• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

Genitalin alt bölgesi diğer bölgeler gibi dökülmüyomuş.. ben çok kişide duydum.. Ben de yaptırdım ama benim hiç bi yerde dökülmedi :D sadece koltukaltım döküldü.. Genitale yaramadı...

hadi ya :) yazık olmuş parana,aslında ben bacaklarımada yaptırmaak istiyodum ama doktor bacaklarına olmaz tüyler çok ince dedi:( malesef ama şimdi bioderin serumundan almayı düşünüyorum bacaklarım için,bu ayın sonunda da lazer için 2.seansım var bakalım doktorada sorucam bu genitalın alt tarafını hiç bi işe yaramadı ama üst bölgede baya bi incelme oldu

slm kızlar ya konu acılmıuşken nsorayım dedım:
benımde yuzumde tuylenme ver ama öyle hafıfe alınacak cınsten degıl bı cok yere gıttım (lazer ıcın) hormon bozuklugu oldugu ıcın yapmadılar bu nekadar dogru sızce yanı varmı böle bişi aranızda bılgısı olan varsa cvp beklıom pls.

bıodere gelınce acıkcası guvenmedım ınanmadımda fakat bıoder yenı ampul olarak ve 3 adet olarak ürün cıkarmıs onu denıcem ama dedım ya artık ınancım yok sıkıldım ya bu halımden üffffffffff :(((((((((

Hormon bozukluğu varsa tedavi edilmesi gerekiyo.. Bi tedavi görmüyosan yada tedaviye devam ediyosan yapmazlar.. Ama tedvin bitmişse yapmaları lazım...

bendede hormon bozukluğu vardı sivilce ve kıllanma olmuştu,dermatoloğa gitmiştim 1.5 sene tedavi gördüm sonra düzeldi hormonlarım ve bence önce bir doktora git mutlaka hem sorarsın lazeri çünkü ben dermatoloğa sordumda yaptırdım ,hormon bozukluğun varsa yapılmaz

hormon bozuklugunu dermotolog teşhis koymaz..:)))
kadın doğum uzmanı dır asıl olan...
ama dermotolog da yapar hemen hemen aynı testleri....
ama dogru sonuc uzman olan bu konuda kadın dogumcudur...

zaten benim hormon bozukluğumu jinekolog teşhis etti ve dermatoloğa göndermişti ilaçları dermatolog vermişti

hormon bozuklugunu dermotolog teşhis koymaz..:)))
kadın doğum uzmanı dır asıl olan...
ama dermotolog da yapar hemen hemen aynı testleri....
ama dogru sonuc uzman olan bu konuda kadın dogumcudur...

onuda yapdım jınekologa gıttım ve bana dogum kontrol hapı verdı :1closedeyes: ve kılo yapdıgı ıcın ben kullanmadım nekadar dogru ne kadsar yanlıs bılemem ama kullanmadım..

zaten kılo bende aldı başını gıdıo...

benımde yuzumde tuylenme ver ama öyle hafıfe alınacak cınsten degıl bı cok yere gıttım (lazer ıcın) hormon bozuklugu oldugu ıcın yapmadılar bu nekadar dogru sızce yanı varmı böle bişi aranızda bılgısı olan varsa cvp beklıom pls.

bıodere gelınce acıkcası guvenmedım ınanmadımda fakat bıoder yenı ampul olarak ve 3 adet olarak ürün cıkarmıs onu denıcem ama dedım ya artık ınancım yok sıkıldım ya bu halımden üffffffffff :(((((((((

merhaba arkadaşım...ben bir iki tavsiyede bulunmak istıyorum...
diğer yazıları da okudum...sanırım horman testin olmuş...gerçekden bir bozukluk varmı yok mu onu ögren...mesela bende de tüylenme var ama benim ki genetik ve estetik bir olaymış...tüm testleri 2 kere yapdırdım 2yıl arayala fln...ama çok şükür hormanal bir bozukluk yok...doktorum da dediki sana lazer gider...
ama eger sende varsa bu bozukluk lazere boşuna para verme...işe yaramaz dedikleri gibi...
ilaçlara gelince...eger çok kilo alımın oluşduysa doktoruna ilacını değiştirmesini söyleye biliirsin...ilaç da fark eder...
ve kaldı ki polikistik over varsa mutlaka eli mahkum kullanmalısın...
polilikistikover ı azaltmak istıyorsan ve eger aşırı kilon varsa mutlaka kilo vermeslisin şikayetlerin yarıya iner...
başka sorun olursa ben burdayım...
:) hhoşkalın

ya bencede hormonal tüylenme lazerle gitmez. çünkü adı üstünde hormonal... Sen lazeri yaptırsan bile, başka yerlerde çıkar... Tedavi olmadan lazere boşa para harcama bence.Belkide tedaviden sonra kalmıcak tüylenme sorunun...

