- 1 Eylül 2015
- 22
- 4
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb bnde bu siteden sipariş verdim 1ayı geçti tellede iletişime geçtim sıfır müşteri memnuniyetim kaç kere aradım artık geliçeği varsada gelmesin dedim,müşteriye yaklaşım sıfır sipariş takip sıfır. Başka site arıyorum bilen varsa lütfen yazsınevet var internette merline home diye bir site var orada gördüm sipariş verdim 10 gün oldu sipariş vereli hâlâ gelmedi merakla bekliyorum
mrb Facebook bulamadım siziHatice Yanar adım. Halı resmi var profilimde. 4m2 60 tl. 6 m2 75 tl oluyo. Antibakteriyel wellsoft havlu polar kumaş
Fatma keskin bebeğim var köşe koltuk ta oturuyor profilimde sz bna istek atar mısınızHatice Yanar adım. Halı resmi var profilimde. 4m2 60 tl. 6 m2 75 tl oluyo. Antibakteriyel wellsoft havlu polar kumaş
Ben isminizden facehesabınızı bulamadımMerhaba arkadaşlar ben de hali örtüsü dikip satıyorum. İlgilenen olursa msj yazsın :)
Fatma keskin ÖzçelikBen isminizden facehesabınızı bulamadım
Arıyorum hemen siziFatma keskin bebeğim var köşe koltuk ta oturuyor profilimde sz bna istek atar mısınız
halı örtüsü için
Buldum :)Ariyorum
Arıyorum hemen sizi
Siz isim verin ben ekliyim. Yada bi daha Hatice Yanar olarak yada haticeeyanar olarak arayinBen isminizden facehesabınızı bulamadım
Cnm bende satıyorum 05416795112 tlf ve esra fedime süvari facem butik fulya hali ortusu d sayfanın adıSizi bulamadım hatice yanar hanim faceden
Bide bu lara bakkn derim bende satiyoru.çok iyi bişi bence
nette satan cok kişi var. modeller yalnız hep aynı
kızılay dagıtmıs gibi.
Mwrlin de 6 m2 70-80 TL ve 3 hafta teslimat suresi var bizde aynı işi yapıyor 6 m2 65 uapiyoruz üstelik 3-4 günde teslimHali ortusu bekleyenlere geldiği ortuleriniz nasıl memnun musunuz. Hangi siteden sipariş verdiniz. Merlin home den düşünüyorum vermeyi face de annekaz yayınlamıştı iyi olmasa yayınlamadı herhalde. Karar veremedim lastikli olması süper fikir ama kumaş biraz düşünüyor beni gırgır lanir mi acaba . alanlar cevap verin lütfen
Cnm bende satıyorum profilden bakabilirsiniz faceden esra fedime süvari olarak arattirn e ile ama fedime yanı tavsiyelerde başlarsınız ordanmerhaba arkadaşlar halılarım beyaz renkte olduğu için çok çabuk kirleniyor lekeleniyor bu yüzden halı örtüsü almayı düşünüyorum internette lastikli halı örtüsü gördüm kullanan varmı memnunmusunuz
O mantıkla düşünürsek hepimiz yatağa çarşaf da örtüyoruz ki yatağı kolaylıkla temizleyeyemeyiz ,fakat çarşafı at makinaya yorulmadan temizle canımHalıyı da her istediğin zaman yıkayamıyorsun ama halı örtüsünü haftada at makinaya temiz temiz otur.Misafirin geleceği zaman al üzerinden örtüyü rahat edemezsen .özellikle küçük çocuğu olana büyük kolaylık.Halı zaten yerler kirlenmesin ve ayağımız üşümesin diye olan bir şey değil mi?
Kaban ıslanmasın diye yağmurluk giymek gibi bir şey sanki...
Bu sebeple alırken, estetikten öte işlevselliği düşünmek gerek.
Üzerine yattığımız şeyle ayağımızı bastığımız şeyi kıyaslamak biraz abesle iştigal bir örnek.O mantıkla düşünürsek hepimiz yatağa çarşaf da örtüyoruz ki yatağı kolaylıkla temizleyeyemeyiz ,fakat çarşafı at makinaya yorulmadan temizle canımHalıyı da her istediğin zaman yıkayamıyorsun ama halı örtüsünü haftada at makinaya temiz temiz otur.Misafirin geleceği zaman al üzerinden örtüyü rahat edemezsen .özellikle küçük çocuğu olana büyük kolaylık.
Düşüncenize saygı duyuyorum.herkes ister örtüsüz halı, koltuk takımı kullanmayı.Fakat bu kadar talep varken çoğunkuk benim gibi düşünüyor emin olabilirsinÜzerine yattığımız şeyle ayağımızı bastığımız şeyi kıyaslamak biraz abesle iştigal bir örnek.
Ben ki evimde masa örtüsü bile kullanmayan insanım, dolayısıyla halı örtüsü adı altında satılan şeyin ticari çıkardan başka hiçbir şey olduğuna inandıramaz bana kimse.
Söyleyeyim, makinada yıkanan yumuşacık halılar da var.
Yani istediğiniz zaman atıp makinaya bir güzel yıkıyorsunuz, 3 saate kuruyor ve mis gibi seriyorsunuz.
Ayrıca küçük çocuğu olan aileler için zaten oyun örtüleri mevcut, yani halıya kaplanan değil, çocuk nerede oynayacaksa oraya serebileceğiniz şeyler var.
Bizim toplumumuzda zaten kadınlar hiçbir eşya kirlenmesin diye sürekli bir şeylerle örtmeye çalışıyorlar, koltuk örtüsü, raf örtüsü yok efendim masa östüsü, fiskos örtüsü, sandalye kılıfı bir de şimdi halı örtüsü çıktı.
Garip buluyorum, o eşyaları kullanmak için aldıysak örtmek ne hacet, anlam veremiyorum.