çok teşekür ederim canım Şenizevin çok güzelmiş canım
eşyalarda çok güzelleştirmiş
evi. güle güle oturun
he fakirhanem :CüvCüv:ladycim sen buraya fakirhanemi diyosun -tatlicadiarzu-
cok güzel masallah Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin
tül perde sayılmaz tülden biraz kalın :kedi:renkli renkli harika bi ev..
ben en çok otuma odasındaydı galiba, rekli tül perdeler vardı yanyana onu beğendimm çok hoş bi fikir olmuş... hem sade hem gösterişli olmuş bayıldım bayıldımm
tıklayınca büyütebiliyorsun :uhm:resımler minnacık bende bır sey anlayamadım.ama genede güle güle oturun canım..
ne güzell zemuszemus Şenizçok hoş cnm güle güle oturun koltuk takımlarımız aynnı bu arada
saol canım benim Şenizçok güzel olmuş canım stkerlar
güle güle kullan ...evin de çok güzel çok zevkli döşenmiş..
çok beğendim...çoookkkkkkkk..
ne zenginhanesi kıs akannehir hiç pahalıya yapmadım :kedi:ay ne kadar güzel ev in var ne fakirhanesi
zenginhanemiz desenizzzz
mutluluklar dilerim sizeee güle güle oturunnn
süperrr canım harikaaa salonunaa bittim tam istedigim gibiii mutlulukla oturun hep inş. canım.
amin canım :Saruboceq: ŞenizEvin cok güzel canim.Yatagin ve yatak odandaki beyaz koltuguna bayildim.
Huzurla otur canim.
modokodan aldım markası yokkoltğunun markası ne ? nerden kaç kuruşa aldın ? stickerını nerden kaç kuruşa aldın ? kelimenin tam anlamıyla bayıldım
yeni evinizi gule gule kullanın a.s.çok gusel ferah güle güle oturun:) bide bi de Kızlarrrr bugünn evimizi aldık:)))) henüz inşaatı bile başlamadı ama başlayacak:)))) off ne güsel bişey yaa :))))zemuszemus oy oyy:)))
ladyim canım fakirhanen muhteşem,Rabbim güle güle oturmayı nasip etsi eşinle sana inş
öncede görmüştümde ağzımın suları akmıştı
bende böyle şık istiyorum evimi yaaaa, sorması ayıp kaç paraya mal oldu bunlar sana :kedi:
bende istanbula gelin geliyom nasipse canım hemde bi aksilik olmazsa beylikdüzüne
pasaklıma komşu oluyosunuz demek kaydirigubbakcemile2
seninde evin şık olur canım zemuszemus
istanbulda uygun fiyata istediğini yaptrırsın neye ihtiyacın varsa sor fikir verelim yerimseniben
bu arada ne zaman gelıyosun :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?