• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar Einize nasl hitap edersiniz?

bende sevgilime herşeyi derim canım ,herşeim ,vazgeçilmezim,bitanem,mutlulugum,huzurum vs .ama genelde askım kullanılıyo oda soyler bunları ıkımızde trıplere gırınce hıcbırsey demeyız sadece msja yada konusmaya devam ederız askım falan yok cok sınırlenıncede ısmımızle hıtap ederız ozellıkle ben ısmıyle hıtap ederım bırde romantık anlarda :)

Aşkım derim oda aşkım der genelde tabi ben çenem düştümü arkadaşlarımada aşkım diyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eşimle tanışdığımız günden beri bi'tanem deriz birbirimize...
tabi o yanımızda birisi varsa hatun der, kızgınken de ismimle seslenir...:roflol:
bende kızınca ismini söylerim, o da anlar...
ama normalde bi'tanem yetmez bana
aşkım,canım,kocişim,hayatım,herşeyim,koca bebeğim, bi'tanemmmmmm çokk seviyorum seni
:asigim: Şeniz :nazar:

ne tuhaftır ki kazlar ben 1.5 senelık evlıyım 6 ay nişanlı kaldık 3 ay da tanışma suresı gectı bu zamana kadar bı kere bıle ismini ona karkı soylemedım acayıp hıssdıyorum kendımı o da telefonda başkasına benı anlatırken ısmımı kullanı yuzume karsı kızsa da hiç bi zaman ismimle cağırmaz benı yanımızda başkaları da vasa aşkım bıtanem bebeğim dıyemıcek kadar utandığımız veya kalabalık bırılerı varsa en kotu ıhtımal canım derız bırbırımıze sız öyle yazınca aklıma geldı benım de sımdı tuhaf ama guzel galıba

bı de kendısı dın kulturu öğretmenı onunla tanışırken aklımda bınbır tane soru işetretı vardı bu bana aşkım bıle demez hıçbışe demez falan dıye duşunuyordum çunku tanıdığım dın kçve ahlak b.öğretmenlerı kendı oğretmenın de dahıl çok tutucu oluyolar ama benım eşim tam tersı istedığı yerde istedığı gıbı sarılır annesının yanında öper veya aşkım bebeğim kbıtanem ne şekılde hitap etmek isterse o sekılde hıtap eder bende oyle yaparım tabı yanı korkularım çok yersızmış evlendıkten sonra anlattım bunları çok guldu bana

ben ona tosunum, paşam, baba tosbaam..... :jeyyar:

oda bana anne tosbaa ve tombişim demeyi çok sever oysa beni zayıf bulur..... ::kahve:

bde ona adıyla hitap etmemi sevmez korkudan edemem zaten kızar..... :kızgın:

bazen herifin adını unutuyom la....

başkasına bahsederken yabancı birinden bahsediyomuşum gibi geliiii....

daha bi kere ismiyle çağırmadım resmen...... :roflol:

Son düzenleme:
aşkım, canım, canımın içi, canısı, kocacım benim, o an aklıma ne geliyorsa. ama en çok aşkım diyorum, hiç ismiyle hitap edemiyorum çıktığımız günden beri... kızınca bile Şeniz

ailelerimizin yandında ismiyle hitap etmeye çalışırım ama çok tuhaf geliyo bana alışık değilim ya, yapmacık oluyo, sonunda aşkım diye kaçırırım ağızımdan :kedi:

oda bana gülüm, aşkım, canım, yavrum der çok hoşuma gidiyo. kızınca ismimle hitap eder :dilcikar:

kocişim, aşkım,canım derim ama o bana ismimle hitap eder :dilcikar: oda annemin yüzünden oldu önceden aşkım derdi hep :mymeka:

Her türlü sevgi sözü mübahtır.....laelaelaelaelae hihoyyyt
En çok Aşkım derim.Hayatım,bitanem,canım şimdi yeni yeni paşamm
O da en çok yavrum der,aşkım,bebişim,hatun:kedi: :jeyyar:...
Yabancı biri yoksa kimse bizde isimle hitap edilmez...
misafir olduğunda da .... bey derim.Böylesi daha uygundur..kaydirigubbakcemile5

aşkım, canım, canımın içi, canısı, kocacım benim, o an aklıma ne geliyorsa. ama en çok aşkım diyorum, hiç ismiyle hitap edemiyorum çıktığımız günden beri... kızınca bile Şeniz

ailelerimizin yandında ismiyle hitap etmeye çalışırım ama çok tuhaf geliyo bana alışık değilim ya, yapmacık oluyo, sonunda aşkım diye kaçırırım ağızımdan :kedi:

oda bana gülüm, aşkım, canım, yavrum der çok hoşuma gidiyo. kızınca ismimle hitap eder :dilcikar:

aynen canım ya bizde hiç birbirimize isimle hitap etmeyiz sadece sinirlenince isimlerimizi kullanırız o zmanda anlarız hemen birbirimize kızdığımızı yada bi yerde mecburen ona isminle hitap edersem oda hemen kızıp söle jülide der buda çok hoşuma gider. bebeğim benim ya:1hug:

hayatımm
bebeğimm
bitanemmm
sevdiceğimm nadiren erkeğimm derimm sürekli olarak bu kelimeleri kullanırım ismiyle hiç hitap etmedim ailesiyleyken bile ismiyle hitap etmekte zorlanıyorum o da bana ismimi söyleyince garibime gidiyor ..
o bana edalı bi şekilde kadınım diyor tanıdık tanımadık farketmez :)

Back