merhaba arkadaşım...ben bir iki tavsiyede bulunmak istıyorum...
diğer yazıları da okudum...sanırım horman testin olmuş...gerçekden bir bozukluk varmı yok mu onu ögren...mesela bende de tüylenme var ama benim ki genetik ve estetik bir olaymış...tüm testleri 2 kere yapdırdım 2yıl arayala fln...ama çok şükür hormanal bir bozukluk yok...doktorum da dediki sana lazer gider...
ama eger sende varsa bu bozukluk lazere boşuna para verme...işe yaramaz dedikleri gibi...
ilaçlara gelince...eger çok kilo alımın oluşduysa doktoruna ilacını değiştirmesini söyleye biliirsin...ilaç da fark eder...
ve kaldı ki polikistik over varsa mutlaka eli mahkum kullanmalısın...
polilikistikover ı azaltmak istıyorsan ve eger aşırı kilon varsa mutlaka kilo vermeslisin şikayetlerin yarıya iner...
başka sorun olursa ben burdayım...
:) hhoşkalın

test yapdırdım hormon bozuyklugu varmıs :( ılacı kullanmadım kılo aldırıyo dıye kılo verme konusuna gelınce ahh keske verebılsem

cnm dediğim gibi hormanal bozuklugun varsa onu mutlaka ilaçla düzene sokmalısın...uzun vadeli düşünmelisin...çünkü ilerde bebek istıyceksin...ve bazı zorluklarla karşılaşabilirsin...

cnm dediğim gibi hormanal bozuklugun varsa onu mutlaka ilaçla düzene sokmalısın...uzun vadeli düşünmelisin...çünkü ilerde bebek istıyceksin...ve bazı zorluklarla karşılaşabilirsin...

aslında hormon bozuklugu vare ama reglim gayet normal anlamadım yanı ben bu işi..

hormon bozukluğu varken lazer yapılmaz çünkü seansların boşa gider. sen yok etmeye çalışırken alttan hormonlar kıllara destek verir,kıllar yok olmaz ve boş yere para vermiş olursun.

öncelikle hormon bozukluğunun nedenini öğren. dermatolog da kadın doğum uzmanı da endokrinolog (dahiliye üst dal uzmanı) da hormon bozukluğuna tanı koyabilir. sonra tedavini ol. ve bir dermatoloğa ne zaman lazere başlayabileceğini sor.

geçmiş olsun.

kıslar bendede tüylenme var, oyüzden 2 aydır lazerli epilasyon hakkınd aaraştırma yapıyorum..

ama benim içime sinmedi.. çünkü nette sizde araştırın isterseniz, şimdiye kadar kanser riskine karşılaşılmadı diyo ama %100 kanser riski yoktur demiyor..

benim sağlık yönünden içime sinmediği için vazgeçtim, bu ay bioderin serumna başlayacağım inşallah..

inşallah bi rahatsızlığını görmezsiniz..

foto lazer işe yaramaz tatlım...tecrübelerim dogrultusunda soyluyorum...7-8 seans yüzüme yapıldı ama hiç bir dökülme olmadı...diger normal lazere başladım çok sonra...(kalın(sihah) olmadıgından) çok dökülmedi ama gene faydasını gördüm...diğer tarafdaki kalınları çok ii gordu....

ayyyy yarimda birakmak isdemiyorum.biraz dökülmede oldu.burda öyle fazla cesitte yok.üsdelik cok pahali.

bende gittim 3seans ve bitmek üzere ama yarım kaldı dewam etmem lazım evet maddi olarak biraz yüksek canım

bende süvedaya katılıyorum şu konuda ince tüylere sakın yaptırmayın özellikle yüz için. zayıf olan kıl kökünüde uyandırıyor.

ben ikisini de denedim,iğneli epilasyonu 3 farklı yerde yaptırdım,yaraları iz bırakıyor,ayrıca yaranın iyileşmesini öneleyn kremleri önerip izleri daha da artırıyorlar. lazeri de 2 farklı yere yaptırdım,biri iyi diğeri etkisizdi. ben lazer diyorum. küçük bölge ve ince tüylere ve izinden korkmayacağınız yerlere iğneli,diğer yerlere lazer.

Back