- 18 Kasım 2014
- 4.742
- 6.104
- 358
Nerden ve ne kadara aldınız?Bende daha dun kullanmaya basladim gayet guzel ve hos
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden ve ne kadara aldınız?Bende daha dun kullanmaya basladim gayet guzel ve hos
İnstangramdan bir yerden aldım. 2 haftadır kullanıyorum, küçük çocuğum var bir sıkıntı yaşamadım. Ama ben ipek görünümlü kadife aldım çok memnunum. Welsoftların kaydığını duymuştum.Merhaba hanimlar. Lastikli hali ortunuzu nereden aldiniz ve en onemlisi yururken toplanma kayma oluyor mu halilarin kenarlari kalkiyor mu
Bu gibi sorularimi cevapliyabilirseniz cok sevinirim.
Deneyimlilerin yorumlarini bekliyorum
Tesekkurler
Welsoft aldim yazin cok memnunum. Supururkende rahat oluyor.
Evet cok rahat supurebiliyorum. Cakil tasi desenli benimki. Hali gibi duruyor. 3 boyutlu kullanmadim bende merak ediyorum onlari.elektrik supurgesiyle supuruleblyo ozaman saol cnm bi tane daha alicaktmda nasl alsam die dusunyodum 3 boyutlular var onlar nasl blyomusun
welsoftu beğenmediğim için ipeksi kadife aldım o da çok kayıyor halının üzeride. (Evde küçük çocuk var )ipeksi kadife mi, welsoft mu daha kullanisli?
ben de alicam kararsiz kaldim..welsoftu beğenmediğim için ipeksi kadife aldım o da çok kayıyor halının üzeride. (Evde küçük çocuk var )
Evet ince. Biraz halının türüde önemli sanırım. Naylon oranı fazla olunca kaymıyormuş. welsoft polar gibi. Ama kaysa da kaymasa da çok pratik. Özellikle evde sakar bireyler :) yada küçük çocuk varsa. Gece yıka sabah ser, mis gibi.ben de alicam kararsiz kaldim..
ipeksi kadife ince diye onda karar kildim son olarak. ev cok sicak kalinnolmasin dedim.. welsoft polar gibi sanirim..
ama kaymasi kotu yaa..