Lady nin fakirhanesi

Bu mu fakirhane kiz ? hehehehe
Masallah Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah

Bende böyle fakirhane istiyorum Allah her fakire nasip etsin

merhaba cnm çok begendim evini..özellikle salon takımın çok hoşuma gitti..acaba yatak halinide alıyomu merak ettim bide nerden aldın acaba sakıncası yoksa söylersen sevinirim:)güle güle salıkla huzurla oturman dilegiyle cnm:)

Bende böyle fakirhane istiyorum Allah her fakire nasip etsin

amin canım :Saruboceq:

yatak halini almıyor ben istemedim
oturma odamız olduğundan orda 4 kişi yatılabildiğinden salondaki koltuğa istemedim
ama yaparlar istersen modoko kaktüsten aldım yerimseniben
amin canım güzel dileklerin içinopuyorumnanaktan

süper valla cnmm çok begendimmmm..ben salonumu aldım o yatak olmuyor..ama oturma odama tam da senin koltuklar gibi bşy istiyordum bulamadım malesef...istemedigim bi model aldıkk ama içime sinmedi değiştirmeyi düşünüyorum..evine zevkle baktım vallaa:)

Tüm odalar çok güzel ama salona bayıldım gri favori rengimdir çok hoş döşenmiş ...

Canım fakirhane diyerek evini küçümseyerek kompleks yapmamalısın..Evin çokta kötü değil ,belli bir müddet idare edilebilir,ilerde daha iyisi olur nasılsa..

lady'cim çok bi fakirmişsiniz besempatiksalakcinni
şaka bi yana evin çok güzel hele manzara süper
Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin
e artık bebek odasıda eklersin bi ara
malum yolcu geliyo demi
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin gülüm

Canım fakirhane diyerek evini küçümseyerek kompleks yapmamalısın..Evin çokta kötü değil ,belli bir müddet idare edilebilir,ilerde daha iyisi olur nasılsa..
arkadaş küçümsememiş zaten tevazu göstermiş a.s.

O süper gerçekten Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin canım bu arada yakınız sanırım

kurban olurum evime
Allah olmayana nasip etsin

kutu gibi bir ev, sıcak opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
çok güzel..allah huzurla oturmayı nasip etsin
amin canım :Saruboceq: opuyorumnanaktan

inşallah oda yapmak nasip olur Şeniz
amin kuzum :Saruboceq:

çok güzel evin güle güle otur
teşekür ederim canım opuyorumnanaktan
O süper gerçekten Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin canım bu arada yakınız sanırım

amin canım :Saruboceq:
evet yakınız seni davet ettik niye gelmedin :dilcikar:
bi dahakine beklerim Şeniz

Bacım evin ne güzelmiş la
Salonun çok hoş olmuş...
Ve stickerler de süper bir hava katmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…