Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hormon bozuklugunu dermotolog teşhis koymaz..:)))
kadın doğum uzmanı dır asıl olan...
ama dermotolog da yapar hemen hemen aynı testleri....
ama dogru sonuc uzman olan bu konuda kadın dogumcudur...
slm kızlar ya konu acılmıuşken nsorayım dedım:
benımde yuzumde tuylenme ver ama öyle hafıfe alınacak cınsten degıl bı cok yere gıttım (lazer ıcın) hormon bozuklugu oldugu ıcın yapmadılar bu nekadar dogru sızce yanı varmı böle bişi aranızda bılgısı olan varsa cvp beklıom pls.
bıodere gelınce acıkcası guvenmedım ınanmadımda fakat bıoder yenı ampul olarak ve 3 adet olarak ürün cıkarmıs onu denıcem ama dedım ya artık ınancım yok sıkıldım ya bu halımden üffffffffff ((((((((
merhaba arkadaşım...ben bir iki tavsiyede bulunmak istıyorum...
diğer yazıları da okudum...sanırım horman testin olmuş...gerçekden bir bozukluk varmı yok mu onu ögren...mesela bende de tüylenme var ama benim ki genetik ve estetik bir olaymış...tüm testleri 2 kere yapdırdım 2yıl arayala fln...ama çok şükür hormanal bir bozukluk yok...doktorum da dediki sana lazer gider...
ama eger sende varsa bu bozukluk lazere boşuna para verme...işe yaramaz dedikleri gibi...
ilaçlara gelince...eger çok kilo alımın oluşduysa doktoruna ilacını değiştirmesini söyleye biliirsin...ilaç da fark eder...
ve kaldı ki polikistik over varsa mutlaka eli mahkum kullanmalısın...
polilikistikover ı azaltmak istıyorsan ve eger aşırı kilon varsa mutlaka kilo vermeslisin şikayetlerin yarıya iner...
başka sorun olursa ben burdayım...
:) hhoşkalın
cnm dediğim gibi hormanal bozuklugun varsa onu mutlaka ilaçla düzene sokmalısın...uzun vadeli düşünmelisin...çünkü ilerde bebek istıyceksin...ve bazı zorluklarla karşılaşabilirsin...
slm kızlar ya konu acılmıuşken nsorayım dedım:
benımde yuzumde tuylenme ver ama öyle hafıfe alınacak cınsten degıl bı cok yere gıttım (lazer ıcın) hormon bozuklugu oldugu ıcın yapmadılar bu nekadar dogru sızce yanı varmı böle bişi aranızda bılgısı olan varsa cvp beklıom pls.
bıodere gelınce acıkcası guvenmedım ınanmadımda fakat bıoder yenı ampul olarak ve 3 adet olarak ürün cıkarmıs onu denıcem ama dedım ya artık ınancım yok sıkıldım ya bu halımden üffffffffff ((((((((