Kz Anneleri gelin bizde coalm

geçmiş olsun tatlım.nasıl yani sadece olabilirmi dedi.
allah allah ne saçma.

:uhm: :uhm: :uhm:
sağol canımmmm öyle dedi canımmm onun için iğne filan verdi ilaçlar bitince gel dedi
bakalım bu sefer ne diyecek yine aynı şeyleri söylerse başkasına gideceğimm gittiğim yerdeki en iyi dr diye duymuştum araştırıpta gittim inş bir aksilik olmazzz

inşallah canım.ihmal etme hayatım.önemli bir konu bu biliyorsun.
ilaçların ne zaman bitiyor hayatım.

bu arada ben gelince kaçman gözümden kaçmadı rosemmmmmmmmm

inşallah canım.ihmal etme hayatım.önemli bir konu bu biliyorsun.
ilaçların ne zaman bitiyor hayatım.
ilaçlarım bitti canımm ama ancak cumaya randevu alabildimm öncesi hep doluydu
bizim burada hastane yokk sadece pratisyen hekim varr ya direk antalya ya yada manvgada filan özel inmemiz gerkiyorr böyle olunca da belli saatlerde randevu almak gerekiyorr özel hataneye gidiyorum zaten devlette sıra almakla uğraşsam bir iki gün orada kalmam gerekiyorr bir hastene yapılamadı 1936 da ilçe olmuş burası ama hiç geliştiriliyorrr malesefff eskiden öğretmenler bile gelmelk istemezdi artık doğu görevi sayılmaya başlanınca geliyorlarr bir şairin dediği gibi leyleğin yuvadan attığıyızz galiba:dilcikar:

Gel anam gel sarıl daa bencee eşinede bi alo de vee sani seviyorum demek istedim sadece dee ve kapatta.s

yawwwwwwww nereye kayboldunuz beeeee.

ben de öğle tatilindeydim!kaydirigubbakcemile
eşimm gelii de her öğlenn!!!
kız da tuvalette sürekli ishal yüzünden!
birazcık da iş yaptım!
şimdi de çamaşır asıp toz alacamm!
yemek de yapılacak!hihoyyyt
akşamüstü de ev sahibiyle görüşmeye gidecez!
kamilecee çokkk gemiş olsunnn canım!
ben de 28inde dr.a gidecem bakem ne var ne yok?
öff beeee h,içç bitmiii dertt!!!:bbo:

anladım canım.peki kanamaların geçtimi hayatım.
kendini nasıl hissediyorsun.

anladım canım.peki kanamaların geçtimi hayatım.
kendini nasıl hissediyorsun.
geçmedi malesef canımm bakalım ne çıkacak ardından
ben öyle rahatsızlanmazdımda üstelik sadece regli dönemimde sancım olurdu okadarr:1no2:
sağol canımmm kız nasıl oldu iyileşti mi birazz
bol bol suda ver annesi susuz kalmasın

kamilemmm canımm farketmedim be güzelimmm... aa seni sordum sabah ayolcum nerde diyee hiç kaçarmı insan sevdiği kişiden şekeim .Bu arada herşeyi okudum sormama gerek yok Allah şifa versin sanırım ufak bi miyon vardır ve ilaçla tedavsi yapılıyo canım.ultrasona girmen gerek.

derinim kızıomızı yedir nap et emi canım sıcaktada tutma tatlışııı

kamilem şiiri okudunmu hayatımm

allah allah niye böyle oldu acaba kamilecim.
seni dr. ultrasona soktumu.
sokmadı canımmm normal muayene etti bu sefer bakar sanırımm
bilmem artıkk kaçtın işteemafoldumben
sağol canımmm miyon olabilir mi diye sordumm
hayır dedi :1no2:bakalım bu sefer ne diyecek

okudum hayatımmm çok güzelll bende çok severimmm
felaketim olurdunnn ahhh:asigim::kedi:

geldim geldimmm aa ebrum akıtmışsın üstüne dondurmanı bakkkkk...:icecream::icecream: çabuk çabuk yeee erimesin:roflol::roflol:

kamilemmm yaptın yine yapacağınıı saol aşkımmmmmmmmmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

ya bu kız dünde açmadı msn bu günde açmaadın ebruu burayada uğramadıı merak etmeye başladım hayatımmmCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…