lastikli halı örtüsü

Yorumlar için teşekkürler bende karar verdim sipariş vermeye watsap tan mi verdiniz yoksa sitesinden mi?

evet var internette merline home diye bir site var orada gördüm sipariş verdim 10 gün oldu sipariş vereli hâlâ gelmedi merakla bekliyorum
mrb bnde bu siteden sipariş verdim 1ayı geçti tellede iletişime geçtim sıfır müşteri memnuniyetim kaç kere aradım artık geliçeği varsada gelmesin dedim,müşteriye yaklaşım sıfır sipariş takip sıfır. Başka site arıyorum bilen varsa lütfen yazsın

Arkadaşlar bende urunleri uretio satıyorum face üzerinden ve instigramdan adresim esra fedime süvari ve butik fulya facede var tlf 05416795112 yaptığını modeller

Eklentiler

• IMG-20151130-WA0202.jpg
    IMG-20151130-WA0202.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 25.679
  • IMG-20151130-WA0199.jpg
    IMG-20151130-WA0199.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 22.721
  • IMG-20151130-WA0201.jpg
    IMG-20151130-WA0201.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 6.741
  • IMG-20151130-WA0129.jpg
    IMG-20151130-WA0129.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 13.894
Halı zaten yerler kirlenmesin ve ayağımız üşümesin diye olan bir şey değil mi?
Kaban ıslanmasın diye yağmurluk giymek gibi bir şey sanki...
Bu sebeple alırken, estetikten öte işlevselliği düşünmek gerek.

M
Hali ortusu bekleyenlere geldiği ortuleriniz nasıl memnun musunuz. Hangi siteden sipariş verdiniz. Merlin home den düşünüyorum vermeyi face de annekaz yayınlamıştı iyi olmasa yayınlamadı herhalde. Karar veremedim lastikli olması süper fikir ama kumaş biraz düşünüyor beni gırgır lanir mi acaba . alanlar cevap verin lütfen
Mwrlin de 6 m2 70-80 TL ve 3 hafta teslimat suresi var bizde aynı işi yapıyor 6 m2 65 uapiyoruz üstelik 3-4 günde teslim

merhaba arkadaşlar halılarım beyaz renkte olduğu için çok çabuk kirleniyor lekeleniyor bu yüzden halı örtüsü almayı düşünüyorum internette lastikli halı örtüsü gördüm kullanan varmı memnunmusunuz
Cnm bende satıyorum profilden bakabilirsiniz faceden esra fedime süvari olarak arattirn e ile ama fedime yanı tavsiyelerde başlarsınız ordan

Halı zaten yerler kirlenmesin ve ayağımız üşümesin diye olan bir şey değil mi?
Kaban ıslanmasın diye yağmurluk giymek gibi bir şey sanki...
Bu sebeple alırken, estetikten öte işlevselliği düşünmek gerek.
O mantıkla düşünürsek hepimiz yatağa çarşaf da örtüyoruz ki yatağı kolaylıkla temizleyeyemeyiz ,fakat çarşafı at makinaya yorulmadan temizle canımHalıyı da her istediğin zaman yıkayamıyorsun ama halı örtüsünü haftada at makinaya temiz temiz otur.Misafirin geleceği zaman al üzerinden örtüyü rahat edemezsen .özellikle küçük çocuğu olana büyük kolaylık.

O mantıkla düşünürsek hepimiz yatağa çarşaf da örtüyoruz ki yatağı kolaylıkla temizleyeyemeyiz ,fakat çarşafı at makinaya yorulmadan temizle canımHalıyı da her istediğin zaman yıkayamıyorsun ama halı örtüsünü haftada at makinaya temiz temiz otur.Misafirin geleceği zaman al üzerinden örtüyü rahat edemezsen .özellikle küçük çocuğu olana büyük kolaylık.
Üzerine yattığımız şeyle ayağımızı bastığımız şeyi kıyaslamak biraz abesle iştigal bir örnek.
Ben ki evimde masa örtüsü bile kullanmayan insanım, dolayısıyla halı örtüsü adı altında satılan şeyin ticari çıkardan başka hiçbir şey olduğuna inandıramaz bana kimse.
Söyleyeyim, makinada yıkanan yumuşacık halılar da var.
Yani istediğiniz zaman atıp makinaya bir güzel yıkıyorsunuz, 3 saate kuruyor ve mis gibi seriyorsunuz.
Ayrıca küçük çocuğu olan aileler için zaten oyun örtüleri mevcut, yani halıya kaplanan değil, çocuk nerede oynayacaksa oraya serebileceğiniz şeyler var.
Bizim toplumumuzda zaten kadınlar hiçbir eşya kirlenmesin diye sürekli bir şeylerle örtmeye çalışıyorlar, koltuk örtüsü, raf örtüsü yok efendim masa östüsü, fiskos örtüsü, sandalye kılıfı bir de şimdi halı örtüsü çıktı.
Garip buluyorum, o eşyaları kullanmak için aldıysak örtmek ne hacet, anlam veremiyorum.

Üzerine yattığımız şeyle ayağımızı bastığımız şeyi kıyaslamak biraz abesle iştigal bir örnek.
Ben ki evimde masa örtüsü bile kullanmayan insanım, dolayısıyla halı örtüsü adı altında satılan şeyin ticari çıkardan başka hiçbir şey olduğuna inandıramaz bana kimse.
Söyleyeyim, makinada yıkanan yumuşacık halılar da var.
Yani istediğiniz zaman atıp makinaya bir güzel yıkıyorsunuz, 3 saate kuruyor ve mis gibi seriyorsunuz.
Ayrıca küçük çocuğu olan aileler için zaten oyun örtüleri mevcut, yani halıya kaplanan değil, çocuk nerede oynayacaksa oraya serebileceğiniz şeyler var.
Bizim toplumumuzda zaten kadınlar hiçbir eşya kirlenmesin diye sürekli bir şeylerle örtmeye çalışıyorlar, koltuk örtüsü, raf örtüsü yok efendim masa östüsü, fiskos örtüsü, sandalye kılıfı bir de şimdi halı örtüsü çıktı.
Garip buluyorum, o eşyaları kullanmak için aldıysak örtmek ne hacet, anlam veremiyorum.
Düşüncenize saygı duyuyorum.herkes ister örtüsüz halı, koltuk takımı kullanmayı.Fakat bu kadar talep varken çoğunkuk benim gibi düşünüyor emin olabilirsin

X