Kzlar Einize nasl hitap edersiniz?

eşime çok seviyorum
genelde cok klasik ama koca diye hitap ediyorum
allahım verdigi güzellik,tatlım ve cocamda cabası
cevremizdede tatlım çifti olarak anılıyoruz
kızdgım zamanda kamuş diyorum...
elveda rumelinin süt taşıyan inecigi...

minik kuşum diyorum (1.89 ) boyu Şeniz napıyım hoşuma gdyo aşkım bitanem hayatım fln ama biz evli değiliz inş. evlenicez:))))))

aşkım yada hayatım derim.
ama genelde aşkım diye çağırırım.
oda beni aşkım diye çağırır.benim bir kızım var.babasına aşık.babası bana aşkım diye seslendimi hemen dönüp hangi aşkın babacığım?büyüğümü yoksa küçüğümü diyor.:roflol:
onun için artık değişiklik yaptık ben büyük aşkı o küçük aşkı oldu.

aşkım kuzucuk hayatım bir de kocacım..:)

o da bana aşkım pisicik canım karıcım der:)

ben ona bitanem, aşkım, canımıniçi, sevgilim, bebeğim :asigim:
o da bana meleğim, bebeğim, aşkım, bitanem, çiceğim, uğurböceğim, şansmeleğim :asigim:. ve en çok sevdiğim meleğim demesi bana :asigim:

kavga ettiğimiz zamanda ona canım derim, canım diyince de hemen anlar kızdığımı :oklava:

ben göbüşlü kocam derim oda bana yavru ceylanım der ben ona hayatımın anlamı sevgilim biriciğim derim hemen yumuşamaya başlar :):)

genelde bebeğim der bazen de inci mercanım veya kadınım der sen nekadar büyüsen de ilerde anne de olsan benım için hep bebek kalacaksın benim bebeğim olarak kalacaksın der biraz huysuzum hırçınım ufacık şeylerde ağladığım için sanırım bana böyle diyor bende ona aşkım bitanem bazen de kocam derim ama inanın dunyadaki butun kelımelerı de saysam ona bazen hıtap edecek soz kelıme bulamıyorum o kadar cok sevıyorum ki onu derler ya anlatamıyorum sevgımı anlatamıyorum tabı karşılıklı olduğu için belkı de bu kadar cok sevıyorum ama çok çok çok seviyorum

Back