lastikli halı örtüsü

Ben perde ve döşemelik kumaş satan bir mağazadan aldım. Tıraşlanmış polar. Kabarık değil. Halıya yapışıyor. Sıvı bir şey döküldüğünde bir süre emmiyor. Halının tüyleri yönünde kayma yapıyor. Ama benim çocuklar hoplayıp zıplıyor, güreşiyor üzerinde. Halının tüyleri de uzunca ve pofuduk biraz. İyi ki almışım. Normal savan daha çok kayıyor. 6 M2 sini 70 liraya aldım. Adana.

Bende yürük Halı Örtüleri nden aldım aynen traslanmis welsoft kumas zaten uzun tüylü olanlara dijital baskı yapılımiyormus

bende aldım 2-3 hafta önce sonunda hatunlar :) şimdiye kadar almadığıma çok pişman oldum bişey dökülüyor hoop toplayıp makinaya atıyorum kaymıyo ve makinemin emiş gücü çok az süpürebiliyorum nur home den aldım 2 günde geldi iletişimde güzel tavsiye ederim

bende aldim benim ortum kesinlikle haliya yapismiyor kayiyor hatta hali uclarini kaldiriyor igrenc bişey

Çok kararsızım bende alıp almamakta. Bazıları kayıyor diyor bazıları çok memnun.

Ben de kaymayan yapışan kaliteli ürün almak istiyorum güvenilir bir siteden..tavsiye edebileceğiniz site var mı?

Canım biraz önce bu konuyla ilgili başka bir başlık altında açıkladım. Burda görünce sizi de bilgilendirmek istedim. Merlin home sitesiyle ilgili çok sorun yaşadım. İlk siparişimde ürünü tam 1 ay sonra gönderdiler. Birkaç kere aramama ve mesaj atmama rağmen okundu bilgisi geldiği halde geri dönmediler. Bende ulaşamadığım için başka siteden sipariş etmiştim. O site 5 gün içinde gönderdi. Tabi merlin home dan 1 ay sonra ürün gelince almadım kargodan. Daha sonra beğendiğim bir model bu sitede var diye yine aynı hataya düştüm bu seferde verdiğim ölçüleri telefonla teyit etmek için aradılar ama arayan kişinin ne iletişim kurma becerisi var ne de anlama.. üstelik azarlayarak konuştu, gelen üründe zaten lastikler acayip gevşek dikilmişti tekrardan 2 kenarından da dikmek zorunda kaldım. Tabi bende arayıp gerekenleri söyledim. Ama artık tövbe yani.

ben bu siteyi şiddetle tavsiye ederim kızlar aldım ve çok memnun kaldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hanimlar. Lastikli hali ortunuzu nereden aldiniz ve en onemlisi yururken toplanma kayma oluyor mu halilarin kenarlari kalkiyor mu
Bu gibi sorularimi cevapliyabilirseniz cok sevinirim.
Deneyimlilerin yorumlarini bekliyorum
Tesekkurler

Merhaba hanimlar. Lastikli hali ortunuzu nereden aldiniz ve en onemlisi yururken toplanma kayma oluyor mu halilarin kenarlari kalkiyor mu
Bu gibi sorularimi cevapliyabilirseniz cok sevinirim.
Deneyimlilerin yorumlarini bekliyorum
Tesekkurler
İnstangramdan bir yerden aldım. 2 haftadır kullanıyorum, küçük çocuğum var bir sıkıntı yaşamadım. Ama ben ipek görünümlü kadife aldım çok memnunum. Welsoftların kaydığını duymuştum.

Bu örtül9 kullanıp memnun kalan yok mu başka aramızda?
Hangi markayı önerirsiniz
Teşekkürler

merhaba bayanlar ben buradan satın aldım . Gerçekten süper harika . Tavsiye ederim .

Son düzenleyen: Moderatör:
Meraba bende kendime polar lastili hali ortusu aldm memnunum ama ustunu supurgeyle supyremyorum sadece smdi bi tane daha alicam bir kac sayfada satlyo welsoft ultrasof kadife olarak sizce hangisi daha iyi ustunu supurebldgmizi yazyoalrda hangisidnen alsam 3 boyutlu hali ortuleri de satan yerler kllananlar yorumlarinizi beklyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…