• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

50 faktörlü Koruyucu sürmeme rağmen Güneş'te çok çabuk lekelenen bir yüzüm var ,Lazerden sonra dudak üzerinde leke olabilir mii

arkadaslar yaklasık dort ay once lazer yaptırdım bacaklarıma ve dız kapaklarımda cok agrı hıssettım seans bıttıkten sonra bı baktımkı yanıklar olusmus ve su toplamıs.dort ay oldu hala gecmedı kalıcı olur dıye korkuyorum.tavsıyem cok ıyı arastırın gerı donusumu olmayan seyler olusabılır ben cok pişmanım:(

Lazer dozunu fazla vermiş olabilirler mı bir de bronz tene uygulanınca yanık olabiliyormuş

tüm konulara yazıyorum ama cevap veren bulamadim..alexle lazer yaptırali 12 gün oldu.koltuk altım ve kaşıklarımda az bi dökülme oldu.genital ve bacaklarım aynen duruyor.çektiğimde gelmiyorlar bıle.tedirgin oldum.bu normal mi :(

tüm konulara yazıyorum ama cevap veren bulamadim..alexle lazer yaptırali 12 gün oldu.koltuk altım ve kaşıklarımda az bi dökülme oldu.genital ve bacaklarım aynen duruyor.çektiğimde gelmiyorlar bıle.tedirgin oldum.bu normal mi :(
ben de bugün gittim ilk seansıma. 10-15 gün içinde dökülür ama ilkte hepsi dökülmez dediler. Bundan dolayı olabilir belki

ben de bugün gittim ilk seansıma. 10-15 gün içinde dökülür ama ilkte hepsi dökülmez dediler. Bundan dolayı olabilir belki

Valla bilmiyorum çok kızdım.Doktor kontrolünde yaptırıyorum.Doktor dökülmeyen kısımlar olabilir demişti ama bacaklarım komple duruyor.15 gün olsunda bi gelişme olmazsa arayıp sorarım.İşe yaramazsa verdiğim paraya yazık

bende yapırmak istiyorum artık çekilecek çile değil acısına parasına herşeyine katlanırım yeterki bitsin tek krkum ilerde kanser yapar diyorlar bu siz en düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar ?

ben de yaptirmak istiyorum ve lazerle ilgili okudugum her yazida hic riskli olmadigi yaziliyor.sadece deri altina etki ediyormus kil köklerine..ama kuzenim yaptiriyor yaklasik 7 aydir ilk 2-3 seasta regl günlerinde kayma olmus bi düzensizlik olmus.sonra düzene girmis yine baska da bi sorun yasamamis..ama benimde kafamda soru isareti kaldi acaba ilerde etkileri cikar mi diye

ben yarım bacak 800 ytl dediler pahalımı acaba.

Hadi canim, igneli ile tek tek alsalar ancak 800 tl yapar.istersen benim gecen sene gidip tamamladigim yeri ozelden tavsiye ederim. Epilasyon forumlari cok komik oldugu icin takip ediyorum hala... Yoksa izmirde benim epilasyoanla isim kalmadi. Darisi basiniza...:21:

Lazer epilasyon tedavisinde tüy inceldikçe lazer değişikliği yapılmasına karşıyım. Çoğu kişi de daha önce yapılan olumlu tedavileri bozduğu gibi ileriye yönelik de sonuç verdiğini hiç görmedim. Lazere başlarken başta doğru cihazı seçip ona göre başlanırsa sonç almamak için bir neden yok doğrusu.

Pesssss.... Alex varsa sonuna kadar alex, diode varsa sonuna kadar diod, yok bilmemneyse sonuna kadar o. Sevgili Dr, bence yaniliyorsunuz; benim kuzen medicalparkta dermatolog ve orada tum cihazlar olmadigi cin ben baska yerde tavsiye ile baskadim. Yuz icin diod yaptilar, bacak alex basladilar, diode devam ettiler ve yazin 1 seans nd yag kullandilar. Ayrica soylediler; nd yag epilasyon icin cok etkin degildir ama bronzlasmissiniz diye.... :6:

bıde unbuttumadan sunu yazayım ınce tuylerınız varsa yada yuze uygulama ıstıyorsanız dıode lazer vucud ıcın kalın sık tuylerınız varsa alexsandıte yuze uygulamada tavsıye edılmez genelllıkle eger bronzsanızda nd yag ama cok gelısmız bır cıhazla hem acısız hemde cabuk kurtulayım dıyosanız utuleme dusunuyrosanız alamn sofrano cıhazlarını tercıh etmelısınız

