sağol canımmmm öyle dedi canımmm onun için iğne filan verdi ilaçlar bitince gel dedigeçmiş olsun tatlım.nasıl yani sadece olabilirmi dedi.
allah allah ne saçma.
:uhm: :uhm: :uhm:
sağol canımmmm öyle dedi canımmm onun için iğne filan verdi ilaçlar bitince gel dedi
bakalım bu sefer ne diyecek yine aynı şeyleri söylerse başkasına gideceğimm gittiğim yerdeki en iyi dr diye duymuştum araştırıpta gittim inş bir aksilik olmazzz
ilaçlarım bitti canımm ama ancak cumaya randevu alabildimm öncesi hep doluyduinşallah canım.ihmal etme hayatım.önemli bir konu bu biliyorsun.
ilaçların ne zaman bitiyor hayatım.
Gel anam gel sarıl daa bencee eşinede bi alo de vee sani seviyorum demek istedim sadece dee ve kapatta.s
30 u doldurduk miniğin dediği gibi marazlandıkk
2 haftadır ara kanamam varr dr gittim enekfeksiyondan olabilir dedi ilaç iğne filan verdi
ama bişey değişmedi cuma tekrar gideceğim bakalım ne diyecek başıma ilkkez böyle birşey geldi bakalım altından ne çıkacak merak ediyorumm:uhm:
ben de öğle tatilindeydim!kaydirigubbakcemileyawwwwwwww nereye kayboldunuz beeeee.
ilaçlarım bitti canımm ama ancak cumaya randevu alabildimm öncesi hep doluydu
bizim burada hastane yokk sadece pratisyen hekim varr ya direk antalya ya yada manvgada filan özel inmemiz gerkiyorr böyle olunca da belli saatlerde randevu almak gerekiyorr özel hataneye gidiyorum zaten devlette sıra almakla uğraşsam bir iki gün orada kalmam gerekiyorr bir hastene yapılamadı 1936 da ilçe olmuş burası ama hiç geliştiriliyorrr malesefff eskiden öğretmenler bile gelmelk istemezdi artık doğu görevi sayılmaya başlanınca geliyorlarr bir şairin dediği gibi leyleğin yuvadan attığıyızz galiba:dilcikar:
düzelmedi ebru!:1no2:derincim kız hala düzelmedimi ya.
drya götürmüşmüydün hayatım.
geçmedi malesef canımm bakalım ne çıkacak ardındananladım canım.peki kanamaların geçtimi hayatım.
kendini nasıl hissediyorsun.
sağol canımmm kız nasıl oldu iyileşti mi birazzben de öğle tatilindeydim!kaydirigubbakcemile
eşimm gelii de her öğlenn!!!
kız da tuvalette sürekli ishal yüzünden!
birazcık da iş yaptım!
şimdi de çamaşır asıp toz alacamm!
yemek de yapılacak!hihoyyyt
akşamüstü de ev sahibiyle görüşmeye gidecez!
kamilecee çokkk gemiş olsunnn canım!
ben de 28inde dr.a gidecem bakem ne var ne yok?
öff beeee h,içç bitmiii dertt!!!:bbo:
sokmadı canımmm normal muayene etti bu sefer bakar sanırımmallah allah niye böyle oldu acaba kamilecim.
seni dr. ultrasona soktumu.
bilmem artıkk kaçtın işteemafoldumbenkamilemmm canımm farketmedim be güzelimmm... aa seni sordum sabah ayolcum nerde diyee hiç kaçarmı insan sevdiği kişiden şekeim .Bu arada herşeyi okudum sormama gerek yok Allah şifa versin sanırım ufak bi miyon vardır ve ilaçla tedavsi yapılıyo canım.ultrasona girmen gerek.
derinim kızıomızı yedir nap et emi canım sıcaktada tutma tatlışııı
kamilem şiiri okudunmu hayatımm