Evet cok rahat supurebiliyorum. Cakil tasi desenli benimki. Hali gibi duruyor. 3 boyutlu kullanmadim bende merak ediyorum onlari.elektrik supurgesiyle supuruleblyo ozaman saol cnm bi tane daha alicaktmda nasl alsam die dusunyodum 3 boyutlular var onlar nasl blyomusun
welsoftu beğenmediğim için ipeksi kadife aldım o da çok kayıyor halının üzeride. (Evde küçük çocuk var )ipeksi kadife mi, welsoft mu daha kullanisli?
ben de alicam kararsiz kaldim..welsoftu beğenmediğim için ipeksi kadife aldım o da çok kayıyor halının üzeride. (Evde küçük çocuk var )
Evet ince. Biraz halının türüde önemli sanırım. Naylon oranı fazla olunca kaymıyormuş. welsoft polar gibi. Ama kaysa da kaymasa da çok pratik. Özellikle evde sakar bireyler :) yada küçük çocuk varsa. Gece yıka sabah ser, mis gibi.ben de alicam kararsiz kaldim..
ipeksi kadife ince diye onda karar kildim son olarak. ev cok sicak kalinnolmasin dedim.. welsoft polar gibi sanirim..
ama kaymasi kotu yaa..
Anladim. Cok tesekkurlerr..Evet ince. Biraz halının türüde önemli sanırım. Naylon oranı fazla olunca kaymıyormuş. welsoft polar gibi. Ama kaysa da kaymasa da çok pratik. Özellikle evde sakar bireyler :) yada küçük çocuk varsa. Gece yıka sabah ser, mis gibi.
Kullanınca deneyimlerinizi yazarsınız olur mu? 3D yi bende merak ediyorum.Anladim. Cok tesekkurlerr..
iki kucuk ufaklik var bizde de ama ev asiri sicak old.icin polar gibi bir kumasa pek sicak bakmiyorum.. ince olan da kayacak diye tedirgin oldum.. almak istedigim model 3d imis. welsofttan daha inceymis. Artik şansa, bakalimtekrar tesekkur edrim..
Nerden aldınız kaç tl ye almistinizBen halı örtüsü kullanıyorum o kadar memnunumki anlatamam benim halımda krem rengi örtüyü istediğim an battaniye gibi çırpıyorum makineye atıp yıkıyorum mis gibi iyiki almışım halım prıl pırıl bi misafirim gelince açarım halıyı