evim tam hazır değil aslındaben de beğendim canım,manzaranız da harika tabi..mutlu mesut oturun.yalnız girişi çok boş bıramışsınız canım,halbuki dekore etmeye çok müsait,belki de daha yeni sıra geliyordur oraya ya da kiracı da olabilirsiniz bilmiyorum tabi..sormak istediğim bişey var,hani mutfaktaki masa sandalye seti varya,ikea sanırım,öyleyse ben ona ikeada bakmıştım,orda teşhirdekinin üzeri çok yıpranmıştı,ben de merak ettim tırnağımla şöyle bir çizer gibi yaptım çizildi hemen,ama aklım da kalmadı değil,madem sen kullanıyorsun sana sorayım dedim benim dediğim açıdan kullanımı nasıl,bi de sandalyeleri falan dayanıklı mı canım ya..samimiyetle yardımcı olursan çok sevinirim..şimdiden teşekkürler..
evet fazlalık sevmiyorum :kedi: eşya olarak koyucak bişeyim girişe portmanto haricindeEvin çok hoş canım güle güle oturun, çok sade ve şık belli ki hiç fazlalık sevmiyorsun ama duvarlara bir iki resim koysan çok daha hoş olur bence özellikle oturma odası duvarları çok boş gözüküyor kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt hihoyyyt wwaaawwwww süper hayalimdeki salonun resmini gördüm :içelim:
teşekkür ederim lady Şeniz
diğer odalarında çok güzel güle güle otur canım ama ben salonuna bayıldım bittim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?