- 16 Haziran 2015
- 3
- 0
- 1
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaça dikiyorsunuz acaba face adresi ne birde ben de istiyorumWellsoft havlu polar kumaştir.Antibakteriyeldir. istenilen desende dikilir :) ben de dikiyorum. Yardımcı olabilirim :) facebook'ta satıyorum
arkadaşım halı örtüleri lastikli facebooktan bakabilirsin oradan aldım çok memnunun ürünlerinin arkasındalar welsoft kuma kullanıyorlar. ne kayma yapıyor ne de kıl tüy topluyorKızlar Merlinhome dan alan var mı başka. ?
Burada bazıları olumlu bazıları olumsuz yorum yapmış burası için.
Şansımıza ne çıkarsa mı ?
mrb bnde bu siteden sipariş verdim 1ayı geçti tellede iletişime geçtim sıfır müşteri memnuniyetim kaç kere aradım artık geliçeği varsada gelmesin dedim,müşteriye yaklaşım sıfır sipariş takip sıfır. Başka site arıyorum bilen varsa lütfen yazsın[/halı örtüleri lastikli bu şekilde arama yapın çok güzel modeller de var ben aldım çok memnunun ürünlerinin arkasındalar
halı örtüleri lastikli facebooktan arama yapın kesinlikle çok memnun kalacaksınız be de aldım herkese de tavsiye ediyorum çok ilgililerTlf verebilir misiniz?
faceden halı örtüleri lastikli tavsiye ederim kullandım yumuşacık kıl tüy tutmuyor kaymıyorHalı örtüsü alan arkasslr yardmcı olablrmsnz
facebook halı örtüleri lastikli arama yapın birçok seçenek varFacebook Paradise home