şimdi önce bir soruyla başliyacağım,
iğneli de o kılın altındaki hücreyi öldürmeden nasıl yok ediyorlar,yani,bi arkadaş iğneliyi tavsiye etmiş de ondan sordum.
benimde feci şekilde yaşadığım kıl dönmesi problemi. lazerle çözüm bulabildin mi bilgilendirirsen sevinirimben de yaptırıyorum, genital bölge+bikini+kol altı 150 milyon. 15 gün falan oldu daha yeni dökülmeye başladı ama epey seyreldiler. batık falan da oluyo bende. bi an önce kurtulurum umarım
Arkadaşlar Geçen Ay Bacaklarima Lazerli Epilasyona Başladim Fakat Ilk Denemede Bişi Anlamadim 2.demedemi Belli Edicek Acaba Birde Jilet Kullanabilirisn Dediler Ne Kadar Doğru Acaba
arkadaşlar bende lazer epilasyonu çok araştırdım ve en sonunda yaptırmaya karar verdim ilk seansı yaptırdım 10 gün sonra 2. seansa gidicem gercektemnde fark etti ben cene ve yüzün bir bölümüne yaptırıyorum öyle çok acı olmuyo kıllar yakılırken ama anlatıldıgı gibi siyah kıllar daha çabuk etileniyo acık renkme cansız dedigimiz kıllar daha gec döküldü bende siyahlar 1 hafta sonra kendiliğinden döküldü ve tekrar cıkmadı cıkanlarda gercekten cansız ben 2. seanstan sonraki gelişmeleri de sizinle paylaşıcam ilgilenen arkadaşlara faydalı olurum belki
cok saol canım önerilern için.gttığım yerle konuştm acele etmem gerektğnın soyluor.peki sen iğnelı denedığınde memnun kaldın mı canım?merhaba alkin burada lazer epilasyondan fayda gören arkadaşlar var bu her hezde aynı etki yapmaz.iğneli epilasyondan fayda görmediysen öncelikle gitttiğin yere bunu bildir iğneli epilasyan lazerden daha etkilidir fakat iz kalma gibi bir riski vardır eğer sende iz kalma gibi bir sorun yaşamadıysan iğneliye devam et çünkü uzun sürelerce ben herikisinide denedim lazere para vermem ama memnun kalan arkadaşlara imrenerek bakıyorum onlar doğru merkezdeler bu işi ticari maksatla süründüren kiişiler var heryer aynı kaltede çalışmıyor kendince en doğrusunu yap yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?