lastikli halı örtüsü

halı örtülerim geldi güzel memnun kaldım lastikli olduğu için kaymıyor polardan farklı bir kumaş

o lastikli dediğiniz nasıl bir şey bilmiyorum ama..ben halılarıma hafif tüylü bir polar var polarla peluş arası bir şey onu alıyorum halıdan 2 şer karış fazla kestiriyorum kenarına ovarlak çektiriyorum dikim felan yok onu önce halının üstüne tam açıyorum elimle üstünü düzlüyorum yanları altına güzelce sarıyorum toplam 10 dk işi bitiyor haftada 1 yıkıyorum 1 satte kuruyor.desenide çok hoş gelen halı zannediyor..

Kızlar Merlinhome dan alan var mı başka. ?
Burada bazıları olumlu bazıları olumsuz yorum yapmış burası için.
Şansımıza ne çıkarsa mı ?

Facede de kimi olumlu kimi olumsuz.Ben alacak olsam internetten almam .Benim alacağım ürünü canlı görmem lazım.Katologda bile kimi ürün gerçeği yansıtmıyor .Perdecilerde metre hasabı satılıyor.Tele fotoğrafını çekip, halınızın ölçüsünü yazıp,perdeciye gösterseniz yapabilir belki.Hem sürpriz yaşamazsınız,hem daha uyguna satın alırsınız

internette hangi sitelerde satılıyor, kullanışlı bir ürüne benziyor, almayı düşüyorum ne tavsiye edersiniz

örtü dayanıklı mı acaba? alan arkadaşlar pamuklanma falan yapıyo mu ki

sıvı geçirmez halı örtüsü varmış ama satılan yerleri bulamıyorum , bilgisi olan var mı acaba??

Bende merlin home den aldım tel ile sipariş verdim 10 günde geldi birinde hafif bir defo var renk farkı var ufak bir yerinde ayrıca halıyı kalıp gibi sarmıyor bide 3 tane sipariş vermiştim

Ne zaman gelicekmis acaba ben baktim bimin brosurlarina ama bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…