İnceleyin: en iyi diode lazer lumenis markadir. Soprano yaptiranlai okumadiniz mi hic, okuyun canlar....:16:

merhaba
bana da bir alex riane cihaz kullanan güzellik merkezi
genital koltuk altı 6 seansta bitme garantisi verdi
ama yüzün için buna garanti veremem dedi
yüzün birkaç seans sürer dediler

peki bu alex riane jelli, bu makineyi duymuş muydunuz , nasıl etkili mi acaba

arkadaşlar grupfoni diye bi site var hergün kampanya oluyor ve inanılmaz indirim oluyor bende lazer için düşünmüştüm kampanyalarını takip ediyordum fakat şikayetimvar.com sitesinde okuduğum şikayetlerden sonra vazgeçtim herkes kampanya ile katıldıkları için randevu alamadıklarını en erken 2 ay sonrasına gün verdiklerini yazmışlar. diğer konularda nasıldır bilemem ama lazerepilasyon için genelde aynı yorumlar yazılmış. ben antalyada yaşıyorum önerebileceğiniz düzgün ve etkili biryer varmı. benim tüylerim kalın, sert ve çok çabuk çıkıyor biran önce başlamak istiyorum. yardım edermisinizzzz 2:

kubılay yucel ben cok memnun kalmıstım

Kızlar ben güvendiğim bir güzellik salonundan randevu almıştım fakat sonra tedirgin olup gitmekten vazgeçtim.

Şimdi en kısa zamanda bir özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum...

Ama bu konuda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. :26:

Cilt doktoruna falan mı gitmem lazım muayene için? :44:

Bir de cihazlar hakkında bilgi de almak istiyorum direk başlayamam.

Ay ne yapmam lazım beni aydınlatırsanız çok sevinirim... :17:

bugün danistim bir güzellik merkezine komple genital+bikini icin, fiyati cok yüksek söylediler.. elos technolojimis makinalari
deri doktorumda fiyat daha uygun söyledi.. ama makinanin markasini bilmiyorum sali günü danisacam..

size sorum su, ben devamli agda epilatör yapmis birisiyim ve killarin zaten zayifladigini,hatta bazilari cekerken aci bile vermedigini görüyorum
sizce bu durumda 3-4 seans yeterli olurmu? beyaz tenliyim ve killarim siyah (eskiden cok kalindi)

birde seans aralarinda doktorum 1 ay olacak dedi.. güzellik merkezi 10 hafta dedi yani 2,5 ay yapiyor:53:

sizce hangisi daha etkili olur? ama güzellik merkezi seans basi 250 Euro dedi ya :53: dünya para yapiyor..

5 seans indirim verdi %15 1000euro dedi :( offfff kiyilirmi o paraya ya.. hamile olunca yeniden cikma imkanida varmis...

deri doktorumda 700 euroyu buluyor.. ama 7 seans.. fikir istiyorumm

bugün danistim bir güzellik merkezine komple genital+bikini icin, fiyati cok yüksek söylediler.. elos technolojimis makinalari
deri doktorumda fiyat daha uygun söyledi.. ama makinanin markasini bilmiyorum sali günü danisacam..

size sorum su, ben devamli agda epilatör yapmis birisiyim ve killarin zaten zayifladigini,hatta bazilari cekerken aci bile vermedigini görüyorum
sizce bu durumda 3-4 seans yeterli olurmu? beyaz tenliyim ve killarim siyah (eskiden cok kalindi)

birde seans aralarinda doktorum 1 ay olacak dedi.. güzellik merkezi 10 hafta dedi yani 2,5 ay yapiyor:53:

sizce hangisi daha etkili olur? ama güzellik merkezi seans basi 250 Euro dedi ya :53: dünya para yapiyor..

5 seans indirim verdi %15 1000euro dedi :( offfff kiyilirmi o paraya ya.. hamile olunca yeniden cikma imkanida varmis...

deri doktorumda 700 euroyu buluyor.. ama 7 seans.. fikir istiyorumm

250 euro mu :53:

Tek bir bölge için mi yoksa tüm vücut mu ?

Güzellik merkezi - hastane kararsızlığına ben de düştüm fakat daha sonradan keşke dememek için hastaneye gitmeyi seçtim.

Çoğu güzellik merkezi bu işi ticarete dökmüş durumda.

Ben doktorunu tercih et derim canım...

250 euro mu :53:

Tek bir bölge için mi yoksa tüm vücut mu ?

Güzellik merkezi - hastane kararsızlığına ben de düştüm fakat daha sonradan keşke dememek için hastaneye gitmeyi seçtim.

Çoğu güzellik merkezi bu işi ticarete dökmüş durumda.

Ben doktorunu tercih et derim canım...

bende cok düsünüyorum canim ya :( sanirim bende doktoru sececem hem daha uygun hemde kendinde bile yapmis koltukaltlarini gösterdi bir tek kil bile yok :52:
hemde deri yani sonucta anlar.. tek derdim acaba ne makinesi kullaniyor.. bakalim sali günü ögrenecem..

yok canim ne vücutu sadece bikini ve genital bölgesi 250 euro dedi tek seans!! agzim acik kaldi ama caktirmadim:1:
.. bide indirim yapti bana 5 seansi , 1000 euro yapiyim sana dedi :D cok ucuz söyledi yaa hahaa indiririmmis:))

bencede dedigin gibi güzellik merkezi ya.. adi üstünde sirf para sömürüyorlar insandan bence..
peki canim sen nerene yaptirdin?? bittimi suan kac seans sürdü? sendemi yurtdisindasin?

Back