma geldi sizlerle paylaşmak istedim...
Ben yeni sistemi beğenmiyorum zaten b. K gibi oldu. Biraz gözünüz dinlenir boşverin.

güzel en azından mağazada beklememiş oluyorsun
mağazalara halen giden varmı ki ben ona şaştım marttan beri bir kere 15 dakikalığına o da zorunlu olarak avm ye gittim.yl üstü mağazalaraysa hiç uğramadım market eczane hariç .nette herşey var beden olmayınca iadede var ne gerek var mağazalara gidip risk almaya

Bu konu icin neden bildirim geldi K Kazen ?
Reklam mi bu simdi anlamadim ?

Konu sahibi size de gunaydin , aylardır olan bir uygulama zaten, yemeyip icmeyip konu mu actiniz bunun icin ?

Kocam kac yillik reklamci , ona soyledim bu kadar berbat bi reklam yontemi olamaz , hic yakışmamış lcw ye dedi

Lcw görünce aklıma pubg de yazdığım mesaj geldi... onu pubg de aldığım ban ile bağdaştırıp az keyif yapın diye paylaştım konuyu nereye çektiniz anlamadım...

aylar önce bu mesajı gene paylaşmıştım, hatta adamların reklam müziğini duydukça hoşuma gidiyor paylaşıyorum bu güne kadar beni hiç reklamlarda gördünüz mü?

Son düzenleme:
Lcw görünce aklıma pubg de yazdığım mesaj geldi... onu pubg de aldığım ban ile bağdaştırıp az keyif yapın diye paylaştım konuyu nereye çektiniz anlamadım...

aylar önce bu mesajı gene paylaşmıştım, hatta adamların reklam müziğini duydukça hoşuma gidiyor paylaşıyorum bu güne kadar beni hiç reklamlarda gördünüz mü?

Tuhaf..

İyi dusunmusler kargodan gelen kisiyle temas ediyoduk az da olsa ayni gun gidip magazadan alabiliyosun iste ne guzel:KK9:
ama bu sefer de kasadaki kişi ile temas ediyorsunuz. Bir de sokakta maskesiz gezen insanlarla karşılaşma ihtimali var. sanal uygulama kullanmak daha iyi bence, zaten kargoyu da bir kaç gün bekletiyoruz biz

ama bu sefer de kasadaki kişi ile temas ediyorsunuz. Bir de sokakta maskesiz gezen insanlarla karşılaşma ihtimali var. sanal uygulama kullanmak daha iyi bence, zaten kargoyu da bir kaç gün bekletiyoruz biz
kargo kolisi abartılıyor takarsın eline lastik eldiven açarsın koliyi de çöp poşetine koyup dışarı koyarsın eldivenleri de aynı çöpe sonra da elleri yıkarsın olur biter.hafta da 4 5 kargo alırım evimizde coronaya yakalanan kimse yok.corona insandan insana çabucak bulaşır sadece.kargocularda kodla veriyorlar zaten ürünleri uzaktan bırakıyorlar gayet itinalılar bu konuda

pubG oynarken "beni takımımda birinde hile var diye bir hafta banladılar."

Ceza almam öyle gücüme gitti ki anlatamam. Bu adamlara ben sezonluk 170 TL para veriyorum ve beni haksız yere banladılar diye çok canım sıkıldı. Hem hile kullananı engelleyemiyorlar hem de hile yapmayanı banlıyorlar.

Bende bunların sayfasında şöyle bir kampanya başlatmıştım ; bu adamlara 170 TL verip ayıplı mal alacağınıza ihtiyacı olan bir çocuğun elinden tutun gidin LCW'de giydirin diye mesaj attım sayfalarına bu mesajım rekor beğeni aldı : )))

LCW görünce aklıma geldi sizlerle paylaşmak istedim...
Candy crush oyna neyine yetmiyor kazen ne işin var bu sitelerde :confused:

mağazalara halen giden varmı ki ben ona şaştım marttan beri bir kere 15 dakikalığına o da zorunlu olarak avm ye gittim.yl üstü mağazalaraysa hiç uğramadım market eczane hariç .nette herşey var beden olmayınca iadede var ne gerek var mağazalara gidip risk almaya
bende 2 kere falan gitmiştim Mart’tan bu yana
Aynen hem internette çok daha uygun mağazadan hem de büyük kolaylık

X