- 23 Ocak 2008
- 4.066
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlaR salgın vr herhalde ya çk feci grip oldum şu an sanırım 40 derece vrdır ateşim yanıyorum ya....
esengülüm bende hastayım valla benimde faranjitim çok fena yanıyo boğazın cayır cayır
geçmiş olsun sanada
hg canım geçmiş olsun düşürmek için bişiyler yaptınmı?akannehir
bende ıyıyım saolasın...gıderek ağırlaşıyorum işte,,gobiş buyudu kalça buyudukaydirigubbakcemile3canım kusura bakmayın malüm pazartesi valla
iyii fd7 mm napalım bıraktığın gibi sen nasılsın nasıl gidiyo
hımm sen kasımdasın bende 2 hafta ondesın dımı kasıma kalmam demek yaf daha var onunde baya,..inş normal olur ama daha erken nasıl doğum olacağını soyleemk için.ben normal istiyorum baş aşağı duruyo azra da şimdilık.bakalımcanım benim çok sevindim ben kasım annelerindeyimkaydirigubbakcemile3kasımada kalmam belki Allah bilirde ben normal istiyorum ama bakalım bebişimin başı daha aşağı gelmedi nasip kısmet ya hayırlısı olsun:Saruboceq:
selam kızlaR salgın vr herhalde ya çk feci grip oldum şu an sanırım 40 derece vrdır ateşim yanıyorum ya....
yk cnmcm işyerindeyim ya limonlu su içiyorum ama gideyim bi su yla yıkıyayım elimi yüüzmü ayyyy off kocamda evde hasta:1no2:
havalar böle etti işte bizi yaaaaa
ben de geldim, aranıza alır mısınız beni?