lastikli halı örtüsü

NZR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2010
9
0
merhaba arkadaşlar halılarım beyaz renkte olduğu için çok çabuk kirleniyor lekeleniyor bu yüzden halı örtüsü almayı düşünüyorum internette lastikli halı örtüsü gördüm kullanan varmı memnunmusunuz

A böle bişimi var bakim bende bir:).Bu hataya bizde düştük de
evet var internette merline home diye bir site var orada gördüm sipariş verdim 10 gün oldu sipariş vereli hâlâ gelmedi merakla bekliyorum

Ben de gördüm o örtüleri kullanıcı yorumu göremedim.Ürününüzü alınca bize de bilgi verir misiniz?Ben de sipariş etmek istiyorum.Bir de beğenmezsek iadesi var mı acaba

Ben de gördüm o örtüleri kullanıcı yorumu göremedim.Ürününüzü alınca bize de bilgi verir misiniz?Ben de sipariş etmek istiyorum.Bir de beğenmezsek iadesi var mı acaba
09/10/2015 de sipariş verdim hâlâ gelmedi sabırsızlıkla bekliyorum benim sipariş verdiğim kumaştan ellerinde yokmuş o kumaşın üretilmesini bekliyorlarmış sözde çarşamba günü kumaş gelecek dediler doğruysa eğer.
(kahverengi yuvarlak desenli halı örtüsünden sipariş vermiştim)

Ben de sipariş ettim 5-6 gün oldu ama hala kargolanmamış.Çok merak ediyorum,ölçüleri de uyar inş.

Örtüleriniz geldimi memnun musunuz bende sipariş verdim iki gün önce

kızlar ben de düşünüyorum , alan memnun kalan varsa bilgi verir misiniz?

Ben de sipariş ettim 5-6 gün oldu ama hala kargolanmamış.Çok merak ediyorum,ölçüleri de uyar inş.
ben 09/10 tarihinde sipariş verdim hâlâ gelmedi bir ayı geçti bekliyorum bu hafta firmayla görüştüm kumaş gelmiş dikime başlanmış artık sözde haftaya elime geçer herhalde

Ben zaten tahmin ediyordum malının nasıl bişey olduğunu tahmin ettiğim gibi geldi malı. Polar değil ama bu ürünün kalitesi pazarlardada satılıyor fakat düz yani lastikli değil ama güzel yani. Halınızın birebir ölçüsünden alın derim ben 3 cm daha geniş sipariş ettim ne olur ne olmaz diye büyük olsun küçük olmasın diye ama yinede güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…