- 28 Kasım 2015
- 46
- 126
- 36
arkadaşım halı örtüleri lastikli facebooktan bakabilirsin oradan aldım çok memnunun ürünlerinin arkasındalar welsoft kuma kullanıyorlar. ne kayma yapıyor ne de kıl tüy topluyorKızlar Merlinhome dan alan var mı başka. ?
Burada bazıları olumlu bazıları olumsuz yorum yapmış burası için.
Şansımıza ne çıkarsa mı ?
mrb bnde bu siteden sipariş verdim 1ayı geçti tellede iletişime geçtim sıfır müşteri memnuniyetim kaç kere aradım artık geliçeği varsada gelmesin dedim,müşteriye yaklaşım sıfır sipariş takip sıfır. Başka site arıyorum bilen varsa lütfen yazsın[/halı örtüleri lastikli bu şekilde arama yapın çok güzel modeller de var ben aldım çok memnunun ürünlerinin arkasındalar
halı örtüleri lastikli facebooktan arama yapın kesinlikle çok memnun kalacaksınız be de aldım herkese de tavsiye ediyorum çok ilgililerTlf verebilir misiniz?
faceden halı örtüleri lastikli tavsiye ederim kullandım yumuşacık kıl tüy tutmuyor kaymıyorHalı örtüsü alan arkasslr yardmcı olablrmsnz
facebook halı örtüleri lastikli arama yapın birçok seçenek varFacebook Paradise home
kesinlikle facebooktan halı örtüleri lastikli araması yapın ürünler muhteşemmerhaba arkadaşlar halılarım beyaz renkte olduğu için çok çabuk kirleniyor lekeleniyor bu yüzden halı örtüsü almayı düşünüyorum internette lastikli halı örtüsü gördüm kullanan varmı memnunmusunuz
ben kullandım çok memnunumkesinlikle facebooktan halı örtüleri lastikli araması yapın ürünler muhteşem
Yorumlar için teşekkürler bende karar verdim sipariş vermeye watsap tan mi verdiniz yoksa sitesinden mi?
... Grubumuza bekliyoruz... Sevgiler.. :)merhaba ,
çok tereddüt ederek aldım bende ... adresinden bir haftayı geçti elime ulaşması ama beklediğimin çok üstünde çok güzel bir ürün. gerçektem halı sanıyor herkez ve tam oturdu ne kayıyor ne çıkıyor. makinada da yıkanıyor deforme olmadı herkeze tavsiye ederim. facebook mesajdan yazın çok ilgililer...
....Grubumuza bekliyoruz... :)Netten biraz baktım ama çok kötü modeller var yaa daha çeşit olsa ben de alacağım ama
Canim merhaba ben de aldim bu lastikli hali ortulerinden tek renk toz pembe yatak odama cok yakisti halibul.com diye bir siteden aldm bir sorun yasamadimkızlar bu örtü halıya benzıyormu yoksa bez örtmüş bır havamı verıyor ?