• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lastikli halı örtüsü

• Konu Sahibi Konu Sahibi NZR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar örtünün lastikli tarafının fotosunu çekip gönderebilir misiniz rica etsem.

internette hangi sitelerde satılıyor, kullanışlı bir ürüne benziyor, almayı düşüyorum ne tavsiye edersiniz

örtü dayanıklı mı acaba? alan arkadaşlar pamuklanma falan yapıyo mu ki:KK69:

sıvı geçirmez halı örtüsü varmış ama satılan yerleri bulamıyorum , bilgisi olan var mı acaba??

Bende merlin home den aldım tel ile sipariş verdim 10 günde geldi birinde hafif bir defo var renk farkı var ufak bir yerinde ayrıca halıyı kalıp gibi sarmıyor bide 3 tane sipariş vermiştim

Ne zaman gelicekmis acaba ben baktim bimin brosurlarina ama bulamadim

lastikli halı örtüsü nereden alabiliriz sadece internette mi var bu örtüler

halibol.com'dan aldığım lastikli halı örtüm geldi kızlar, beklediğim gbi geldi. Hediye de göndermişler :KK71:memnun kaldım gerçekten

Kızlar Merlinhome dan alan var mı başka. ?
Burada bazıları olumlu bazıları olumsuz yorum yapmış burası için.
Şansımıza ne çıkarsa mı ?
arkadaşım halı örtüleri lastikli facebooktan bakabilirsin oradan aldım çok memnunun ürünlerinin arkasındalar welsoft kuma kullanıyorlar. ne kayma yapıyor ne de kıl tüy topluyor

mrb bnde bu siteden sipariş verdim 1ayı geçti tellede iletişime geçtim sıfır müşteri memnuniyetim kaç kere aradım artık geliçeği varsada gelmesin dedim,müşteriye yaklaşım sıfır sipariş takip sıfır. Başka site arıyorum bilen varsa lütfen yazsın[/halı örtüleri lastikli bu şekilde arama yapın çok güzel modeller de var ben aldım çok memnunun ürünlerinin arkasındalar

Back
X