• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

9 seans yaptırdım lazeri ilk zamanlar çok memnundum ama bitmedi hala lanet olası tüyler :( yaptırmaya da gitmiyorum artık para yetiştiremiyorum psikolojim altüst oldu. son seansımda hiç özenli davranmadı yasemin hanım :( bıktım bu dertten. yaptğırdığım yer gayet güzel bir yer ama en son gittiğimde memnun olamadım. vazgeçtim :110::110::110::110::110: ne yapabilirim şimdi bilmiyorum . evde yapılabilen lazer aletlerinden mi alsam işe yarar mı onca lazer seansından sonra bilemiyorum umarım anlatabilmişimdir.

9 seans yaptırdım lazeri ilk zamanlar çok memnundum ama bitmedi hala lanet olası tüyler :KK43: yaptırmaya da gitmiyorum artık para yetiştiremiyorum psikolojim altüst oldu. son seansımda hiç özenli davranmadı yasemin hanım :KK43: bıktım bu dertten. yaptğırdığım yer gayet güzel bir yer ama en son gittiğimde memnun olamadım. vazgeçtim :110::110::110::110::110: ne yapabilirim şimdi bilmiyorum . evde yapılabilen lazer aletlerinden mi alsam işe yarar mı onca lazer seansından sonra bilemiyorum umarım anlatabilmişimdir.
Sakin sakin o aletler ipl sistem cunku. Cok pisman olursunuz.

Tuyunuze ve ten yapiniza gore estetisyeniniz karar verir ona. Tuyler inceyse mesela alex olmaz. Tuyler siyah ten rengi acik ise kesinlikle alex
ilk gittiğim zamanlar tüylerim siyah ve kalındı şu an ince ve rengi açık bu arada tenim de beyaz. en son ekimde yaptırdım 9.seansı. sonra da gidemedim işte ( bu arada son lazerde cildimde yanıklar oluşmuştu ) . acısız bir lazer yokmudur ıpl dışında acaba . ?

ilk gittiğim zamanlar tüylerim siyah ve kalındı şu an ince ve rengi açık bu arada tenim de beyaz. en son ekimde yaptırdım 9.seansı. sonra da gidemedim işte ( bu arada son lazerde cildimde yanıklar oluşmuştu ) . acısız bir lazer yokmudur ıpl dışında acaba . ?
Ipl lazer degildir ki. Yogun isik ile calisan modern agda sistwmidir.Kalici epilasyon saglamaz. Tuyleriniz ince ise estetisyene danisip diod sistemle devam etmelisiniz. Soprano ice buzlazer diod sistem en acisiz olanidir. Son sistemdir.

Ipl lazer degildir ki. Yogun isik ile calisan modern agda sistwmidir.Kalici epilasyon saglamaz. Tuyleriniz ince ise estetisyene danisip diod sistemle devam etmelisiniz. Soprano ice buzlazer diod sistem en acisiz olanidir. Son sistemdir.
anladım sağolun teşekkür ederim ilk fırsatta danışıp bir çözüm bulmam lazım

Merhaba benim çok acil öneriye ihtiyacim var.
Kizilay'da elitcare diye bir yer var lazer yapan. Orayla görüştüm çarşamba icin randevu aldim ancak öğrenciyim ve param boşa gitsin istemiyorum.
Elitcare hakkinda bilgisi tecrübesi olan var midir?
Bana özelden ya da burada cevap yazabilir mi?
Yahut ankarada uygun fiyata onerebilecegi biryer olan var mi?

Kizilay'da elitcare diye bir yer var lazer yapan. Orayla görüştüm çarşamba icin randevu aldim ancak öğrenciyim ve param boşa gitsin istemiyorum.
Ben de yeni başladım özel clnc medilifa ı önerebilirim çevremdeki herkes çok memnun.Güzellik merkezlerine boşa gider gelirsin en yakın arkadaşım 1.5 yıldır gidiyor hala bitmedi bölgelerin 1'i bile

Merhaba elos poliklinigi onerebilirim.

Back