• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

ben de lazer epilasyona haftaya cumartesi başlıcam alt bacaklarıma 2 gün önceden kısaltman gerekiyor dediler bu kısaltma dedikleri tam anlamıyla almak mı?Nette okudum en az 1 ay öncesinden kökten alınması gerekiyormuş makas yada jiletle kısaltma yapılırmış jilet önermiyorlar tüy dökücü kremle alsam olur mu?Yani kısaltma dedikleri kökten olmayacak şekilde yüzeyden alınması mı kılların?

merhaba
izmirde güvenilir bir yer önerebilir misiniz.

cnm ben izmirdeyim bende bi güzellik merkezinde basladım lazere...ilk seansımı kılları almadan gelmemi sölediler bende öle gittim..cıkanlar %50 dökülenler %50..3 hafta sonra kontrole gittim tekrar cıkanları aldılar...simdi 13 gün falan oldu henüz cıkan yok..bu ayın 19 tekrar gitcem 2.seansıma..kampanya yapmıslar fiyatı uygun geldi..istersen sana özelden yazarım..sende aynı güne randevu alırsın tanısırız :)):kkk:

merhaba
izmirde güvenilir bir yer önerebilir misiniz.
Arkadaşım 1,5 senedir Alsancak'ta Myra Estetik'e gidiyorum. Anlaşmamız, komple ve bitene kadardı. 1500 lira peşin verdim. Kıllarda hiçbir azalma olmadı, sadece zayıfladılar. Ancak ağdaya gitmektense lazere gitmek işime geldi çünkü lazer için tüylerini uzatman gerekmiyor. Çıktıkça jilet atıyorsun. Neyse, 1-2 ay önce bir kağıt imzalattılar "kıllarda 80% azalma görüldüğünde seanslara son verilir" diye.. Ben anladım o zaman, seansları bitirmek için yol yaptıklarını çünkü ilk başta imzalatmaları gereken belgeyi "unutmuşuz" bahanesiyle 1,5 yıl sonra vermeleri tuhaf.. İmzaladım ve bu ay telefon açıp "Baktık da 10 seans olmuş sizin, 10 seanstan sonra devam edilirse kıllarınız çoğalır. Artık devam edemeyiz" dediler. İyi de madem böyle bir durum vardı, en baştan neden "bitene kadar" diye kampanya yaptınız? Açık açık söyleseydiniz 10 seansla sınırlı diye! Üstelik geçen seneki kampanya reklamlarını "kim demiş yazın lazer yapılmaz diye? biz yapıyoruz." şeklinde yapmışlardı. Geçen yaz lazere gittim ancak ağustos ayında makine bozuldu diyerek ara verdiler. Bu sene de "yazları lazer yapılmaz" diyerek Eylül ayına kadar randevu almadılar, son seansı Haziran'da yaptık. İnsan sağlığıyla ilgili bir konuda nasıl bu kadar tutarsız olabiliyorlar, hangi vicdanla her şeyi kendi menfaatlerine göre yontuyorlar anlamak güç. Bu gibi bilgileri forumlarda birbirimizle paylaşırsak daha az kişi mağdur olur diye düşünüyorum.

Arkadaşım 1,5 senedir Alsancak'ta Myra Estetik'e gidiyorum. Anlaşmamız, komple ve bitene kadardı. 1500 lira peşin verdim. Kıllarda hiçbir azalma olmadı, sadece zayıfladılar. Ancak ağdaya gitmektense lazere gitmek işime geldi çünkü lazer için tüylerini uzatman gerekmiyor. Çıktıkça jilet atıyorsun. Neyse, 1-2 ay önce bir kağıt imzalattılar "kıllarda 80% azalma görüldüğünde seanslara son verilir" diye.. Ben anladım o zaman, seansları bitirmek için yol yaptıklarını çünkü ilk başta imzalatmaları gereken belgeyi "unutmuşuz" bahanesiyle 1,5 yıl sonra vermeleri tuhaf.. İmzaladım ve bu ay telefon açıp "Baktık da 10 seans olmuş sizin, 10 seanstan sonra devam edilirse kıllarınız çoğalır. Artık devam edemeyiz" dediler. İyi de madem böyle bir durum vardı, en baştan neden "bitene kadar" diye kampanya yaptınız? Açık açık söyleseydiniz 10 seansla sınırlı diye! Üstelik geçen seneki kampanya reklamlarını "kim demiş yazın lazer yapılmaz diye? biz yapıyoruz." şeklinde yapmışlardı. Geçen yaz lazere gittim ancak ağustos ayında makine bozuldu diyerek ara verdiler. Bu sene de "yazları lazer yapılmaz" diyerek Eylül ayına kadar randevu almadılar, son seansı Haziran'da yaptık. İnsan sağlığıyla ilgili bir konuda nasıl bu kadar tutarsız olabiliyorlar, hangi vicdanla her şeyi kendi menfaatlerine göre yontuyorlar anlamak güç. Bu gibi bilgileri forumlarda birbirimizle paylaşırsak daha az kişi mağdur olur diye düşünüyorum.

