- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iim yıldızcım 3 gündür afedersiniz popmdan iğne yiyiyorum süzgeçe döndü kalçam her akşam ağlıorum
iğneden çok korkuyorum biraz ödleklik var bende....
birde başıma dişlerim çıktı onları da yaptırdım dün ,kistim de arada bir rahtsızlık veriyor ama yine de rabbime şükrediyorum ne yapayımmm
ara ara çok hafif karnım ağrıyor göğüslerim şiş birde akıntım var....mesela benim regli öncesi afedersiniz kızlar tuvaletimi yaparken rahmimde sancı olurdu şimdi hiç birşey yok ümitlenmek de istemiyorum yarın da olmazsam salı günü test yapıcam
ayy hadi inşallah bak güldede rüyasında görmüş belkide hayırlı haberi bağırcan burdan:sm_cool:
cami de görmüş beni ne güzel hayırlısı bakalım
canım benim sen herşeyin en güzeline layıksın emin ol buna rabbim gönlüne göre verecektir
yıldızcım teşekkür ederim canım
eşim diyor ki sen nasıl doğum yapacaksın
"heralde ölürüm"diyorum bende:))
bağırmanda belki haykırışındır bozocum bu durumdan artık sıkıldığın içindir...:))
kızlar ben kaçar öpüyorum sizi opuyorumnanaktan
evet canım özele gittim ilk doktorumda özel hastaneye gitmiştim onu gözümüz tutmayınca özel muaynehanede olan bir erkek doktora gittim
kızlar benden tavsiye erkek doktor işin ehliyse ona gidin derim ben...bayan doktorlar biraz kaprisli niyeyse...
bu arada bozocum gidiyormusun ?nys canım kendine ii bak bize haber ver ama oldu mu??
bayan doktor niyeyse benle çok kötü konuştuı hemen doğum kontrol hapı felan verdi erkek doktor
büyütülecek bir şey olmadığını ve işleyen yumurtalıklları dondurmanın anlamsız olduğunu söyledi
yani anlayacağınız bayan doktorlar çok abartılı konuşmayı seviyorlar
o yüzden bende artık erkek tercih edeceğim...bir de doktorun yaşı ve tecrübesi de çok önemli opnu da göz ardı etmeyelim
yıldızcım senin kaçıncı ayın