lastikli halı örtüsü

elektrik supurgesiyle supuruleblyo ozaman saol cnm bi tane daha alicaktmda nasl alsam die dusunyodum 3 boyutlular var onlar nasl blyomusun
Evet cok rahat supurebiliyorum. Cakil tasi desenli benimki. Hali gibi duruyor. 3 boyutlu kullanmadim bende merak ediyorum onlari.

Bende almak istiyorjm

Hali ortumu satiyorum koltuklarimla uymadigi icin satiyorm

welsoftu beğenmediğim için ipeksi kadife aldım o da çok kayıyor halının üzeride. (Evde küçük çocuk var )
ben de alicam kararsiz kaldim..
ipeksi kadife ince diye onda karar kildim son olarak. ev cok sicak kalinnolmasin dedim.. welsoft polar gibi sanirim..
ama kaymasi kotu yaa..

ben de alicam kararsiz kaldim..
ipeksi kadife ince diye onda karar kildim son olarak. ev cok sicak kalinnolmasin dedim.. welsoft polar gibi sanirim..
ama kaymasi kotu yaa..
Evet ince. Biraz halının türüde önemli sanırım. Naylon oranı fazla olunca kaymıyormuş. welsoft polar gibi. Ama kaysa da kaymasa da çok pratik. Özellikle evde sakar bireyler :) yada küçük çocuk varsa. Gece yıka sabah ser, mis gibi.

Anladim. Cok tesekkurlerr..
iki kucuk ufaklik var bizde de ama ev asiri sicak old.icin polar gibi bir kumasa pek sicak bakmiyorum.. ince olan da kayacak diye tedirgin oldum.. almak istedigim model 3d imis. welsofttan daha inceymis. Artik şansa, bakalim tekrar tesekkur edrim..

Kullanınca deneyimlerinizi yazarsınız olur mu? 3D yi bende merak ediyorum.

Ben halı örtüsü kullanıyorum o kadar memnunumki anlatamam benim halımda krem rengi örtüyü istediğim an battaniye gibi çırpıyorum makineye atıp yıkıyorum mis gibi iyiki almışım halım prıl pırıl bi misafirim gelince açarım halıyı

Nerden aldınız kaç tl ye almistiniz

İnternetten facebookta sayfası var halı örtüsü diye kelebekli bi modeldi 75 liraya almıştım sanırım

wellsoft ne demek?

WELSOFT VEYA POLAR DEĞİLDİR.
- YUMUŞAK MİCRO-FİBER KUMAŞDIR yazıyor alacağım örtünün açıklamasında

Bir arkadaş su geçirmez sormuş Buradan alabilirsiniz.
Kendi üretimimdir. Beğenmezseniz iade edebilirisniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…