lastikli halı örtüsü

Kizlar ben de yatak odam icin duz pembe aldim desensiz halibul.com diye bir internet sitesinden cok tatli oldu:) kumasi da cok hosuma gitti icime sindi:)

Hali ortusu bekleyenlere geldiği ortuleriniz nasıl memnun musunuz. Hangi siteden sipariş verdiniz. Merlin home den düşünüyorum vermeyi face de annekaz yayınlamıştı iyi olmasa yayınlamadı herhalde. Karar veremedim lastikli olması süper fikir ama kumaş biraz düşünüyor beni gırgır lanir mi acaba . alanlar cevap verin lütfen
Merhaba canim bnde duz pembe desensz almstm yatak odam icin halibul.com diye bir siteden cok memnunum rahatca supuruluo

Bende kullanıyorum salonumda 2 tane var biri kirlwnincw birini seriyorum antibakteriyel olanlardan aldım malum evde bebek var yumuşacık kıl toz pis tutmuyo üstünde çok memnunum tavsiye ederim

Birşey sormak istiyorum, süpürmesi nasıl oluyor?
Süpürge almıyor mu halı örtüsünü yani rahat gidiyor mu üzerinde?
Ayrıca hiç yıkadınız mı?
çekme yaptı mı?

Merhaba.Ben de halo ortusu kullanmak istiyorum Ama sebebi baska .halilarimi bikac yil once almistim.daha yeni sayilir.Ama koltuklari degisince halilarin ranging uymadi.O yuzden koltuguma Uygun bir ortu almak istiyorum.sizce mantiklimi?

Merhaba.Ben de halo ortusu kullanmak istiyorum Ama sebebi baska .halilarimi bikac yil once almistim.daha yeni sayilir.Ama koltuklari degisince halilarin ranging uymadi.O yuzden koltuguma Uygun bir ortu almak istiyorum.sizce mantiklimi?
Evet çok mantıklı hem desenlwride çok güzel

konu aktif sanırım. halı örtüsü bakıyorum ben de, burada var mı diken satan uygun fiyata

Ben de aldim, ama bu firmadan almayin derim. Lastiklihaliortusunurhome denen firma. Siparis verirken cavep vermiyorlar, iki defa siparis verdiniz diye 2 Ortu gonderdiler, ikisini de odeyerek aldim. Birincisi defoluydu, ikinciyi odemeli gonderdiklerinde aradim, "siz bunu da odeyip alin biz digerinini parasini size vericez "dediler, iban gonderdigimde de bu defo sayilmiyor, iade yapmiyoruz dediler..

Sonuc: birisi defolu iki ortuye 170₺ odedim. Odedigim dazla paranin hayrini gormeyin yaptiginiz terbiyesizlik dedigimde- bana ".kopeklerin.... duasi kabul olsa gokten kemik yagardi..hadi canim baska kapiya " diye cevap yazdilar...

Ben de aldim, ama bu firmadan almayin derim. Lastiklihaliortusunurhome denen firma. Siparis verirken cavep vermiyorlar, iki defa siparis verdiniz diye 2 Ortu gonderdiler, ikisini de odeyerek aldim. Birincisi defoluydu, ikinciyi odemeli gonderdiklerinde aradim, "siz bunu da odeyip alin biz digerinini parasini size vericez "dediler, iban gonderdigimde de bu defo sayilmiyor, iade yapmiyoruz dediler..

Sonuc: birisi defolu iki ortuye 170₺ odedim. Odedigim dazla paranin hayrini gormeyin yaptiginiz terbiyesizlik dedigimde- bana ".kopeklerin.... duasi kabul olsa gokten kemik yagardi..hadi canim baska kapiya " diye cevap yazdilar...

ah ah çok geçmiş olsun... benim de internetten alışveriş yaparken en büyük korkum budur. o yüzden genellikle hepsi burada yı ve n 11 i tercih ediyorum. sonuçta aracı oldukları için ürünü onaylamadığınız takdirde para iadesiyle ilgili sorun yaşama ihtimaliniz olmuyor.

ben halı örtülerimi n 11 üzerinden merlin home dan almıştım, firmayı iki kere aradım sipriş vermeden, gayet güzel cevap verdiler.

lastikli hali ortusu icin kalitemarket diye bir siteden satin aldim ayni gun kargo yaptilar bi gun sonra bende oldu
Fakat sadece 4 m2 ve 6 m2 ebatlari var bilginize bence cok kullanisli ve ucuz bir urun yani makineye at yika yeniden ser ve uzaktan bakinca sanki yeni hali almissiniz gibi duruyor

Ben de yürük Halı Örtüleri nden aldım çokta memnun kaldım görseldeki ile birerebir aynı ve birçok desen mevcut çok farklı bir site 6 metre kare de üretiyorlar birde aynı desenden kırlent kılıfı da sipariş edebiliyorsunuz

X