Kzlar Einize nasl hitap edersiniz?

Ben sevgilime minik karınca,minik fare,küçük bit ve çirkin surat diyorum napim çok küçük görünüo gözüme :utangac:
çirkin suratı ise çok tatlı olduğu için diyorum aslında nazar değmesin die :utangac:
minik ama çok sevimli bebek gibi :asigim:

güzel olan her sözcük ona yakışır önemli olan hitap şekli değil işten denmesi ben ona ne desem ağzımdan bintane çıkıyor

genelde hayatım canımcım yada aşkım derim kızgınsam ya da önemli bişey konuşcaksam adını ve soyadını söylerim

Ay bende sinirlendiğimde hep soyadını söylerim. Benim teyzemde aynı şeyi yapar.Ve ben bunu çok kişiden duydum.Bende kızgın olmadığım zamanlarda hayatım canımın içi aşkım derim.

ben hep bebeğim diyorum hatta dikkat ediyorum da kızınca bile aynı adını unuttum artık oda bana hep bitanem der prenses der bide kuzum der ama ben onun en çok yavrum demesine bayılıyorum çok maço oluyo o zaman uyyyyy yeyim ben kocişimi yeyim

Aslında bu tarz konuşmalarıda hoşuma gidiyor,özellikle teyzem kocasına böyle hitap ediyor. a.s ama çok samimi olmuyor mu sositososito

Zannedersem çok resmi olmuyormu diyecektin.Hayır canım çok resmi olmuyor oda bana aynı şekilde hitap eder ve bu o kadar doğal geliyorki artık ismimizle özdeşleşmiş gibi.Gıyabındada bahsederken öyle konuşum canım gülüm desek heralde bu saatten sonra kömik kaçar.:ecrin_bebek:

askim bitanecimm tosuncum derim:asigim:kizincada hemen ismini soylerim kavga dahada buyur deliye doner ismini soyluyom diyekaydirigubbakcemilelaelaelaelaelae

Can, Caneşim, Ruhum, Bebeğim, Minnoşum derim oda bana Angelim, Bebeğim ve Hatunum der.
Bazen de ailece oyunlar oynarız. Oğlumu güldürmek için birbirimize komiklikler yaparız. Ben ona "Vecihi" derim oda bana söyle "Mukadderatım" der

bende canımcım diyorum:asigim:,
KK'ya ilk girdiğim yeni üye olduğum günlerde , baktım burda herkes kocasına kociş diyor bende demeye başladımsırnaşık şey
bir iki dedim baktım ses yok, bir gün misafirlikde yine kociş dedim,
eve gelince
,- ne demeye köpek çağırır gibi kociş kociş diyosun bir daha söyleme diye paparayı yediydim:çok üzgünüm:
oysa en temüz hislerimle öyle söylemişdim:utangac:
dana anlamadı:mymeka:

genelde canım sevgilim diye hitap ederim.bunun dışında onu çocuk gibi sevmeye bayılıyorum o zamanlardada miniğim benim diyorum:)o da eriyor zaten...

Back