Selamlar herkese çok uzun yazmamaya çalışacağım düğünüm var, nişanlımın 2. Benim ilk evliliğim.Nişanlım tabiki düğün yapmak istemediler, ama babam ve annem isteyince benimde sonradan fikrim düğün olsun yönünde değişti bende istedim ve düğün olacak dendi, ayarlandı.Nişanlımda sağolsun senin de hakkındır anlarım dedi.Bu arada evi babam verdi zaten, tadilat, mutfağı, salonu ve yatak odasını da babam yaptı.Nişanlım da düğünü, beyaz eşya aldı, birde alırsa oturma grubu alacak.Kayınvalide görümcem tatil istediği için mecburen tatile gittiler ( kız biraz buhranlı bir dönem geçirdi tatile ihtiyacı vardı ama ne hikmetse tüm yaz durdu düğüne 1 ay kala gidesi geldi )
Dün tatile gidecekleri için Kv benle buluşmak istedi.Havadan sudan konuşurken konu haliyle hem iş yoğunluğu hem bu düğün telaşından açıldı, bende haliyle biraz gergin ve stresliyim normal olarak bana yine ‘ aslında bir nikah olacak yurtdışında kıyıp, gelinip kurtulunacak tarzında bişi dedi’ bende bu sefer dayanamayıp ‘ o işler öyle olmuyor maalesef, aile faktörü, sonra içte ukte kalması vs oluyor, sizin de kızınız var bilirsiniz ‘ dedim.Orda bir sessizlik oldu tabi.
Yani düğün salonu vs ayarlanmış, herşey zaten özellikle bizim tarafımızca ilerliyor gerçekten hiçbir konuda yardımı olmuyo sadece arada arayıp bişe olursa söyle diyip kapatıyor,Nişanlım demese bazı şeyleri kendinden az yapıyo.Hatta bazen arayıp ben haber veriyorum ona şunlar yapıldı, bunlar oldu diye…Herkes yapmak zorunda değil asla anlarım , istemek zorunda da değil gerçekten de..Başta tanımadığım için bekledim biraz açıkçası ama artık beklemiyorum.Kendi hakkında da karakter olarak aşırı rahatına düşkün, salaş ve zora gelemeyen olarak tanımlıyor zaten.Düğün istememesi, uğraşmak istememesi kendi açısından çok normal ama yani sürekli bunu dile getirilmesi ve o isteksizlik hoşuma gitmiyor, siz ne dersiniz. ? ben artık onu öyle kabul ettim ve tanıdığımı hissettim iyice o görüşmede.Bilmiyorum ben beklentiyi çoğalttım ama şimdi iyice düşürmem gerektiğini anladım bu muhabetle.Kötü geçinmek istemiyorum.Ama valla çok arayasım da yok.
Düğün olmasın diyip, bi ton arkadaş çağırması peki ? Gelinin bile o kadar arkadaşı yok
Öyle işte kızlar.İçimden bir o ilk kopuş koptu kayınvalideye karşı kimbilir neler göreceğim orası ayrı mesele ama size anlatayım dedim nasıl yapsam sonrası İçin davransam bilemedim artık.Böyleli işte…