Arkadaşım 1,5 senedir Alsancak'ta Myra Estetik'e gidiyorum. Anlaşmamız, komple ve bitene kadardı. 1500 lira peşin verdim. Kıllarda hiçbir azalma olmadı, sadece zayıfladılar. Ancak ağdaya gitmektense lazere gitmek işime geldi çünkü lazer için tüylerini uzatman gerekmiyor. Çıktıkça jilet atıyorsun. Neyse, 1-2 ay önce bir kağıt imzalattılar "kıllarda 80% azalma görüldüğünde seanslara son verilir" diye.. Ben anladım o zaman, seansları bitirmek için yol yaptıklarını çünkü ilk başta imzalatmaları gereken belgeyi "unutmuşuz" bahanesiyle 1,5 yıl sonra vermeleri tuhaf.. İmzaladım ve bu ay telefon açıp "Baktık da 10 seans olmuş sizin, 10 seanstan sonra devam edilirse kıllarınız çoğalır. Artık devam edemeyiz" dediler. İyi de madem böyle bir durum vardı, en baştan neden "bitene kadar" diye kampanya yaptınız? Açık açık söyleseydiniz 10 seansla sınırlı diye! Üstelik geçen seneki kampanya reklamlarını "kim demiş yazın lazer yapılmaz diye? biz yapıyoruz." şeklinde yapmışlardı. Geçen yaz lazere gittim ancak ağustos ayında makine bozuldu diyerek ara verdiler. Bu sene de "yazları lazer yapılmaz" diyerek Eylül ayına kadar randevu almadılar, son seansı Haziran'da yaptık. İnsan sağlığıyla ilgili bir konuda nasıl bu kadar tutarsız olabiliyorlar, hangi vicdanla her şeyi kendi menfaatlerine göre yontuyorlar anlamak güç. Bu gibi bilgileri forumlarda birbirimizle paylaşırsak daha az kişi mağdur olur diye düşünüyorum.