Arkadaşlar Geçen Ay Bacaklarima Lazerli Epilasyona Başladim Fakat Ilk Denemede Bişi Anlamadim 2.demedemi Belli Edicek Acaba Birde Jilet Kullanabilirisn Dediler Ne Kadar Doğru Acaba
arzuizmir bacaklarına devam ediyormusun. ne alemdeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar Geçen Ay Bacaklarima Lazerli Epilasyona Başladim Fakat Ilk Denemede Bişi Anlamadim 2.demedemi Belli Edicek Acaba Birde Jilet Kullanabilirisn Dediler Ne Kadar Doğru Acaba
arkadaşlar 6 ay öncesine kadar bire bir kendim bir merkezde lazer epilasyon yapuyodum estetisyenimde ben bazı sorularınıza cvp veriyim.Öncellikle doğru lazer sistemini seçmek cok önemli her lazer sistemi epilasyonda başarılı değildir özellikle FDA onay almış başarılı lazer sistemleri alex ve diottur.Diğer sistemler vascular tedavilerde FDA onay almışlardır ve epilasyonda başarılı değillerdir.2ci en önemli nokta ise tecrübe lazerde dozlar vardır ten ve tüy rengine göre ayarlanır bu dozlar eğer tecrübesiz birine yaptırırsanız girilen doz doğru değilse seans saylarınız uzar .Seans deyince sunuda söyliyim yüz cok inatcıdır 8-9 seansları bulur ayda bir kez gidersiniz vücuta ise 4-6 seanstır aralıkbunda ise 1,5 yada 2 ayda bir gidersiniz umarım bilgi verebilmişimdir
MEMNUN MUSUN PEKİ?YAPAN KİŞİLER UZMAN MI DOKTOR MU?