• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lastikli halı örtüsü

• Konu Sahibi Konu Sahibi NZR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar halılarım beyaz renkte olduğu için çok çabuk kirleniyor lekeleniyor bu yüzden halı örtüsü almayı düşünüyorum internette lastikli halı örtüsü gördüm kullanan varmı memnunmusunuz
kesinlikle facebooktan halı örtüleri lastikli araması yapın ürünler muhteşem

Eklentiler

• 12659625_1258098414205352_2100905106_n - Kopya.webp
    12659625_1258098414205352_2100905106_n - Kopya.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 6.362
ben burdan aldım arkadaşlar kısa zamnda geldi, menun kaldım, şimdi düz renklerde gelmiş çeşit olark

Son düzenleyen: Moderatör:
Netten biraz baktım ama çok kötü modeller var yaa daha çeşit olsa ben de alacağım ama :110:

merhaba ,
çok tereddüt ederek aldım bende ... adresinden bir haftayı geçti elime ulaşması ama beklediğimin çok üstünde çok güzel bir ürün. gerçektem halı sanıyor herkez ve tam oturdu ne kayıyor ne çıkıyor. makinada da yıkanıyor deforme olmadı herkeze tavsiye ederim. facebook mesajdan yazın çok ilgililer...

Merhaba arkadaşlar..
Lastikli Halı Örtüsü almak isteyen arkadaşları Facebookta ... Grubumuza davet ediyorum... Fiyatlarımızda indirim yaptık.. Ayrıca anneler gününe özel 1 gün süreli Ücretsiz Kargo kampanyası yapacağız...
Bizi takip edin.. Sevgiler... :)

merhaba ,
çok tereddüt ederek aldım bende ... adresinden bir haftayı geçti elime ulaşması ama beklediğimin çok üstünde çok güzel bir ürün. gerçektem halı sanıyor herkez ve tam oturdu ne kayıyor ne çıkıyor. makinada da yıkanıyor deforme olmadı herkeze tavsiye ederim. facebook mesajdan yazın çok ilgililer...
... Grubumuza bekliyoruz... Sevgiler.. :)

kızlar bu örtü halıya benzıyormu yoksa bez örtmüş bır havamı verıyor ?
Canim merhaba ben de aldim bu lastikli hali ortulerinden tek renk toz pembe yatak odama cok yakisti halibul.com diye bir siteden aldm bir sorun yasamadim

Kizlar ben de yatak odam icin duz pembe aldim desensiz halibul.com diye bir internet sitesinden cok tatli oldu:) kumasi da cok hosuma gitti icime sindi:)

Hali ortusu bekleyenlere geldiği ortuleriniz nasıl memnun musunuz. Hangi siteden sipariş verdiniz. Merlin home den düşünüyorum vermeyi face de annekaz yayınlamıştı iyi olmasa yayınlamadı herhalde. Karar veremedim lastikli olması süper fikir ama kumaş biraz düşünüyor beni gırgır lanir mi acaba . alanlar cevap verin lütfen
Merhaba canim bnde duz pembe desensz almstm yatak odam icin halibul.com diye bir siteden cok memnunum rahatca supuruluo

Bende kullanıyorum salonumda 2 tane var biri kirlwnincw birini seriyorum antibakteriyel olanlardan aldım malum evde bebek var yumuşacık kıl toz pis tutmuyo üstünde çok memnunum tavsiye ederim

Birşey sormak istiyorum, süpürmesi nasıl oluyor?
Süpürge almıyor mu halı örtüsünü yani rahat gidiyor mu üzerinde?
Ayrıca hiç yıkadınız mı?
çekme yaptı mı?

Merhaba.Ben de halo ortusu kullanmak istiyorum Ama sebebi baska .halilarimi bikac yil once almistim.daha yeni sayilir.Ama koltuklari degisince halilarin ranging uymadi.O yuzden koltuguma Uygun bir ortu almak istiyorum.sizce mantiklimi?

Back
X