• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

bence 2-3 hafta daha bekle canım
ben yaptırdım
ordan biliyom
iyice çıksınlar

merhaba perili.kesinlikle acı yok .ilk seansta bütün kıllar aktif olduğu için biraz sızlıyor birsüre sonra yanık kokusunu duyuyorsun okadar. ikinciye kalmadığı için sanırım hiçbir sızı olmaz.tavsiye ederim.

arkadaşlar tüm kol için 3 seansdır gidiyorum lazere ve gayet iyi gidiyor,tüyler çoook azaldı ama son seanslarda akımı daha yüksek vermeleri gerekirmiş ve bende de aynı şekilde uyguladılar,bu nedenle son seansta kolumda yanıklar oluştu bayagıca,2 hafta oldu yeni iyileşti yanıklar şükür ki izde kalmadı,bir yandan söylesem de ışının boyutunu ya da derecesini azaltsa doktor diyorum bir yandan da o şekilde sonuca daha geç ulaşacagımdan neden 1 seans daha fazla yaptırıp paracıklara kıyayım ki diyorum karar veremedim,sizde de böyle yanıklar oldu mu merak ettim

Benim % 95 Gitti Diyebilirim K.alti Ve Genitalde.
Kalanlarda Kökü Beyazlaşmiş Tüyler

ben yaptırdığımı daha öncede söylemiştim şimdi sonucu söyliyim
tüm genitale yaptırıyorum 2 seans oldu eskiden sert simsiyah skal gibi olan tüyler şimdi bıyıklarımdan daha ince ve açık renkli geliyorlar uzamıyorlar bile 2 ayda bir seasnlarım haftaya 3 olcak ama azıcıklar

kızlar bende yaptırmayı dusunuyorum koltuk altı ve genıtal ıcın bır arkadsım yaptırıyo daha ılk seansa gııttı sadece ve yaklasık 2 aydır hıc bısı cıkmamıs koltuk altını gosterdı tertemızdı cok sasırdım dogrusu eger onda kesın sonuc alırsam bende gıdebılırım

ben tüm korkumu bir kenara atıp dün gittim, önce emla adında bir krem yazdırdı, acıya hiç dayanmıyorum diye, yaklaşık 45 dk önce onu sürüp bekledim. kasıklar biraz acıdı ama dayanılmayacak bir acı da değildi. şimdi siyah siyah noktalar halinde, herhalde onlar da dökülecek. bacaklara 600 istedi, hem çok geldi şimdi hemde tatilde iyi koruyamam diye sadece genital yaptırdım. kesinlikle devam edecem. burada 150 ytl, ama bu temizliğe değer bence.

arkadaslar genıtal bolgeye lazer epılasyon yaptırıp da kesın kac seansdan sonra bıttı dıye bılcek var mı aramızda:sm_confused:

bende tum genıtal gırıyorum yurt dısındayken basladım o yuzden benım bayagı bı uzun surdu seyans araları.Ist a geldıkce gıttım.Suan ıst dayız kesın donusle bırlıkde.enson mart da 5. seansa gırdım bazı yerlerde seyrelme olsada haaallaaaa yogun.kısıye gore degısır tabıı bu olay ama.
gene de sormak ıstedım.:çok üzgünüm:

tesekkurler sımdıden a.s.

merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım. yazılanları okudukça çaresizliğimin yerini umut almaya başladı. ben daha 13 yaşındayken hormon bozukluğu tedavisi gördüm. nitekim tedavi olumlu da sonuçlandı. geçen başka bir hastalık için testler yaptırdım bunun arad,sında hormon testide vardı ve normal çıkrı. fakat o zamanlardan gelme vücüdumun çeşitli yerlerinde tüylenmeler var ve bunlar beni oldukça çok üzüyor. 1 sene sonra evleneceğim. o kadar mutsuzum ki nişanı bile atmayı düşündüm sırf bu yüzden.
izmirde iyi bildiğiniz lazer epilasyon yapan bir yer varmı bilen varsa lütfen söylesin tak etti artık zanıma valla:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşlar 6 ay öncesine kadar bire bir kendim bir merkezde lazer epilasyon yapuyodum estetisyenimde ben bazı sorularınıza cvp veriyim.Öncellikle doğru lazer sistemini seçmek cok önemli her lazer sistemi epilasyonda başarılı değildir özellikle FDA onay almış başarılı lazer sistemleri alex ve diottur.Diğer sistemler vascular tedavilerde FDA onay almışlardır ve epilasyonda başarılı değillerdir.2ci en önemli nokta ise tecrübe lazerde dozlar vardır ten ve tüy rengine göre ayarlanır bu dozlar eğer tecrübesiz birine yaptırırsanız girilen doz doğru değilse seans saylarınız uzar .Seans deyince sunuda söyliyim yüz cok inatcıdır 8-9 seansları bulur ayda bir kez gidersiniz vücuta ise 4-6 seanstır aralıkbunda ise 1,5 yada 2 ayda bir gidersiniz umarım bilgi verebilmişimdir

