Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bozo canım sakın dolduruşa gelme test için hangi günü seçtiysen o gün yap.İnşallah hamilesindir.buradaki herkesin hamile kalmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam.çünkü sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım beklemek ve hüsrana uğramak nedir bilirim.İnşallah hepiniz hamile kalırsınız da burası çoook mutlu bir topic olur.kız uyudu ben kaçayım da biraz işlere bakayım.kib.görüşürüz
yarın sabah müjdeli haberini alırız İnşallah.geçmiş olsun esra dikkat et
suzan inşllh hamileymdir....salı günü yapmayı düşünüyordum hep yarın sabah yapıcam
nasılsın canım çıkıyomusun kib bebişede iyisinizdir inşallah tabi yorgunluk dışındakaydirigubbakcemile5valla ben doğurupta bebek peşinde koşup yorulmaya razıyım ama böle gebe gebe çooooooooooooooooooooooooooooooook zor oluyo inanın şurda 2gün öncesinde sinirlendim morelim çooooooook bozuldu ağırım diye vs... hüngür hüngür ağladım ya hayırlısıyla bi kucağıma alsam bende:Saruboceq:
ya doğrudurda yaptığım herşey zor geliyo herakşam eşimle tartışıyom felan :))inşllah öledir ya usludur yaniyarın sabah müjdeli haberini alırız İnşallah.
biz kızımın huysuzluğu dışında iyiyiz.daha 2 gün önce çarşıya çıktık ve eşime karnımdaki günleri özlüyorum dedim ne güzel ne ağlıyordu ne zırlıyordu.uslu uslu geziyorduk karnımdayken.fundacım bence bugünleri çok arıcaksın.İnşallah kızın uslu olurda bugünleri aramazsın.
4. aya girerken seviniyordum artık problemimiz kalmaz diye ama bu defada popoda çatlak oldu yine çektiriyor kızım.5.ayımıza giricez az kaldı bu defada diş ağrılarımız başlicak...dişti kuştu derken bu gidişle ben ancak 1 yaşına girdiğinde rahata ericem galiba.
Allah size kolaylıklar versin annelere söylüyorum :)))
inşallah bu dönemlerde biter bir bakarsınız kocaman olmuş büyümüş evlenmişler bile....
zman hızlı geçiyor artık .....
belki de bu günleri de ararsınız kim bilir....:)
galiba regli olucam kızlar sancılarım başladı (