Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bu kız dünde açmadı msn bu günde açmaadın ebruu burayada uğramadıı merak etmeye başladım hayatımmmCADIARZU
siz msn dendemi görüşüyorsunuzz:çok üzgünüm:
bana haber vermiyorsunuzzz:umursamaz:
ara bakalım canımm bende merak ediyorummm:uhm:evet canım bende merak ettim.dur ben onu bir arayıp geleyim bakalım ne olmuş.sizede haber veririm ben.
evet şekercim biz ordanda görüşüyoruz.ama ben gündüz görüşemiyorum.akşam açabilirsem anca canım.sanada veririz adresimizi sende eklersin şeker bizi senlede konuşuruz ne var bunda tatlişkom.
çok sağol canım haber verdiğin içinnnyerimsenibenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar konuştum kevserciğimle.çok yoğunmuş onun için gelememiş buraya.
bu arada rosemcim kevser dediki o benim daha helvamı yiyemiyecek merak etmesin.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar şimdi bir olay yaşadım ve sinirden çıldırmak üzereyim.
geri zekalı bir üniversiteli aradı.bana şey rahatsız ettim galiba uyuyordunuz demezmi
bende tabi biraz sinirli konuştum.sonra kapattım bir daha aradı bir müddet sonra.
burs veriyormusunuz diye.bana demezmi döndüm dolaştım gene sizemi düştüm diye:
bende burs yok dedim.oda bana bana sinir olduğunuz içinmi bana yok dedi ya.
sinir oldum ya.gerizekalı.birde pis pis gülme falan.
manyak ya sinir etti beni birde kıl kıl gülmesi yokmu daha çok o çıldırttı beni.
klava:klava:klava:birde ünüversiteli yani heyy allahım nereye gidiyoruz böyleekonuşma üslübuna bak klava:klava:klava:kızlar şimdi bir olay yaşadım ve sinirden çıldırmak üzereyim.
geri zekalı bir üniversiteli aradı.bana şey rahatsız ettim galiba uyuyordunuz demezmi
bende tabi biraz sinirli konuştum.sonra kapattım bir daha aradı bir müddet sonra.
burs veriyormusunuz diye.bana demezmi döndüm dolaştım gene sizemi düştüm diye:
bende burs yok dedim.oda bana bana sinir olduğunuz içinmi bana yok dedi ya.
sinir oldum ya.gerizekalı.birde pis pis gülme falan.
aslında bunlar için sinirlenmemize bile değmezlerrrr çürük domatesler işte arada çıkıyorlarrr:dilcikar:bak akşam akşam kızın sinirlerini bozdu terbiyesiz ah bi karşımda olsada baştan aşağıya bi haşlasam onuu ben şimdiii
naparım biliyomusun kamilemm pişman ederim doğduğunaaaklava:
hoşgeldinn canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanslm kızlar nasılsınız huuuuuuuuuuuu
iyi akşamlarrr canımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanevet hayatım haklısın neyse hadi ben çıkıyorum iyi akşamlar canımm sevgiyle kalopuyorumnanaktan