• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

bende gecen seneden beri alsancaga gidyordum..makina eskiydi..simdi baska yere basladım yeni acılmıs son cihaz ve fiyatlar harika..kampanya!! memnun kaldım..aynı merkezde patronumda ozon tedavisiyle zayıflamaya giriyor ve 3.cü seansta faydasını gördü..benim lazerde 5.ci seansım daha ama gözle görülür faydasını gördüm..cenede yaptırıyorum yeni basladım bakalım..lazer düsünüyorsanız öncesinde 2-3 ay öncesinden jilete baslanırsa daha iyi görürmüş kılları..

Geçer canım merak etme. Yanan Kıllar tene yapışıyor.
Deri yanığı değil yani, kılların yanması sonucu oluşan geçici bir durum.
Kese yapabilirsin. Nemlendirici kullanmalısın bi de.

tşkrler canım cevabın için.ama sadece kıl köklerinde değil lazerin taradığı alanlarda nohut büyüklüğünde düşün.onlar da geçer mi???:18::18:

hafifse geçer.bepanten plus kullan.geçmesi 1-1.5 ayı buluyor eğer çok yanmadıysa tabi.
kese yapmanı önermem.fazla kurcalama,tırnağınla soymaya çalışma.
krem sür,bekle.

arkadaşlar ben gidiyorum koltukaltı 40$ bikini bölgesi 50$ a gidiyorum.
ve benim gittiğim yerde fiyatlar sabit eğer yoğun bi kıllama yoksa fiyatta indirim yaptırabiliyorsunuz.ayrıca yarım bacak da 150$.
benim ilk seansta inanılmaz farketti.
benim randevu aralarım ortalama 75 günde bir.
ve bide randevu günü gidiorum epilasyonumu yaptırıyorum bir hafta sonra yine kontrole gidiyorum ve bikez daha üzerinden geçiyor.
sonuç alabildiyseniz gittiğiniz yeri yazar mısınız özelden lütfen

arkadaslar ben samsunda lazer epilasyon yaptırıyorum ve sonuctan çok menunum ve doktor kontrolünde . İlgilenler için merkezin numarasınıı veriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bacak ve koltuk altında gözle görülür fark var artık çıkmıyolar bile
kadın 3 ayda 1 randevu verdi artık 2 kere daha giderim herhalde
ancak yüz için aynı şeyi söyleyemicem hala var 4 5 seans girdim yanlarda azalma var ancak çene
bir türlü gitmiyor al al nereye kadar yüzde belli oluyo zaten bakim 3 seansa fark edersin dediler
yüzde canım cidden çok yanıyor yokmu bunun bir caresi acep ? :(

bacak ve koltuk altında gözle görülür fark var artık çıkmıyolar bile
kadın 3 ayda 1 randevu verdi artık 2 kere daha giderim herhalde
ancak yüz için aynı şeyi söyleyemicem hala var 4 5 seans girdim yanlarda azalma var ancak çene
bir türlü gitmiyor al al nereye kadar yüzde belli oluyo zaten bakim 3 seansa fark edersin dediler
yüzde canım cidden çok yanıyor yokmu bunun bir caresi acep ? :(

kacıncı seansın cnm?? bende özel bölgeye ve yüze gidiyorum..özel bölgemde kalmadı denebilir ve acayip rahatım 5.ci seansım bitti 2 ayda bir gidiyorum cookk memnunum..cene altım ayda bir gidiyorum acımıyor hic..menunum..önceden her hafta sir yapmak zorunda kalıyordum :( sanırım cabuk bitecek..herkese tavsiye ederim :23:

gidildigi sürece yani seanslar devam ettikce memnuniyet oluyor birakilinca tekrar cikiyorlar maalesef.yok bende olmaz diyordum oldu :((

siz kaç seans gittiniz ve hangi bölge için, krem filan kullandınız mı lazer öncesi acı olmasın diye .acaba onların bir kötü etkisi var mıdır,kılların yanmasını önlemek gibi .

siz kaç seans gittiniz ve hangi bölge için, krem filan kullandınız mı lazer öncesi acı olmasın diye .acaba onların bir kötü etkisi var mıdır,kılların yanmasını önlemek gibi .

zaman darligindan dolayi ben 6 seanslik anlasma yaptim tüm vücut icin. seanslara devam ettigim sürece cok iyiydi son seansima giremedim. simdi yaklasik 3 aydir gidemiyorum, artik cikmayacak gibi duran yerler tekrardan cikiyor maalesef..ama tabik ki incelmis ve renkleri bayagi acilmis durumda inkar edemem.hani 3 seansta koltuk altim falan diyorlar ya onlar sansli gruptan cünkü benim koltuk altlarim eskisine göre daha uzun uzun ve gür cikiyor:( hicbir uyusturucu krem falan kullanmadim ama ilk firsatta yine 1-2 seans dahi olsa almak istiyorum..enazindan 1-2 ay rahat ettiriyor..umarim en az duruma gelirler psikolojimi bozuyor :(

zaman darligindan dolayi ben 6 seanslik anlasma yaptim tüm vücut icin. seanslara devam ettigim sürece cok iyiydi son seansima giremedim. simdi yaklasik 3 aydir gidemiyorum, artik cikmayacak gibi duran yerler tekrardan cikiyor maalesef..ama tabik ki incelmis ve renkleri bayagi acilmis durumda inkar edemem.hani 3 seansta koltuk altim falan diyorlar ya onlar sansli gruptan cünkü benim koltuk altlarim eskisine göre daha uzun uzun ve gür cikiyor:( hicbir uyusturucu krem falan kullanmadim ama ilk firsatta yine 1-2 seans dahi olsa almak istiyorum..enazindan 1-2 ay rahat ettiriyor..umarim en az duruma gelirler psikolojimi bozuyor :(

moralini bozma ama :( bak sen demişşis inceldiler eskisine nazaran az çıkıyor diye .daha iyi olurlar sen bir iki seans daha gidersen hiç üzülme

gidildigi sürece yani seanslar devam ettikce memnuniyet oluyor birakilinca tekrar cikiyorlar maalesef.yok bende olmaz diyordum oldu :((

bu gittiğin yere ve kullandıkları makineye göre değişir canım ya kimi arkadaşım evet sonrasında memnun kalmadılar ama burda yaptıranlar hepsinde memnun bıraktıktan sonrada herhangi bişey yok tabiki %100 garanti değil ama çıkanlarda belli olmuyo zaten gayet rahatlar

bu gittiğin yere ve kullandıkları makineye göre değişir canım ya kimi arkadaşım evet sonrasında memnun kalmadılar ama burda yaptıranlar hepsinde memnun bıraktıktan sonrada herhangi bişey yok tabiki %100 garanti değil ama çıkanlarda belli olmuyo zaten gayet rahatlar

ALLAH istanbulda aşkına lazer gidip de memnun kalanlar kim gittikleri yerler nereler cihazları nasıl yüzde 100 bitmiyo tek tük de olsa kalıyo diyorlar önerdiğiniz bi yer varsa paylaşır mısınız lütfen :(

Back