Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler bidahaki gittiğimde o 2 çeşidin olup olmadığını sorucam inşallah vardır ama en azından güzellik merkezi değil ve fiyatlar pek düşük değil bu yüzden tercih ettim

guzellık merkezı olup olmaması onemlı deıl bu ısı kac yıldır ve ne kadar emek harcadıgı onemlı bır cok hastaneye bu cıhazlar getırılıyor ama doktorlar parayı aldıktan sonra gelen musterılerın yuzune bıle bakmıyorlar

ben özel poliklinikte yaptırıyorum hizmetten memnunum ve yıllarca bu işle uğraştıklarını söylediler.tabi bunu zamanla anlamış olucam şayet dedikleri durum olmadığı takdirde hakkımı da ararım o ayrı konu

kızlar ilk seanstan sonra ne zaman tüyleriniz geri çıktı? benim 7.5 hafta oldu ama tüylerim tekrar çıkmadı. benim gittiğim yerde kontrol seansı yok. o yüzden atış yapılmayanlar var.ama atış yaptıkları yerler henüz hiç çıkmadı. 8 hafta sonrasına 2. seans için gün vermişlerdi ama ama 3-4 günde çıkıcaklarını sanmıyorum. tüyler tekrar çıkmadan gitmek doğru olmaz değil mi? yardımcı olursanız sevinirim.

yaa arkadaşlar k.maraşta lazer ve iğneli epilasyon yaptırıp memnun kalan varmı önericeğiniz yerler varmı acilll yardımm :((

merhabalar bende 2 sene boyunca lazer epilasyona gittim her seferinde tüylerim tütsülendi. sadece bacagım ve genitalimde azalma oldu diger hiçbieyerim bitmedi. bide bana senin tüylerin kabak ondan böle oldu dediler. tüylerimi tamamen yok edecek bi sistem yokmu arkadaslar

merhabalar bende 2 sene boyunca lazer epilasyona gittim her seferinde tüylerim tütsülendi. sadece bacagım ve genitalimde azalma oldu diger hiçbieyerim bitmedi. bide bana senin tüylerin kabak ondan böle oldu dediler. tüylerimi tamamen yok edecek bi sistem yokmu arkadaslar

sanırım sana ıpl yapmışlar o lazer değil kalın tüylerin çoğu doğru cihazla yapılırsa biter ve ince az tüy kalırmış,onlar için ise iğneli lazere gitmek gerekirmiş

mrb arkdslar ben tum vücut diode sopranoyla yaptırıyorum bana 5 taksıt 250 aylk toplamda 1250 dediler ama diode soprano dediler ama her cıhazın üzerinde yazmazmış böle bişey varmı bana çok saçma geldi kafam çok karıştı ne dusunuosunuz bu konuda bır de ucretıyle alakalı? ha son olrkda 13.gunum oldu kontrole gıttım bır tek yuzumu yenıden yaptı vücudumu yenıden yapmadı 1 ayda yapılırmıs vücut bu da garıp geldı yaa of bılgı verırsenız sevınırım:(

arkadaşlar İstanbul-Avrupa yakasında olup yaptıran biri varsa bana mesaj atabilir mi yerini,fiyatını,memnuniyetini falan?

ya arkdslarbende magdurum dıode soprano dedıler makına ıcın 1 ayda doklme olmadı bunları sıkayet edebılcegım bı yer yokmu ya:( bılıomsnz?

mine22 canım özel mesaj yazamıyorum.burada yer adıda veremiyoruz sanırım.Ama benim gittiğim yer merkez bankası karşısında evran iş merkezinde aynı binada iki yer var benimki 3.katta:))Bu arada 3 seans gittim biraz pahalı gittiğim yer seans başı 450 veriyorum tüm bacak ve koltuk altı.Ama doktor kendisi yapıyor ve şuanda belirgin bir azalma var.benim bacaklarımda leke vardı kıl dönmesinden dolayı onlar geçse aslında gitmesemde olur bundan sonra.çünkü çok az kaldı :DD

ıyıde cnm nası güvenebiliosun 450 verıosun ya kapatıp kacarlarsa bı de sen hangı sehırdensın son olrkda bu guzellk merkezlerı nereye sıkayet edılır bılen varmı?

arkdslar ben bı yerde dıodele yaptırıorm ama guzellk merkezı oldugu ıcın yazılı bı kagt veremıolar yasak oldugu ıcın guzellk merkezlerınde artk lazer yaptırılması her neyse ıpl nın acısıız olanı varmı ıpl oldugundan suğhelenıyorum ama bu makına acısız yanı dıode dedı ama bılıomsnz ıpl nın acısıız varmı dıe bı de doklme olmadı sadeece backlarımda koklerı gozukuyor ne dusunuosnz?

Back