çok teşekür ederim canım oturma odamın duvarına çerceveler eklicem boş kaldı fırsat bulmaya çalışıyorum güzel resim bulmak içinoturma odan çok şeker güle güle otur
çok teşekür ederim canım, kırmızı kadife yastığımı sonradan diktirdim halım yoktuCanım yemek odası takımın ve de kırmızı kadife yastıkların tamda hayalimi yansıtıyor.
Mutlulukklar
kesinlikle herkes zevkli opuyorumnanaktanallah allaaahh herkes mi zevkli kardeşim bu forumda zemuszemus ne güzel evler bunlar... bizim gibi yeni evleneceklere fikir edinmede baya yardımcı oluyor :lepi:
teşekür ederim anuşkam ŞenizLadym çok güzel bir fakirhanen (!) var, bayıldım. Oturma odan ne kadar geniş.
İyi günlerde otur bebişim...
teşekür ederim canımcım opuyorumnanaktansiyah kirmizi harika
manzarada harika
kocaman bi antre oda cok guzel
allah daha iyisini nasip etsin
gule gule oturun
:sm_confused:ben nie göremiorum resimleri?
:asigim: inşallah canım ya :Saruboceq:evinize bayıldım herşey çok güzel
rabbim ağız tadıyla huzurla sağlıkla bir ömür boyu oturmayı nasip etsin inşallah
bu eve güzel güzel bebişler nasip etsin
çok da yakışır hihoyyyt
inşallah canım çok teşekür ederim opuyorumnanaktançok güzel döşemişsiniz ağız tadıyla oturun inş
layd sadece şunu söylemek istiyorum evinin resimleri pc olanı gördüıüm anda son buldu:) masaüstündeki resim GOD OF WAR değil mi benim hayatta en sevdiğim oyundur kendileri:) ve çok da başarılı oynarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?