• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lastikli halı örtüsü

• Konu Sahibi Konu Sahibi NZR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım biraz önce bu konuyla ilgili başka bir başlık altında açıkladım. Burda görünce sizi de bilgilendirmek istedim. Merlin home sitesiyle ilgili çok sorun yaşadım. İlk siparişimde ürünü tam 1 ay sonra gönderdiler. Birkaç kere aramama ve mesaj atmama rağmen okundu bilgisi geldiği halde geri dönmediler. Bende ulaşamadığım için başka siteden sipariş etmiştim. O site 5 gün içinde gönderdi. Tabi merlin home dan 1 ay sonra ürün gelince almadım kargodan. Daha sonra beğendiğim bir model bu sitede var diye yine aynı hataya düştüm bu seferde verdiğim ölçüleri telefonla teyit etmek için aradılar ama arayan kişinin ne iletişim kurma becerisi var ne de anlama.. üstelik azarlayarak konuştu, gelen üründe zaten lastikler acayip gevşek dikilmişti tekrardan 2 kenarından da dikmek zorunda kaldım. Tabi bende arayıp gerekenleri söyledim. Ama artık tövbe yani.

ben bu siteyi şiddetle tavsiye ederim kızlar aldım ve çok memnun kaldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hanimlar. Lastikli hali ortunuzu nereden aldiniz ve en onemlisi yururken toplanma kayma oluyor mu halilarin kenarlari kalkiyor mu
Bu gibi sorularimi cevapliyabilirseniz cok sevinirim.
Deneyimlilerin yorumlarini bekliyorum
Tesekkurler

Merhaba hanimlar. Lastikli hali ortunuzu nereden aldiniz ve en onemlisi yururken toplanma kayma oluyor mu halilarin kenarlari kalkiyor mu
Bu gibi sorularimi cevapliyabilirseniz cok sevinirim.
Deneyimlilerin yorumlarini bekliyorum
Tesekkurler
İnstangramdan bir yerden aldım. 2 haftadır kullanıyorum, küçük çocuğum var bir sıkıntı yaşamadım. Ama ben ipek görünümlü kadife aldım çok memnunum. Welsoftların kaydığını duymuştum.

Bu örtül9 kullanıp memnun kalan yok mu başka aramızda?
Hangi markayı önerirsiniz
Teşekkürler

merhaba bayanlar ben buradan satın aldım . Gerçekten süper harika . Tavsiye ederim .

Son düzenleyen: Moderatör:
Meraba bende kendime polar lastili hali ortusu aldm memnunum ama ustunu supurgeyle supyremyorum sadece smdi bi tane daha alicam bir kac sayfada satlyo welsoft ultrasof kadife olarak sizce hangisi daha iyi ustunu supurebldgmizi yazyoalrda hangisidnen alsam 3 boyutlu hali ortuleri de satan yerler kllananlar yorumlarinizi beklyorum

Welsoft aldim yazin cok memnunum. Supururkende rahat oluyor.

elektrik supurgesiyle supuruleblyo ozaman saol cnm bi tane daha alicaktmda nasl alsam die dusunyodum 3 boyutlular var onlar nasl blyomusun
Evet cok rahat supurebiliyorum. Cakil tasi desenli benimki. Hali gibi duruyor. 3 boyutlu kullanmadim bende merak ediyorum onlari.

Hali ortumu satiyorum koltuklarimla uymadigi icin satiyorm
Screenshot_20171116-114726.webp

welsoftu beğenmediğim için ipeksi kadife aldım o da çok kayıyor halının üzeride. (Evde küçük çocuk var )
ben de alicam kararsiz kaldim..
ipeksi kadife ince diye onda karar kildim son olarak. ev cok sicak kalinnolmasin dedim.. welsoft polar gibi sanirim..
ama kaymasi kotu yaa..

ben de alicam kararsiz kaldim..
ipeksi kadife ince diye onda karar kildim son olarak. ev cok sicak kalinnolmasin dedim.. welsoft polar gibi sanirim..
ama kaymasi kotu yaa..
Evet ince. Biraz halının türüde önemli sanırım. Naylon oranı fazla olunca kaymıyormuş. welsoft polar gibi. Ama kaysa da kaymasa da çok pratik. Özellikle evde sakar bireyler :) yada küçük çocuk varsa. Gece yıka sabah ser, mis gibi.

Back
X