arkadaşlar 6 ay öncesine kadar bire bir kendim bir merkezde lazer epilasyon yapuyodum estetisyenimde ben bazı sorularınıza cvp veriyim.Öncellikle doğru lazer sistemini seçmek cok önemli her lazer sistemi epilasyonda başarılı değildir özellikle FDA onay almış başarılı lazer sistemleri alex ve diottur.Diğer sistemler vascular tedavilerde FDA onay almışlardır ve epilasyonda başarılı değillerdir.2ci en önemli nokta ise tecrübe lazerde dozlar vardır ten ve tüy rengine göre ayarlanır bu dozlar eğer tecrübesiz birine yaptırırsanız girilen doz doğru değilse seans saylarınız uzar .Seans deyince sunuda söyliyim yüz cok inatcıdır 8-9 seansları bulur ayda bir kez gidersiniz vücuta ise 4-6 seanstır aralıkbunda ise 1,5 yada 2 ayda bir gidersiniz umarım bilgi verebilmişimdir

Merhaba,bende kafaya taktım bu ara yaptırmayı düşünüyorum ama yer konusunda henüz karar verebilmiş değilim.Bu arada eğer bu dedikleriniz doğru ise bunu yapan kişi eğer isterse tek bir seansla da işi bitirebilir ya da kafasına göre seans sayısını uzatabilir,öyle mi?Eğer öyleyse bence bu ahlaka aykırı bir davranıştır şiddetle kınıyorum verdiğimiz paralara ve zamanımıza yazık.

Bu arada tek bir seans dememdeki sebep bir tanıdığım tek seferde kurtuldu ama fazla tüy sorunu yoktu acaba sebep bu mudur?Yoksa yapan kişi bu işte başarılı biri olduğu için mi böyle kısa bir süre de kurtuldu.Ayrıca 4-6 seans çok değil mi?Her seans için ücret alınıyor mu?

MEMNUN MUSUN PEKİ?YAPAN KİŞİLER UZMAN MI DOKTOR MU?

geç cevap verdiğim için kusura bakma lady06 giremiyorum yoğunluktan.ben memmun kaldım ne yalan söyleyim ilk seansım olmasına rağmen hemde.dr. yapıyor epilasyonu tabiki.herkesede güvenipte yaptırmam zaten.benim kıllarım seyrek çıkıyor kontrol ediyorum 1 ayda 2 kere jiletledim çok rahatım yani.inşallah bu dertten bi kaç seans sonra tamamiyle kurtulucam:)

ya arkadaşlar bende de bacaklarımda çok batık ve leke ver acaba lazer epilasyon ii gelirmi.birde lazer yaptırdıktan sora bacak yeni alınmış gibi pürüzsüz mü oluyo.ne zamana kadar bu pürüzsüzlük devam ediyooooooooo

arkadaşlar lazer büyük rahatlık vala şimdi fiyatlarda çok düştü hemen hemen herkes yaptırabilir yani.Benimkiler bitti çok memnunum

arsenikçiğim zaten lazer batık broblemini çözer yani batığı tedavi eder önce sonra kıllar yok olur.Bacak seansından sonra minik minik siyah kıllar yapışır deriye 2 hafta sonra dökülürler bebek cildi gibi olur.2 ay sonra tekrar çıkarlar 5 ila 8 seans bacaklarda sonuç verir.

ben koltuk altı...50 ytl
genital..100 ytl yaptırıyorum...
3 seansa gircem...
toplam 1 ve 6 seans oluyo maksimum 6 benimki 5 seansta bitermiş....
hayırlısı inş. biter..

arkadaslar ben 4 aydır lazer epilasyon yaptırıyorum ılk ıkı seansta bıseyyoktu ucuncu seansta yuzum baya şişti dr ılac felan verdı ıkı uc gunde gectı. 4. kez yaptırmaya gıttıgımde deneme testı attı yıne aynı şiş oldu. dr bıde koluna deneyelım dedı kolumdada aynı oldu.lazer olupta yan etkimeydana gelen var mı?

Back