hoşbulduk rossmm derinn iyim fıstıklar kapıda yol çalışması varr sabahtan beri gürültüüüüüüü aaaaaaaaaaaa bende aldım tahayı gittim anneme orda uyuttum çocuğu şimdi geldim ama bitmemiş halaaa ay ne baş kaldı ne beyinnnn -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-sen nasılsın izabellacım.
hoşbulduk canım ohhhhhhhhhhhh ne güzel ne şanslısın annesi maşallah kızına büyümüşte annesine sürpriz yapmış aferin onaaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisızabella hoşgeldin canımmmmm
kızımm bana güzel bir meyve salatsı hazırlamış süpriz yaptı çok gurulandımmm canım benimmmm
iyi ki varlarr hayatımda :)))))))))))))))))))))))))
aminnnnnnnnnnnn tatlım gerçekten evlet evlettır ama kız daha bir başka heralde daha yakın inş rabbim banada bir tane nasip ederrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:teşekkür ederi arkadaşlarrr darısı başınızaa
ebrucum gerçektende çok haklı bir söz
ızabellacım allah sanada nasip etsin inş hayırlısıylaa
amannnn ne lohusası yaaa:1shok:ohh ne güzel bee sen yat al eline laptopuu kızlar meyve getirsinn bak bak bakk
ee birazdan eniştemde yemek getirir canım tepsiylee aman sen kalkmaaaaa
lohusa oldu hanım bak yaaa:roflol::roflol:
iyi akşamlar canımmm bizde tahayla öok öpüyozzzzzzzzzzŞenizŞenizŞenizŞeniziyi akşamlarr kızlarrrrrrrrr
kamilemm sefan olsun tatlımm yakışır kamilemeeeeeea.s.
izabellaamm öptüm canımmmŞeniz
günaydınlar hepinize.....
bakıyorumda rosemmcim gelmiş erkenden..
sözünde durmuş benim tatlı arkadaşım.bende çayımı içtim şimdi kahvemi söyledim.
evet canım bencede sendeki enerji hepimize yeter.
hadi şöyle beni sıkı sıkı bir öp bakemde biraz kendime geleyim.