lastikli halı örtüsü

lastikli halı örtüsü nereden alabiliriz sadece internette mi var bu örtüler

halibol.com'dan aldığım lastikli halı örtüm geldi kızlar, beklediğim gbi geldi. Hediye de göndermişler memnun kaldım gerçekten

Kızlar Merlinhome dan alan var mı başka. ?
Burada bazıları olumlu bazıları olumsuz yorum yapmış burası için.
Şansımıza ne çıkarsa mı ?
arkadaşım halı örtüleri lastikli facebooktan bakabilirsin oradan aldım çok memnunun ürünlerinin arkasındalar welsoft kuma kullanıyorlar. ne kayma yapıyor ne de kıl tüy topluyor

kesinlikle facebooktan halı örtüleri lastikli araması yapın ürünler muhteşem

Eklentiler

• 12659625_1258098414205352_2100905106_n - Kopya.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 6.356
ben burdan aldım arkadaşlar kısa zamnda geldi, menun kaldım, şimdi düz renklerde gelmiş çeşit olark

Son düzenleyen: Moderatör:
Netten biraz baktım ama çok kötü modeller var yaa daha çeşit olsa ben de alacağım ama

merhaba ,
çok tereddüt ederek aldım bende ... adresinden bir haftayı geçti elime ulaşması ama beklediğimin çok üstünde çok güzel bir ürün. gerçektem halı sanıyor herkez ve tam oturdu ne kayıyor ne çıkıyor. makinada da yıkanıyor deforme olmadı herkeze tavsiye ederim. facebook mesajdan yazın çok ilgililer...

Merhaba arkadaşlar..
Lastikli Halı Örtüsü almak isteyen arkadaşları Facebookta ... Grubumuza davet ediyorum... Fiyatlarımızda indirim yaptık.. Ayrıca anneler gününe özel 1 gün süreli Ücretsiz Kargo kampanyası yapacağız...
Bizi takip edin.. Sevgiler... :)

... Grubumuza bekliyoruz... Sevgiler.. :)

kızlar bu örtü halıya benzıyormu yoksa bez örtmüş bır havamı verıyor ?
Canim merhaba ben de aldim bu lastikli hali ortulerinden tek renk toz pembe yatak odama cok yakisti halibul.com diye bir siteden aldm bir sorun yasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…