Kzlar Einize nasl hitap edersiniz?

refüşüm ve karagöslüm diye hitap ederimmŞeniz ,,eğer kızarsamda refikkkkkkkkkkkkkkkkötükedihüso

ben ona 30 yildir yanliz oldugumuzda"canimin ici"derim,
oda beni 30 senedir adimla cagirirCADIARZU
bu adamin beni sevdiginden eminim ama neden sevgisini gostermeye utaniyor bir turlu anlamiyorum:uhm:

bende aşkım we hayatım derım geneldı kızıncada yılan derım oda bana kobra der ne alakaysa ama kaldı bı yerlerden işte

itiraflık bir konu değil ama..
en cok tatlım derim
connie_49.gif

canım aşkım birtanem derim ama biliyorum ki ençok EVİMİN ERKEKİ dediğimde hoşuna gidiyor gururlanıyormu ne ayyy canım benim ya seviyorum kızlar onu

biz ikimizde genelde tatlım deriz birbirimize. Benim telefonumda bile tatlım diye kayıtlıdır. ama kuşum tosunum bebişim ve aşkım gibi her türlü aşık sözcüğünü kullanırız :D

yalnızken onu sevdiğimi göstermek istiyorken tabi ki burda bahsedilen bi sürü aşk sözcüklerini ben de kullanıyorum. ama normalde nasıl hitap ediyorsunuz deniyorsa isminin sonuna cim ekini koyarak mutlaka konuşuyorum. kızarsam ya da tavır yapmak istersem cim takısını kaldırırım.
ama telefonda her zaman alocum diyoruz karşılıklı.. uzun yıllar sürekli telefonda konuştuumuzdan..

ben bıldırcınım, aşkım, aşkböcüğüm,hayatım :asigim: kızdığım zaman da adaaammm diye bağırırımdelikafadulden

Back