hangi cihaz kullandılar??

kızlar ben de genital için gidiyorum.hamileyken gidilmesi sakıncalı diye duymuştum.seanstan 2-3 gün önce ilişki oldu bunun için daha test yapamam hamilemiyim diye.gitsem bi sorun olurmu bilgisi olan var mı:50:

arkadaşlar lazerden iyi sonuç alan var mı yani hiç çıkmıyomu bidaha?

arkadaşım bence kimsenin sözüyle hareket etme inan herkeste farklı etkisi var tamamen kıl yapına göre değişiyor,ben 6. seansımı tamamladım hala bitmedi çok üzülüyorum :( kıl köklerim sarıymış maalesef

rkadaşlar ben çevremde hiç lazer yaptıran olmadığı için ilkden denemek için ilk koltukaltıyla başladım
fakat
12 seans oldu 2 gün önce ve sadece %50 azaldı çıldırmak üzereyim ben bir an önce bitsin tüm bölgeye gireceğim diye umutlanırken hergeçen gün umudumu kaybediyorum resmen ve ilk seansım aralığın son haftası oldu
herşeyi geçtim sürekli lazer artık sağlığım bozulacak diye korkuyorum....

birde benim üst bacaklarım kavhereng & sarıi tüylerim yakından bakınca anlaşılıyor birtek bende bu yüzden pek almam açıkçası yaza girerken alırım alt bacaklarımda ayak bileğpimin biraz üstüne kadar sık olmayacak kadar tüylenme olur daha üstüne çıktıkça kahverengi öyle diyim... ve kadın bana sürekli muhakkak biter diyor zaman kaybetmeyelim diyor... bense korkuyorum tamam azalma var koltukaltımda ama koltukaltım siyahtı yani tüyler resmen buna rağmen bitmedi ne yapacağımı bilmiyorum ne olur yol yordam gösterin tecrübeli arkadaşlarım

rkadaşlar ben çevremde hiç lazer yaptıran olmadığı için ilkden denemek için ilk koltukaltıyla başladım
fakat
12 seans oldu 2 gün önce ve sadece %50 azaldı çıldırmak üzereyim ben bir an önce bitsin tüm bölgeye gireceğim diye umutlanırken hergeçen gün umudumu kaybediyorum resmen ve ilk seansım aralığın son haftası oldu
herşeyi geçtim sürekli lazer artık sağlığım bozulacak diye korkuyorum....

birde benim üst bacaklarım kavhereng & sarıi tüylerim yakından bakınca anlaşılıyor birtek bende bu yüzden pek almam açıkçası yaza girerken alırım alt bacaklarımda ayak bileğpimin biraz üstüne kadar sık olmayacak kadar tüylenme olur daha üstüne çıktıkça kahverengi öyle diyim... ve kadın bana sürekli muhakkak biter diyor zaman kaybetmeyelim diyor... bense korkuyorum tamam azalma var koltukaltımda ama koltukaltım siyahtı yani tüyler resmen buna rağmen bitmedi ne yapacağımı bilmiyorum ne olur yol yordam gösterin tecrübeli arkadaşlarım

benimde öyle yedinci seansa giricem tüylerim sadece inceldi ama hala var yani alınması gerektiği kadar var sadece siyah kıllar ince tüy gibi oldu ne yapıcam bende bilmiyorum

benimde alerjim var ama hic sorunum olmadı şükür..cilt yapısına göre degişiyormus cnm...gecen gittigimde bir bayan gördüm yüzü kıpkırmızıydı ve buz tutuyordu yandı sandım korktum..gecici oldugunu ve her ciltte ayrı tepki gösterirmiş..sende sivilce oldu demek.

bende lazere başlıcam.ama okudugum yorumlarda jel sürüldüğünü gördüm.emla krem jel sürülüp lazer yapılıyormus.bir kere alex cihazında yaptırdm soguk hava üflemeliydi jel sürmediler ama şimdi ıpl yaptırıcam .onda jel sürülüyormu yoksa makine makine değişirmi gittigimde sorucam gerçi ama emla kremin zararları diye yazdıgımda googlede bir cok zararı cıktı .emla krem sürdürmeden yaptırsam çok mu acı cekerim.o kremi istemiyorum yan etkilerinden dolayı ben çok hassas bi yapıya sahibim kimseye bişey olmaz gelir beni bulur yani öyle :) o kremin yan etkilerini yaşayan varmı.nöbet geçirme istemsiz kas kasılmaları gibi yan etkileri varmış.

Arkadaşlarrr... Uzun zamandır epilasyon için uygun bir yer arıyordum ..sonunda buldum..kesinlikle tavsiye ediyorum.. Karşıyaka sahilde mavi gün güzellik diye bir yer var 2 ay önce epilasyona başladım sonuç harika..son sistem cihaz dediklerinde açıkçası içimden ben bunu çok duydum diye geçirdim ama gerçekten tecrübeyle sabit..fiyatlarda ödeme kolaylığıda sağlıyorlar..herkese tavsiye ederim:16:

Back