- 3 Temmuz 2013
- 894
- 3.016
- 313
- Konu Sahibi itsgalatea
Benim de ilk, eşimin ikinci evliliği. Bizde de benzer saçmalık oldu, eşimin bir kaç ile bireyi tarafından (kv hayatta değil). Burada önemli olan eşinizin tavrı. Biz zaten o tarafa güvenerek yola çıkmadık, eşim ben benim ailemin desteğiyle yaptık. Eşim de çok saygılı bir insan, hem bana hem aileme. Beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı maddi konularda. Hem size bir şey söyleyeyim, bence iyi ki böyle olmuş. Üç gün sonra sizi arayıp da hiçbir aile konunuza müdahale hakkını bulamazlar, erkek aileleri otorite gibi davranıp o yapılan masrafların karşılığını almak ister gibi davranıyor, kendilerinde hak görüyorlar. Ben mesela sinir krizi geçirirdim sanırım, bize oturacak bir ev verdi diye "canım istediğinde gider kalırım" diye kapımda bitseler. Kadın ailelerini ayrı tutuyorum, çünkü çok daha empatik yaklaşıyor. Benim ailem mesela, aramızda 10 dk mesafe olmasına rağmen biz çağırmadığımız sürece asla gelelim demezler, çağırırsam da size uygun ne zamansa derler. Bence şu an bu davranışlarına alınıyorsanız bile kurtulduğunuza şükredin, rahat ve mutlu olursunuz uzun vadede.