Aa çok güzel yine ilaçsız bile ne kadar güzel büyümüş inşallah bu seferkide güzel sağlıklı dolu çıkar Peki bir sorum var bu ilaçsız başlayıp direkt toplama-dondurma işlemini devlette mi yaptınız yoksa özelde mi? Devlette ilaçsız kontrolle gidip alırlar mı ki? Bende de çünkü yumurta zaten hep 1-2. ilaç yumurtanın kalitesini vs artırıyordur tabiki eminim ama en azındna bir kere de ilaçsız deneyebilirim bende. Ne zararı varki sonuçta ilaçsız direkt işlemle alacaklar olanı Benimde E2 hiç yükselmedi bu ara tedavi sürecinde 14 gün ilaç kullandım gonalf 250, menopur 75 , cetrotide vs max 300 ü gördü ve sonra hep 250-275 seyrinde gitti. Çok iç açıcı değil yani acaba yükseltebilir miyiz e2 yi bilmiyorum.Çok teşekkür ederim, çok şükür boş çıkmamış sizinkilerde çok sevindim adınıza. Evet ben ilk toplamada yüksek doz kullandım 300 gonalf 150 menopur 70 bin gibi birşeydi sanırım annem de destek oluyor saolsun. o zaman iki tane çıkmıştı sonraki ay kendiliğinden bir tane oluştu. Bu ay aslında kendi bildiğim gibi yaptım ilaçsız da oluyor çünkü sadece 16. Günden sonra başlıyor folikül oluşumu. Evet devlet bir kısmını bari karşılasa gerçekten çok rahatlatır bizi. Bunlar çok ciddi rakamlar çünkü ve gerçekten zorluyor
Evet evet ilaç kullanmadan oluştu hem de 23 mm idi. Lekelenme oldu bende ben adet zannederek gitmiştim tekrar tedavi görmek için. 23 mm folikül var dedi ama kistte olabilir dedi sonra değerlerime de bakıldı e2 225 ti. Çok yüksek değil boş olabilir dedi ben de bir folikül için iyi bir değer diye direttim, ısrar ettim alalım bunu diye şükür o da doluydu donduruldu. Ocak ayının 2 sinde başladım yine 300 gonalf 75 menopur verdi 5 günde letu kullan dedi. Ben hergün 100 ünite yaptım gonalf ten menopur da 75 ünite yaptım bunlar elimde vardı yoksa kullanmayacaktım letu da kullandım yine bir folikül oluştu zaten amh düşük daha fazla çıkmaz ki benden.