• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

ben de geçen ay başladım ve gayet memnunum arkadaşlar. dudak üstü 20 kol altı 50, tüm genital 100 ytl ve ilk seanstan itibaren etksini gördüm diyebilirim.
ben esmerim ve bu konuda çok çektim, kimseyide yanıltmak istemem. senelerdir jilet vurmam kesinlikle hiç biryerime. lazere giderken bana jilete vur dedi doktor önceden bende yaptım gidince kadın dudak üstümede jilet vurdu " vücuduma ihanet etmiş gibi hissediyorum kalınlaşırsa ne yaparım" dedim. kadın gülümsedi bişi olmaz dedi 21 martta gitmiştim o gün jilete vurdular ve haala gelmedi gelende seyrek geldi. diğer bölgeler yine öyle jilete vurdum bi iki kere hemen uzamıyorlar ve çoğuda gelmiyor sanırım haziranda kurtulmuş olucam :)
21 nisanda yeniden gidicem 2. seansa

şimdi önce bir soruyla başliyacağım,
iğneli de o kılın altındaki hücreyi öldürmeden nasıl yok ediyorlar,yani,bi arkadaş iğneliyi tavsiye etmiş de ondan sordum.

cnm ığnelıde yaptırdım ben suan bende lazer lı yaptırıorum ıgnelıde kıl kokune elektrık verılıo ve cooooooooooooookkkk acıo ben hep çarpılcam sanırdım sonra bıraktım zaten :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:

bundan 4 ay evveline kadar lazer epilasyona gidiyordum ve devam edebilseydim bu yaza dek hiçbir kıl kalmayacaktı bende de.
Gayet memnundum.:1yes2:
Denildiği gibi kıllar zayıfsa zaten lazeri uygulayan yer bunu yapmıyor yani zayıf kıla ışın verilmez kılların kökü kuvvetlenebilir diyor (bana denilen) ve de ben tüm kıllı bölgeleri yani komple olarak işlem yaptırıyordum.2 ayda bir gidiyordum 2 seanstan sonra 3.ncünün günü geldiğinde gittim ve bacak ve paket (genital) bölgesi lazer olacak kadar kıllı olmadığından 1 ay sonra gelmemi söylemişlerdi.
Daha sonra hastalık durumum çıkınca ertelemek zorunda kaldım.:çok üzgünüm:

lazer ile photo epilasyon aynı şey mi?ayrıca çok ucuz fiyatlardan sözediyor bazı arkadaşlar.denizlide kol altının ilk seansına 200 lira diyorlar kaç seans gitçez allah bilir.bir de esmer tende koyu renk ve sert kıllarda çok başarı sağlanıyormuş.

Arkadaşım,ben 2005 mayıs ayında lazer epilasyon yaptırmaya kara verdim.Zira bıyık ve çene bölgemden bıkkınlık gelmişti.Çokta uygunsuz bir zamanda karar vermişim,çünki;yaz ayına girmiştik ve bulunduğum şehir güneyde bir ilçeydi.Dolayısıyla sürekli yüksek korumalı faktörlerle yüzümü korudum 4 ay kadar.Ocak ayına kadar düzenli olarak gittim.Takip eden 1 yıl,yüzüm olumlu cevap verdi.Sonra ufak ufak çenemden başlamak üzere tüylenmeler başladı,1-2 kıl derken çenem eski görüntüsünü almaya başladı,bıyıklarda cabası.Şimdi sir ağdaya başlamak zorunda kaldım.İçime nasıl oturdu anlatamam arkadaşlar.O zamanlar çalıştığım 3-5 kuruşu koşa koşa bu merkeze yatırdım,ki tek şunlardan kurtulayım.Özetle ben memnun kalmadım,açıkçası tavsiye etmiyorum.

ben de yaptırıyorum, genital bölge+bikini+kol altı 150 milyon. 15 gün falan oldu daha yeni dökülmeye başladı ama epey seyreldiler. batık falan da oluyo bende. bi an önce kurtulurum umarım :(
benimde feci şekilde yaşadığım kıl dönmesi problemi. lazerle çözüm bulabildin mi bilgilendirirsen sevinirim

carmin merhaba forumu incelerken online olduğunu gördüm. ben de lazer düşünüyorum da uzun bi zaman önce başlamışsın gelişme var mı ya da sorununu çözebildilermi
teşekkürler

