• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar Einize nasl hitap edersiniz?

aşkım canım ve hayatım ben daha hiç ismimizle birmirimize hitep ettimizi duymadımm:roflol::roflol::roflol:

bu aşk sözcüklerini erkekler çok takıntı yapıyolar genelde
benim sevgilim ismiyle hitab ettiğmde resmen çocuk gibi surat yapıyo sen bana hiç aşk sözcükleri söylemiyosun diyo
bende biraz fazlamı odunum ne bide bende demek istiyorum ama alışamadığıma heralde bi acayip geliyo
arada zorla bi ağzımdan aşkım sözcüğü çıkıyo
ama o bana şimdiye kadar hiç ismimi söylemedi en çok bebeğim der sonrada fıstık meleğim bitanem der:kedi:

Son düzenleme:
isimlerimizlede hitap ettiğimiz oluyor ama
genelde birbirimize ömrüm, kuzum ve aşk böcüğüm diyede hitap ederiz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yerimsenibenselam kızlar ben esıme kocışim derım genellıkle oda ba yavrum guzel karııcım der gun içinde zaten ısımlerımızle hıtep edoyıyoruz malum kaynana ve kayınpederle durdugumuz için ve oyle şeylerden haoşlanmadıkları için yanlız kalınca soylerızz

hayatımın anlamı,tontonum,pamuğumm,minik kuşum,küp şekerim... Şeniz
canımızın çektiği tatlı isimlerinden duyduğumuz şarkıdaki kelimeye varan geniş bir yelpaze var hihoyyyt
o anki durum ve ortama göre değişiyor yerimseniben
kızgınlık varsa isimlerimiz girer devreye,anlarız zaten...
sengözlerimebaksanab

benim ki benle konuşurken efendim der zorla adım hanımla söyleyebilmiş söylerken titrer o halimi size anlatamam kardeşleri bile farkında adını bile söyleyemiyor der ve evet ben o adamla evlenecem yaşasııııın hepinizi düğünüme beklerim

aşkım,canım,kuzum,bebeğim derim . o da bana nazlı çiçeğim, birtanem, gülüm der en çok :))

bende bebeğim demesini isterim ama oıda 40 yılda bi der..:dilcikar: genelde aşkım,canım ,hayatım bi tanem..

ben sürekli kocacım diyorum o kadar alışmışım ki ismini söylemek bazen zor geliyor bana yanımızda biri varken falan tabi şu anda babacık diyorum yeni doğum yaptığım için babacık demek hoşuma gidiyorrr.. oda bana hep yavrum der...

Aşkım, bebem, çocuğum, fıstık, fındık kurdum kızdığımda da eşek herif derim. O da bana aşkım, bebem, hayatım ara sıra karıcığım, gıcık etmek için tombağım, koca totolu der.

Back