- 6 Temmuz 2016
- 12
- 1
- 35
Merhaba canim bnde duz pembe desensz almstm yatak odam icin halibul.com diye bir siteden cok memnunum rahatca supuruluoHali ortusu bekleyenlere geldiği ortuleriniz nasıl memnun musunuz. Hangi siteden sipariş verdiniz. Merlin home den düşünüyorum vermeyi face de annekaz yayınlamıştı iyi olmasa yayınlamadı herhalde. Karar veremedim lastikli olması süper fikir ama kumaş biraz düşünüyor beni gırgır lanir mi acaba . alanlar cevap verin lütfen
Peki canım sıvı dökülünce hemen halıya geçiyor mu pekiMerhaba canim bnde duz pembe desensz almstm yatak odam icin halibul.com diye bir siteden cok memnunum rahatca supuruluo
Tatlim oyle sivi bisey dokulmedi daha izerine bende ama dokulunce hemen halinin uzernden toplanir diye dusunuyrm, yani halinin uzerine dokulmesinden yine iyidir:)Peki canım sıvı dökülünce hemen halıya geçiyor mu peki
Nerden aldın canımBende kullanıyorum salonumda 2 tane var biri kirlwnincw birini seriyorum antibakteriyel olanlardan aldım malum evde bebek var yumuşacık kıl toz pis tutmuyo üstünde çok memnunum tavsiye ederim
Nerden aldın canım
Evet çok mantıklı hem desenlwride çok güzelMerhaba.Ben de halo ortusu kullanmak istiyorum Ama sebebi baska .halilarimi bikac yil once almistim.daha yeni sayilir.Ama koltuklari degisince halilarin ranging uymadi.O yuzden koltuguma Uygun bir ortu almak istiyorum.sizce mantiklimi?
Tesekkur ederim.Evet çok mantıklı hem desenlwride çok güzel
Arkadaşım hangi siteden aldın acaba Merlin home diye bir site den sipariş verdim ama pireli ürün göndermişler öyle bir şikayet okudum doğruluğu varmı düşünceliyimEvet ben kullanıyorum internetten aldım çok memnunum tavsiye ederim
Evet Merlin home dan aldım memnunum cnmArkadaşım hangi siteden aldın acaba Merlin home diye bir site den sipariş verdim ama pireli ürün göndermişler öyle bir şikayet okudum doğruluğu varmı düşünceliyim
Ben de aldim, ama bu firmadan almayin derim. Lastiklihaliortusunurhome denen firma. Siparis verirken cavep vermiyorlar, iki defa siparis verdiniz diye 2 Ortu gonderdiler, ikisini de odeyerek aldim. Birincisi defoluydu, ikinciyi odemeli gonderdiklerinde aradim, "siz bunu da odeyip alin biz digerinini parasini size vericez "dediler, iban gonderdigimde de bu defo sayilmiyor, iade yapmiyoruz dediler..
Sonuc: birisi defolu iki ortuye 170₺ odedim. Odedigim dazla paranin hayrini gormeyin yaptiginiz terbiyesizlik dedigimde- bana ".kopeklerin.... duasi kabul olsa gokten kemik yagardi..hadi canim baska kapiya " diye cevap yazdilar...