Arkadaşlar Geçen Ay Bacaklarima Lazerli Epilasyona Başladim Fakat Ilk Denemede Bişi Anlamadim 2.demedemi Belli Edicek Acaba Birde Jilet Kullanabilirisn Dediler Ne Kadar Doğru Acaba

merhaba ben yıllardır ara ara lazerli epilasyon yaptırdım senin nasılbir sonuç alacağını bilmiyorum ama arkadaşım eğer kılların siyah ,tenin beyaz yani açık renk ise git fayda görürsün tabi doğru programı uygularlarsa yani az elektrik verip yıllarca kendilerine mahkum bırakmazlarsa...eğer kılların sarı,gri,beyaz,kızıl,kül rengi ve bu tür kıl rengine yakınsa hiç gitme benim gibi döktüğün parayla kalırsın elbette kılların seyrekleşecek o kadar para dökmüş olacaksın.tavsiyem 2 ve 3.seasta eğer azalma olmuyor ve 1-2 ay sonra kılların azalma olmadan çıkıyorsa bilki 10 seasta gitsen fayda görmiceksin.;Ama sana diyeceklerki 5-8 seans arası biter azalır derler.Arkadaşım eğer parana güveniyorsan istanbul etiler polikliniği İnternational hospital'a git ben oraya gitmiştim tek seans ta bile yok ettiler ara ara lazere gitmemin ve para dökmemin nedenide ben intern.hosp'da aldığım sonucu alacak diye lazer lazer gezindim sonuç alamadım diğerine gittim döktüğüm parayla,harcadığım zamanla,ümitlenip ümidimin kırılmasıyla,çektiğim acıyla kaldım ben şimdi iğneli epilasyon araştırıyorum

arkadaşlar bende lazer epilasyonu çok araştırdım ve en sonunda yaptırmaya karar verdim ilk seansı yaptırdım 10 gün sonra 2. seansa gidicem gercektemnde fark etti ben cene ve yüzün bir bölümüne yaptırıyorum öyle çok acı olmuyo kıllar yakılırken ama anlatıldıgı gibi siyah kıllar daha çabuk etileniyo acık renkme cansız dedigimiz kıllar daha gec döküldü bende siyahlar 1 hafta sonra kendiliğinden döküldü ve tekrar cıkmadı cıkanlarda gercekten cansız ben 2. seanstan sonraki gelişmeleri de sizinle paylaşıcam ilgilenen arkadaşlara faydalı olurum belki

merhaba canım lazeri daha yeni yaptırmışın dolayısıyla lazerden sonraki 20 gün kılların dökülme dönemidir kıllarının bu dönemde dökülmesi çok çok normal önemli olan döküldükten sonraki 1-2-3 ay gibi bir dönemde kılların yine çıkacak şuan dökülmesi hiç çıkmayacak anlamına gelmiyor.Çıktığında şok geçirme diye yazdım geçmiş olsun ben sonuç alamadım inşallah sen alırsın.Ayrca siyah tüylerde melanin çok fazla olduğu için ısıyı emiyor onun için siyah tüylerde etkili fakat cilt rengi beyaz olacak.Bunun dışında sarı, sarımsı, krem,gri kızıl,beyaz kıllarda melanin olmadığından yada çok az olduğundan teknik olarak da bu tüyleri yok eden cihaz icat edilmediğinden o cansız görünen tüyler elektriği yemelerine rağmen banamısın demeden çıkarlar

arkadaslar ben klo altima yaptirdim ve 3 seansda 100% cozum elde ettim. hem oyle 15 gun falanda almadi kil dokulmeleri. valla suanda yavas yavas bacakalrima yaptirmaya baslicam, herkese tavsiye ederim. kilsiz hayat harikaymisss:)))

ben koltukaltımı yaptırıyorum.sabit 40 ytl (tanıdık).su an memnunum.cıkmıyo gibi.7.seansa gittim.sert kıllar gitti.tüyler kaldı.zaten zor olanda bu tüyler.bakalım.inş biter

ben tüm genitale 2 seans gittim bazı eyrlerde azalma oldu 100 ytl idi 80 e indiler inş seneye yaza ağda sorunum kalmayacak :)

arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istyrum ben yaklaşık 10 aydır( troid hormonum da bozukluk old için bu sürenın uzadığını duşunuorum)iğne epilasyon yaptrıyorum ancak tam anlamıyla bı sonuç alamadım bu yuzden lazere donmeyi duşunuorum ama karasz kaldım acaba iğnelı eplasyona devm etmelımıyım yoksa hç uğrasmadan lazere mı başlamalıyım fisfisfis konu hakkında bılgsı olan varsa paylaşırsa sevınırım sımdıden tesekkrler

ben tüm genitale 2 seans gittim haftaya 3. seansa gidicem baya azalma var uzamadı hatta gelmediler
indirim yaptılar zaten 100dü 80 oldu

merhaba alkin burada lazer epilasyondan fayda gören arkadaşlar var bu her hezde aynı etki yapmaz.iğneli epilasyondan fayda görmediysen öncelikle gitttiğin yere bunu bildir iğneli epilasyan lazerden daha etkilidir fakat iz kalma gibi bir riski vardır eğer sende iz kalma gibi bir sorun yaşamadıysan iğneliye devam et çünkü uzun sürelerce ben herikisinide denedim lazere para vermem ama memnun kalan arkadaşlara imrenerek bakıyorum onlar doğru merkezdeler bu işi ticari maksatla süründüren kiişiler var heryer aynı kaltede çalışmıyor kendince en doğrusunu yap yinede

merhaba alkin burada lazer epilasyondan fayda gören arkadaşlar var bu her hezde aynı etki yapmaz.iğneli epilasyondan fayda görmediysen öncelikle gitttiğin yere bunu bildir iğneli epilasyan lazerden daha etkilidir fakat iz kalma gibi bir riski vardır eğer sende iz kalma gibi bir sorun yaşamadıysan iğneliye devam et çünkü uzun sürelerce ben herikisinide denedim lazere para vermem ama memnun kalan arkadaşlara imrenerek bakıyorum onlar doğru merkezdeler bu işi ticari maksatla süründüren kiişiler var heryer aynı kaltede çalışmıyor kendince en doğrusunu yap yinede
cok saol canım önerilern için.gttığım yerle konuştm acele etmem gerektğnın soyluor.peki sen iğnelı denedığınde memnun kaldın mı canım?

tatlım ben yaptırdım çok çok çok memnun kaldım daha sonra neden lazer yaptırdım biliyormusun bacaklarımda iz kaldı korktum sonra lazere gittim ama hiç fayda görmedim.iğneli epilasyon neyi bitirdiyse lazere gittim iğnelinin bitirdiği tek bir kılı bile bitirmedi örneğin hayatım lazerde bir kçaltına 6 seans gidersin bitmez ten rengin kıl cinsin çok önemlidir etki etmesi için fakat iğneli eğpilasyonda 2/3 saesta bişey kalmaz ben k.altımı hiç almam çünkü yok bence eğer iz kalmıyorsa iğneliye devam et çünkü araştır lazerin ileride vücutta neler çıkaracağı bilinmiyor kanser (Allah korusun ama)dediğin de 1 /2 sene sonra değil 15 sene sonra ortaya çıkıyor ama iğneli epi.nun iz dışında yan etkisi yoktur canım

sabırlı ol sakin sakin git ve ben bende iz kalmasına rağmen o riski göze alıp,(sadece diz altımda ne varsa anlamadım)iğneli epilasyona gitcem güzel bir yer buldum yaşadıklarımı anlattım garantisini aldım diz altımada 3/4 atış yapacaklar iz kalırsa diz altımı yaptımıcam ama beni dinle acele etme ben bu konularda baya profesyonelleştim.inan bana ha bbirde lazerin bitirdiği kıllar 7/8 sene sonra tekrar çıkar 2.si i.epilayonda yok ten rengin açık kılın siyah olacak aman borzlaşma kıllarını görmez diye bişey de yok sevgiyle kal sabırlı ol iz kalmış olsada ben hala i.epilasyon diyorum bir bildiğim var hoşçakal

canım valla yazdıklarını okuyunca içim rahatladı...zaten bazı bolgelerın ortalarında boşluklar oluşmaya başladı sanırım bu azladığını gosteryor:)zaten forumdakı bazı arkadaşlarda 1 ve 1.5 yılın normal surec olduğunu yazmışlar sanırım senınde dedığın gbı daha sabretmem gerekıor.cok tesekkurler paylaşımın için...:1hug:

Back